Stanojević otišao iz Konje

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.10.23. | 12:00

Jutros se pozdravio sa igračima

Odolevao je Aleksandar Stanojević u poslednjih mesec dana, iako su iz medija stizale vesti da se drži o koncu na klupi Konje.

Reprezentativna pauza ipak nije donela ništa dobro zeleno-belima, koji su u subotu veče izgubili kod kuće od Pendika (1:2) i to je bio znak da su Stanojeviću dani u Konji odbrojani.

Izabrane vesti

Još na konferenciji za medije posle utakmice je rekao:

„Izgubili smo kod kuće i zato se izvinjavam navijačima. Naravno, kao trener, preuzimam odgovornost. Večeras ću se sresti sa čelnicima kluba da razgovaramo o budućnosti. Imam veliko poštovanje prema klubu i navijačima, tako da ćemo naći najbolje rešenje za sve“, rekao je Stanojević.

A, kako je zora svanula, tako su turski mediji krenuli da objavljuju da Stanojević odlazi iz Konje i da će danas samo doći na prepodnevni trening da bi se pozdravio sa igračima.

Kasnije su dodali vest da je srpski trener bio na treningu, rukovao se s fudbalerima i poželeo im sve najbolje.

Stanojević je deset meseci bio trener Konje i imao je promenljive rezultate. U novu sezonu je dobro krenuo, ali je brzo stigao ceh haotičnog prelaznog roka, u kojem uprava kluba nije znala šta želi da radi, pa je bilo slučajeva da su igrači dolazili kao velika pojačanja i odlazili posle deset dana ili koji su dolazili da potpišu ugovor, koji im nikada nije stigao.



tagovi

Aleksandar StanojevićKonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara