Foto: MN Press
Foto: MN Press

Stanojević: Niko nam nije stvorio toliko šansi kao Mačva

Vreme čitanja: 2min | sub. 31.10.20. | 20:12

"Bajbek povredio zadnju ložu"

Partizan je pobedio Mačvu sa 2:0, uspeo je da upiše tri boda, ali se ne može reći da je to bila neka briljantna igra. Više da su crno-beli odradili posao.

Može trenera Aleksandra Stanojevića da brine i to što je Mačva pravila prilike, o čemu je sam strateg crno-belih i pričao posle utakmice. To mu se najmanje dopada sa ove utakmice, a zadovoljan je igrom u napadu i stvaranjem prilika.

Izabrane vesti

"Stvarali smo dosta šansi, situacija. Međutim, protivnik je isto stvorio dosta šansi. Do sada nam niko nije stvorio toliko šansi od kada sam ja na čelu kao Mačva", rekao je Stanojević.

Nije loš Partizan... Mnogo je loš

Potom je dodatno pričao o povredi Žan Kristof Bajbeka koja se dogodila sinoć na treningu. I dodao je da su svi igrači testirani pre dva dana te da su rezultati negativni.

"Nažalost, Bajbek se povredio na laganom treningu. Nije u ritmu bio, ne znam kakva je povreda. Mislim da će biti duža povreda. Zadnja loža je u pitanju. Nezgodan pokret je napravio, nije bio ni sprint. Videćemo koji je stepen, da li je ruptura... Stojke ima temperaturu, ide na testiranje. Svi smo se testirali pre dva dana i bili negativni, ali takva je situacija", počinje Stanojević prvo oko detalja koji su pratili meč sa Mačvom i pre njegovog početka.

Stanojević je bio generalno zadovoljan igrom, ali je istakao da je bilo nedostataka.

"Od početka smo igrali dobro, prvih pola sata naročito, imali dosta šansi. Posle smo ušli u nervozu. Protivnik je stovrio neke šanse koje nama ne smeju da se dešavaju. Raduje me dosta šansi, ali moramo i druge stvari da popravimo i nađemo balans“.


tagovi

Aleksandar Stanojević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara