Komentari na vest

Stanojević: Ofanziva na Gent! Spremna i B varijanta, udariće sistem na sistem

9

951357

pre preko 2 godine

@Bolek - ma sve je to super, regularno je bunkerisati se. Samo je malo simptomatično da igraš bunker protiv Flore, a onda "odvaljuješ" u ligi ekipe koje su jače od nje. Da ne pričam o tome kako je taktika jedna te ista, tj. nema je, jer je bunker samo disciplina i sreća. Ali, na žalost, to je postalo deo modernog fudbala. Sa druge strane, kad 5 godina tvrdiš da si bolji od nekog, pa valjda ga nekad nagaziš, pritisneš, izdominiraš, čisto da dokažeš da si bolji. A ako 5 godina igraš bunker, onda te priče da si bolji baš i ne piju vodu @vajdu ti meni - a ti mi odgovaraš. Ako ti se nešto ne sviđa, zaobiđi me, ne znam zašto mi odgovaraš ako sam ti dosadan? Nego, šta imaš da kažeš na temu Stanojeve izjave? @dalabu - ma ne, razneli ste sve redom, ugazili ste nas sa 80% poseda i 40 šuteva na gol. Samo što statistika i utakmica kažu malo drugačije. Ako ti se ne sviđaju moji komentari, zaobiđi ih. Niko te ne tera da ih čitaš i odgovaraš na njih. @Gunđalo - ajde ti malo poradi na istraživanju toga što si rekao. Jer ako me pamćenje dobro služi, u poslednjih 5 godina je Zvezda igrala Evropu a Partizan se brčkao na Adi... @@Ne plašim se Partizana već zakulisnih radnji. Vi ste smešni.
O

Ostoja stoji

pre preko 2 godine

Šamrok Plakoje... Hahahahhhah
G

Gost9

pre preko 2 godine

Od jedanaest komentara, deset Zvezdaša i jedan od "opozicije". To je ta dominacija, dal ikoga ima na Zvezdinoj vesti...
L

Lanmi Saut Miami

pre preko 2 godine

Sistem? A sta to zapravo znaci osim jedne najobicnije postapalice?
O

OFK

pre preko 2 godine

Sharloa,koliko tebi nije dobro, tvoja mržnja je teska bolest. E Srbijo sta si dočekala da ovakve kreature zele toliko zla srpskom timu, i jos dobija 150 lajkova. Jedna reč IZRODI
@

@ofk

pre preko 2 godine

Ćuti jadnice... Kad zvezda gubi od Bayerna ili totenhema po 500 komentara ostavlja niza rasa 32 zagorske divizije! Naravno da ćemo biti protiv vas, naravno jer vi ne pripadate tu gde jeste... Taj stadion nije vas, Vi ste veštački tu instalirani!! Srbi to nikad nece prihvatiti! Jos kriminalna organizacija unutra tog stadiona.. A stadion bio narodne Armije - vojske halooooooo Gde to još ima!?
n

nevolja velja

pre preko 2 godine

jel dolazi ma tekmu da podrzi svoje glavosece iz alkatraza i principa?
@

@951357

pre preko 2 godine

Uzasno se plasis Partizana.
S

Sharloa

pre preko 2 godine

SVIM SRCEM UZ GENT PROTIV SEKTE!
S

Serif

pre preko 2 godine

Ok.
v

velja bunker

pre preko 2 godine

realno,moram da se slozim sa tobom,ja sam gazda juga!
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Kakav glup komentar klinca od 14 god,leci se dok mozes
P

Parni-Valjak

pre preko 2 godine

Prvo mržnja nije zdrava po čovekovu dušu i psihu. Drugo u našoj hrišćanskoj, pravoslavnoj veri, opet je greh nekoga mrzeti. Navijačka peckanja, to je uvek bilo, ali ova ostrašćenost, ovo botovanje sa plusevima i minusevima na portalima...Kuda to deco idu vaši životi...
9

951357

pre preko 2 godine

Ne treba nam to, nismo mi kao oni. Navijaj za Zvezdu, a oni šta urade, uradili su, nije bitno. Ionako ih briga za srpski fudbal i koeficijent.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Smiluj se više tom jadnom srcu. Dao si ga prvo Sočiju, pa Santa Klari, poštedi ga malo. Znaš i sam da to srce kuca za Partizan, suoči se sa istinom i dobro nam došao.
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

