Stanojević (© Star sport)
Stanojević (© Star sport)

Stanojević: Imamo napadača za leto! Za Partizan mora da se igra s posebnom emocijom

Vreme čitanja: 3min | pet. 19.03.21. | 15:04

„Statistika mi ništa ne znači ako nismo prvi“, kaže trener crno-belih posle 17 vezanih pobeda

Gde Aleksandar Stanojević okom, tu Miloš Vazura skokom. Poželeo je šef stručnog štaba osveženja pred kraj letnjeg prelaznog roka i dobio je šestoricu novajlija. Zahtevao nove ugovore za Aleksandra Šćekića, Sašu Zdjelara i Bojana Ostojića i to je pretočeno u delo. Sledeća ideja šefa stručnog štaba Partizana je novi napadač, a generalni direktor će pokušati narednih sedmica da osigura njegov potpis.

Štaviše, Stanojević uverava da nije precizirao samo profil centarfora, već i konkretno ime, s tim što još ne otkriva o kome je reč, ali se nada da će na početku narednog pripremnog perioda proširiti ofanzivni potencijal ekipe.

Izabrane vesti

Najpre u vidu kupovine Filipa Holendera od Lugana po ceni od 450.000 evra, potom i angažmana još jednog špica.

Jasno smo stavili do znanja da želimo da otkupimo Holendera. Osim toga, tačno znamo koga hoćemo i želimo na leto. Već smo definisali kog napadača, razgovaraćemo i sa članovima skaut službe, da i ona potvrdi. Očekujemo da tog napadača završimo u junu. Možda i ranije, ako je moguće“, precizirao je Stanojević.

-----------------------------------------

Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

-----------------------------------------

Sve navodi da će novajlija u najisturenijem delu tima biti stranac, posle ne baš ubedljivih izdanja Žana Kristofa Bajbeka, iako je Francuz posle duge borbe sa povredama i traganja za formom napokon proradio u prethodnoj superligaškoj rundi sa Zlatiborom.

Kod nas je stalno dokazivanje. Jedna utakmica može da vam pomeri stvari u pozitivnom ili negativnom smislu. Nema garancija, iz sedmice su sedmice se potvrđujemo. Dobiće Bajbek šansu, ali sve zavisi od njega i ekipe“.

Prethodna konstatacija važi za sve. Kako strance, tako i domaće igrače, a ponajviše za talente iz omladinske škole. Njih četvoricu (Denisa Stokovića, Nikolu Štulića, Nikolu Terzića i Nikolu Čolića) šef stručnog štaba je suspendovao, udaljio od prvog tima, zbog nezalaganja na kontrolnom susretu sa Prvom iskrom iz Bariča.

To su tekuće, normalne stvari. Definisali smo način funkcionisanja, postavili sistem vrednosti koji se mora poštovati. Svi znaju šta to znači. Nema ničeg senzacionalnog“, dodaje Stanojević čiji je potez mnoge navijače podsetio na sličan iz novembra 2010. kad je iz prvog tima privremeno sklonio Marka Šćepovića i Nemanju Tomića. „Ne volim da poredim, ali svako vreme je isto kad je odnos prema dresu u pitanju. Da li se misli na ono što je bilo pre 30 ili šta će biti za 40 godina nikad ne smete da budete ravnodušni i nonšalantni. Znate kakva je čast nositi dres Paritzana. Za ovaj klub morate da igrate sa posebnom emocijom. To su pravila, bez obzira na vreme“.

SUPERLIGA SRBIJE, subota, 15 časova: (14,00) OFK Bačka (6,75) Partizan (1,20)

A trenutak za crno-bele je vrlo dobar. Bar je kad u pitanju serija pobeda. Vezali su ih 17 i sa velikom dozom optimizma odlaze na gostovanje OFK Bačkoj, u 28. kolu Superlige.

Statistika je varljiva. Ona mi znači samo kad smo prvi na tabeli. Tad ima značaj za Partizan. Kad nismo prvi ne znači ništa. Sad je izuzetno važno da Partizan prezentuje fudbal kakac prezentuje. da pobeđuje u kontinuitetu, postiže dosta golova... To me ispunjava. Statistiku ćemo da gledamo kad budemo prvi i, možda, za deset godina“, dodao je Aleksandar Stanojević.


tagovi

Aleksandar StanojevićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara