Foto: Starsport
Foto: Starsport

Stanojević: Raduju golovi Rikarda, Holendera i Pantića, povreda Jovića kvari utisak

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.08.21. | 23:11

Situacija oko mladog ofanzivca baca senku na pobedu crno-belih

Ubedljivom pobedom nad Voždovcem (4:0) fudbaleri Partizana su održali stoprocentan učinak posle tri superligaška kola, a Aleksandar Staniojević, šef stručnog štaba Partizana, uz niz razloga za zadovoljstvo imao je i jedan povod za brigu.

Izabrane vesti

"Rano smo postigli gol što je odlično. Vreme je bilo teško, veoma vruće, ali smo uprkos tome odigrali dobro. Igrali smo tri dana posle evropske utakmice i zaista mogu da budem zadovoljan, momci su odradili sve što sam tražio. Jedino što kvari utisak prinudna izmena Jovića zbog povrede. Posle pregleda ćemo znati u kakvom je stanju, imo je problema sa kolenom i već u 35. minutu je tražio zamenu", rekao je Stanojević, a potom se osvrnuo na činjenicu da je relativno rano iskoristio svih pet izmena: "Želimo da imamo što više igrača u fokusu jer nas očekuje gust kalendar, te smo pružili konkretnu šansu i igračima sa klupe".

Četiri različita strelca i novi duel bez primljenog gola izmamili suz osmeh kod trenera crno-belih.

"Kad bi me pitali šta me raduje sa današnje utakmice rekao bih to što Rikardo daje golove, što se Holender vratio golom i što Dača Pantić iz utakmice u utakmicu potvrđuje kvalitet. Bitno je i da se ne primi gol, ali se fudbal igra zbog navijača i zato volim kada smo u jakom ritmu. Kad je poslednja linija u pitanju, za susret sa Sočijem će se Saničanin vratiti među startere. Igrao je fenomenalno i pripremne i zvanične utakmice, a večeras je izostao kako bi odmorio. Marko Živković je odigrao odlično, nagovestio je to još na pripremama. Ima miran pas iz zadnje linije i centaršut. Ne znam još koliko je u ritmu, ali je danas bio odličan", izjavio je Stanojević i otkrio da će se za susret sa Sočijem međ stative vratiti Aleksandar Popović.

Manje povoda za optimizam i zadovoljstvo od kolege imao je Predrag Rogan, strateg Voždovca koji je poželeo je sreću večerašnjem rivalu u predstojećim evropskim izazovima protiv Sočija.

"Svesnni smo bili da je tažak zadatzak pred nama. Zanmo da Partizan igra čvrsto, agresivno sa visokim intenzitetom, a nismo odgovorili na to. Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi", rekao je Rogan.


tagovi

Aleksandar StanojevićPredrag Rogan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara