Stanojević (© Star sport)
Stanojević (© Star sport)

Stanojević poštuje Vojvodinu: Ima vremena, verujemo u sebe

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.04.21. | 14:57

Crno-beli će pre polufinala kupa odigrati dve prvenstvene utakmice

Jedina preostala šansa da se popravi utisak u još jednoj manje-više razočaravajućoj sezoni je kup. Iz Evrope se odavno ispalo, u prvenstvu se zaostaje 12 koraka za liderom, učinak u derbijima nije ohrabrujući (remi i poraz), zbog čega je masovnije takmičenje prilika da Partizan nekako spase čast.

Tradicionalno.

Izabrane vesti

Put do finala čiji je akter bio poslednjih šest izdanja (u četiri trijumfovao) vodi ga preko Novog Sada, žrebom polufinalnih parova određeno je da se 21. aprila na stadionu „Karađorđe“ sretnu lanjski finalisti: Vojvodina i Partizan.

Od niškog obračuna koji je pripao Lalama (4:2 penalima, 2:2 u osnovnom delu utakmice i posle produžetaka), sastali su se dvaput, prvi prvenstveni duel pripao je Vojvodini (3:2), u drugom je slavio Partizan (2:0).

Igramo protiv ekipe koja brani trofej, na njenom stadionu, zbog čega zaslužuje poštovanje. Mi imamo cilj, verujemo u sebe, ali do te utakmice ima još vremena“, u dve rečenice prokomentarisao je žreb Aleksandar Stanojević, trener crno-belih.

Iako su ostali bez realnih šansu za titulom, u Humskoj žele da ispoštuju red vožnje: u nedelju sa Radničkim u Beogradu, naredne subote sa Mačvom u Šapcu i onda to polufinale na „Karađorđu“.


tagovi

FK PartizanAleksandar Stanojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara