Aleksandar Stanojević (©Starsport)
Aleksandar Stanojević (©Starsport)

Stanojević ni protiv Mačve ne računa na Bajbeka: Plan je bio da uđe, ali se razboleo

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.04.21. | 16:02

Meč u Šapcu preskaču i Sveta Marković i Popović

Dani Žana-Kristofa Bajbeka u Partizanu su odbrojani. Francuski napadač koji je letos došao u Humsku ispostavio se kao teška mačka u džaku.

Ne samo što ništa nije pokazao na terenu, nego je teren jedva i gledao, pošto se povređivao maltene svakog meseca. I sada kada je trebalo da dobije šansu protiv Mačve u subotu u Šapcu (18.05), trener Stanojević ponovo ne može da računa na njega.

Izabrane vesti

A, plan je bio da Francuz zaigra u drugom poluvremenu.

Za Bajbeka je bilo planirano da uđe sa klupe, ali je povraćao, oseća se loše i neće biti u konkurenciji za tim“, rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

Protiv Mačve neće igrati ni Svetozar Marković, koji je povređen, a ni golman Aleksandar Popović.

Što se tiče Svete Marković, videćemo da li će biti u mogućnosti da igra u polufinalu kupa. Popović neće braniti protiv Mačve. Volim da mi svi igrači budu u fokusu i zato stalno rotiramo, da imam što više njih na raspolaganju koji su u pravom ritmu. On je pokazao da je sadašnjost i budućnost Partizana. Napredovao je dosta i ima rutinu“.

Trener Partizana je dodao i da će Maki Banjak biti u konkurenciji za tim.

On je igrač reprezentativnog kalibra, ali je stranac. Sveta i Vujačić igraju odlično, tako da...“

Stanojević je još jednom istakao da će u finišu sezone mladi igrači dobijati šansu, ali da se nište neće raditi na silu.

Imamo 30 igrača u sastavu i teško je da svako dobije šansu. Biće tu i nezadovoljnih igrača. Trudimo se da mladim igračima ukažemo šansu i mislim da sam u prethodnom periodu davao priliku mladima da se nametnu. Koliko će još ko dobiti minuta na terenu, zavisi od njih, ali i situacije. Duplirane su nam pozicije, praktično imamo po tri igrača na svakom mestu u timu i ne možemo nešto da radimo preko reda“.

Dodao je Stanojević da mladi napadač Marko Milovanović neće debitovati u Šapcu. A, što se tiče Mačve, trener Partizana je istakao da se ciljevi crno-belih uvek znaju – samo pobede.

"Igramo u gostima protiv ekipe koja je već ispala iz lige. Međutim, mi imamo naše ciljeve i naš način igre sa kojim želimo da nastavimo“, poručio je Stanojević. 


tagovi

FK PartizanAleksandar StanojevićŽan Kristof Bajbek

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara