Komentari na vest

Stanojević prestigao Ilješa Špica

P

PostenjeCrno

pre gotovo 2 godine

Posle Stanoja bilo bi lepo da se na klupu gromade vrati Miodrag Ješić. Da bude zanimljivije gledati konferencije, a i da prizna konačno poraz od OFK:)))
P

Posteno

pre gotovo 2 godine

Mozete da ga volite ili ne, ali da Stanojevic ima Stankovixev tim a ovaj njegov, bilo bi + 30 za Stanojevica
G

Gresis

pre gotovo 2 godine

Samrok ne zna da radi sa kvalitetnim igracima. On moze samo sa polovnjacima gde igra sklanjalice a u evropi se muci sa faunama. Dok recimo Zoc moze iskljucivo da radi sa vrhunskim Igracima koji mogu da ga razumeju.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Aj sad glupo pitanje jer mi ovaj sigurno neće komentar pustiti. Što bre dva trenera Partizana toliko nerviraju. Imate svoje, šta je problem. Masi Grobara ovaj Stanojević ne odgovara. A šta bre vama ne odgovara. Prvi ste u fudbalu, vrlo verovatno i u košarci. Što bre davite? Na vestima i oko inostranih isto radite. Pa jel to normalan čovek radi? Onaj na steroidima se javlja, ista priča istog lika sa 50 nika. Bolesno je to. Za Zvezdu valjda navijate bre
G

Gost43

pre gotovo 2 godine

ZASTO CUTE LEGENDE PARTIZANA NA OVU PLJACKU KLUBA. DUG SAMO RASTE LI RASTE ! A TIRULE NIGDE. NESPOSOBNI KRPELJI
@

@gost43

pre gotovo 2 godine

Pravda za upravu!
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Pa gde da pridju. Više ni ljude na stadionu nemamo. Uprava nam najgora u istoriji i dalje je tu. Još i 5 godina novi mandat dobila. Ako Nguena dovedu ja ću sebi ruku odseći. Ovi bre ne umeju nikog bez Ramadanija da dovedu. I to ako im ovaj ne uzme pola novca. I Damjanac četvrtinu. Ekipa nam je odron
Z

Zmajognjeni

pre gotovo 2 godine

Ovaj je svuda drugi.
p

putuj igumane

pre gotovo 2 godine

Stanoje zvani "oterati Sumu" i drzati Natha u odlucujucem derbiju na klupi do 87. minuta i ne uvesti Milovanovica kao bonus igraca da zameni indisponiranog Terzica koji je promasio zicer jos u prvom poluvremenu...
N

NESPOSOBNA UPRAVO - NAPOLJE

pre gotovo 2 godine

PETOKOLONASI U KLUBU. RADE PO NALOGU !
M

Ma tako je

pre gotovo 2 godine

Milovanovic u Subotici ide sam od centra ka golu i ne ume da da gol, bas bi on resio Derbi...
e

ercov

pre gotovo 2 godine

Ovako prosecnu ekipu je Ser Alex doveo do skorog osvajanja prvenstva i da nije bilo ovoga sto je u nasem fudbalu uobicajeno danas bi smo drugacije komentarisali o velicini trenera kakav je Aleksandar Stanojevic.

rty

pre gotovo 2 godine

Njegovu velicinu su dobro upoznali svi koje je trenirao van Srbije. On kao i Rikardo van Srbije ne mogu da se sastave jednu sezonu dodju ovde Maradona i Lipi... Alii da njega kradu svuda sem ovde ovde on dokazuje kakav je mag. Vazi.
@

@ercov

pre gotovo 2 godine

Ma straaaasna je velicina...

@rty |

pre gotovo 2 godine

Sta je uradio Milojevic igrao ligu sampiona kao i Stanoje pa ga sad nema nigde kad nije u Srbiji a da ne zaboravim pobedio je Liverpul sa 5 puta skupljim timom nego sto je imao ovaj kad je igrao u ligi sampiona to se ubode jednom u 100 godina da su drugi imali takvu srecu osvojili bi ligu sampiona.Sad je pitanje hoce li se u bilo kom klubu zadrzati godinu ili 2 da ne kazem osvojiti nesto i jedan i drugi trener.
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

E super!Kad proslavljamo to na stadionu?!
Z

Zdravku J.

pre gotovo 2 godine

Ne daju da unucad cuva pa krati vreme lupetajuci...
B

Bunja

pre gotovo 2 godine

Lepo je to nego Zdravko Jokic je dao zvanicnu analizu penala protiv Vozdovca i oba nisu postojala. Gde je vest o tome?
K

pre gotovo 2 godine

Takodje je rekao i da nije bio penal za Napredak.
G

Gostanko

pre gotovo 2 godine

Takodje je rekao da nije penal protiv Spartaka,da nije trebalo ponavljati penal u Krusevcu,da su bili penali za Mladost iz Lucana,da je Terzic dobro prosao sa zutim kartonom na derbiju. Pa bas ih dobro kradu. Vode se onom" "100 puta ponovljena laz je istina"
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

A sta je rekao za ponisten gol Zvezde i Zvezdine penale? Ili to nije bilo sporno? Nisam gledao, ozbiljno pitam
@

@Bunja

pre gotovo 2 godine

Ali jos neverovatnija je reakcija igraca Vozdovca u obe situacije - niko se ne buni!? Da je to svirano za Zvezdu skocili bi da dave sudiju!
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Iljes Spic i Stanojevic ne idu istu recenicu. Nikad
@

@Mop

pre gotovo 2 godine

Samo idu Stanoje i Tika Spic..
B

Bunt

pre gotovo 2 godine

Prevara od trenera kao i Milojevic..Da vrede negde bi u inostranstvu ostali duze od sest meseci..Demagozi teski,forsiraju fudbal koji se igrao pre 20 god..

rty

pre gotovo 2 godine

Ne mogu u istu recenicu nikako. Milojevic sta je uradio u Evropi i sa kakvim timom nece uraditi niko. Da li ga je usralo ili ne nije ni bitno ali covek van svake pameti dobije Liverpul sa Srnicem, Pavkovim i Jovancicem... Prodje svaku ekipu u kvalifikacijama u 2 godine bez kiksa bilo to Salzburg ili tamo neki Kairat ili sta vec... Ovaj drugi u Evropi nista vredno pomena a to je jedino merilo ne ovo domace prvenstvo...
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

A koji je to nas trener uspio u inostranstvu? Zaboravi na period prije raspada Jugoslavija, to su bila neka druga vremena koja se vise nikad nece vratiti/ponoviti... pitam te u novijoj istoriji naseg sporta, u zadnjih 20-30 godina? Koji? Znaci, glupa ti je prica. Mi odavno nemamo trenera koji je svjetski kvalitet, a po onom sto imamo, pljujemo. Klasika. I onda se jos kao nadamo necemu. Kao bice nam bolje sa takvim stavom prema zivotu.