Nekada je bolje ćutati da ljudi sumnjaju da si glup, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
g

gunđalo

pre preko 2 godine

@951357 da baš, osim što smo osvojili najviše bodova za evro koeficijent od predsednikovog kluba i predsednika krimosa koji jedino što u životu zna da mrzi FKP.
S

Sani Boj

pre preko 2 godine

Normalan covek, a ne trener ne bi mogao da drzi nesto tako u timu poput Miljkovića, u napadu totalno beskoristan ,decko ne zna da sutne, da doda loptu, a centaršut je za njega viša matematika, u odbrani spor, dezorijentisan. Verujte da ne bi mogao da igra u timu iz srpske lige. E sad mozete zamisliti koliko ga Stanoje gura i koliko im je uspeh Partizana važan. Za Jojica ista malo blaza priča, pamtiće se skrivljen, nicim izazvan faul, za penal protiv Zvezde i promasen penal u kupu protiv Zvezde. Zaista pun pogodak sa ovom dvojicom. Botno je da su Sumu oterali. Stanoje i ova da ne kazem sta iz uprave treba najuriti, oni svoj zadatak izvrsavaju.
G

Gost1234

pre preko 2 godine

Sto nisi zapamtio gol Jojica kad nam je doneo titulu a pamtis Sumu sa tri poteza za 3g u PARTIZANU što se tiče Miljkovica dovoljno je sto je Grobar kad uprava neće da plati boljeg igrača ona je dobar i Miljkovic jer desnog beka nismo imali.
T

Tandrčak

pre preko 2 godine

Kako reče Stanoje spremna je i B varijanta: beee, beee, beee; mislim da je ova B varijanta izvesnija. Ista je već viđena ( do 37') protiv Zvezde)!
m

mikan_zec

pre preko 2 godine

🤣🤣🤣, jedan od boljih komentara ikada procitanih.
9

951357

pre preko 2 godine

Pa nije samo dod 37. minuta, već tokom cele utakmice. Samo što su imali sreće da nakon što su konačno prešli pola daju gol iz prvog šuta, pa je Zvezda morala da igra otvorenije a oni time dobili više prostora za kontre. Inače im se taktika apsolutno nije menjala tokom cele utakmice.
d

dalabu

pre preko 2 godine

@951,imali smo srece,samo ti zivi u tom uverenju.Al ne pisi vise,smucio si nam se botino
9

951357

pre preko 2 godine

Stanoje, stari lisac, hoće da zezne Genćane. Priča da će da ih napadne, a ovamo će da stane u svoj šesnaesterac i da čeka kontre :D
l

ltu

pre preko 2 godine

genćane ahahahah
v

vajdu

pre preko 2 godine

Ostaćeš jadni čoveče sam uskoro na ovim komentarima, svima dosadilo ali ti se još jedini nešto ložiš.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Pa šta i ako stane, parkira autobus, dupli blok? Je l' to nešto što je zabranjeno fudbalskim pravilima? Momci će se boriti koliko god budu mogli i to je jedino bitno jer boljih nemamo. Šamrok možda nema štofa za uspešan rad izvan LingLonga ali ume da postavi prioritete a jedini smislen prioritet u srpskom fudbalu je dobar rezultat. Ne znam šta tačno misliš da postižeš tim tiradama o bunkeru i sreći ali meni je sasvim OK da Partizan izbori evropsko proleće i osvoji titulu na bunker i sreću. Kampovanje na protivničkoj polovini i prateće svetske rekorde rado ostavljamo vašim galaktikosima, jer vam očigledno znače.
9

951357

pre preko 2 godine

@Bolek - zaboravih na rekorde. Izgleda da znače ti rekordi i vama, čim pokušavate da ih prestignete već u sezoni nakon što su postavljeni. Samo ima mala caka, mi smo ih postavili poštenim igrama i kvalitetom, vi... Pa baš i ne...
X

XD

pre preko 2 godine

sedamnaesta vest o utakmici partizana i ekipe koja sa nama u grupi nije osvojila ni jedan bod
C

Crvotočina

pre preko 2 godine

Hoće li biti ULTRA i MEGA ofanziva? Zna li se šta?
m

mikan_zec

pre preko 2 godine

😆😆😆
J

JaMrva

pre preko 2 godine

Kakva najava... Sistem na sistem... Sila na silu... Pa mi taj sistem razlupasmo prošle godine, a onaj vas Gebels je pričao da je to krš od ekipe, za razliku od Sarloa...