Stanojević ostao bez najvećeg pojačanja: Šnajderlin napustio Konju devet dana posle potpisa

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.08.23. | 15:22

„Porodični razlozi“, poručuju iz Konje

Trebalo je da bude najveće pojačanje, a neće ni debitovati za Konju. Potpisao je ugovor, predstavljen javnosti, a onda je napustio Tursku. Tu rutu prešao je Morgan Šnajderlin za samo devet dana, posle čega je postalo jesno da je Aleksandar Stanojević ostao bez kapitalnog pojačanja.

Francuski vezista je 1. avgusta zadužio zeleno-beli dres, počeo da trenira i delovalo je da će Konja sa njim dobiti dimenziju više. A onda se ispostavilo da ne može ni da računa na novajliju iz Nice, koji je po isteku saradnje sa klubom sa Azurne obale stigao u novu sresinu. I u njoj se zadržao baš kratko.

Izabrane vesti

Kako je navelo rukovodstvo Konje, ugovor je raskinut iz porodičnih razloga, te će nekadašnji član Evertona i Mančester junajteda verovatno potražiti novu sredinu, bliže familiji. A Stanojević novo pojačanje na toj poziciji.

Zasad je Konja dovela kolumbijskog krilnog vezistu Marlosa Morena (Troa), rumunskog centralnog veznog Aleksandra Čikaldaua (pozajmica iz Galatasaraja) i ofanzivca Junusa Malija (bivši prvotimac Volfzburga i Union Berlina stigao po isteku saradnje iz Kasimpaše).

Novu sezonu Konja počinje subotnjom utakmicom pred svojim navijačima protiv Istanbulspora.


tagovi

Letnji prelazni rok 2023Morgan ŠnejderlinMorgan ŠnajderlinKonjaAleksandar Stanojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara