Foto: FK Partizan
Foto: FK Partizan

Stanojević o Sfintulu: Imaju opasan kontranapad, tu mogu da nam naprave problem

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.09.20. | 20:26

"Lazar Marković je imao prehladu, ništa strašno"

Partizan će u četvrtak od 19 časova gostovati Sfintulu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a glavna poruka crno-belih je da je želja da to bude pobeda, a da način nije uopšte važan.

O duelu proti moldavskog predstavnika pričao je novi-stari trener crno-belih, Aleksandar Stanojević, i dodao je da je ono što čeka njegovu ekipu specifično jer se igra samo jedna utakmica.

Izabrane vesti

Zato Partizan mora da bude veoma oprezan…

"Svi smo spremni i jedva čekamo da počne utakmica, koja će biti specifična jer se igra samo jedna. Vreme ovde je slično kao i u Srbiji i ne vidim razlog da ne odigramo dobro, koncentrisani smo", rekao je Stanojević na konferneciji za novinare u Kišinjevu.

Crno-beli će biti bez Rajka Brežančića i Makija Banjaka. Lazar Marković je imao probleme, ali nije ništa strašno.

"Svi ostali su spremni. Lazar Marković je bio malo prehlađen, ništa strašno", naveo je trener Partizana.

Potom je Stanojević malo analizirao igru sutrašnjeg protivnika. Očekuje se da Partizan bude taj ko će diktirati ritam igre, ali to može domaćinu da omogući više mesta za kontranapad.

"Dobro su postavljeni, imaju izazetan kontranapad i tranziciju i mislim da je to segment u kom mogu da nam naprave problem. Nećemo da se nameštamo prema protivniku, želimo da igramo ofanzivnije", jasan je Stanojević.

Fudbaler Partizana Uroš Vitas dodao je da očekuje da Sfintul na planu fizičke snage proba da se odupre crno-belima.

"Čeka nas fizićki zahtevna utakmica. Najvažnije je da Partizan pobedi, a stvarno nije važno kako. Samo želim da Partizan prođe i učinićemo sve da se to desi", rekao je Vitas.

Dakle, Partizanu nije bitan stil i lepota, bitna mu je samo pobeda koja ga vodi u treće kolo. Meč u Moldaviji na programu je u četvrtak 17. septembra od 19 časova.



tagovi

Aleksandar Stanojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara