Stanojević (© Star sport)
Stanojević (© Star sport)

Stanojević: Teško je pobediti u Inđiji

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.02.21. | 15:07

„Ako je ovo moralo da se desi, bolje protiv jedne od naših najboljih ekipa“, kaže Dejan Čelar

 Pala je Inđija u Humskoj u drugoj polovini avgusta, pala je i na stadionu pored pruge na ostvaranju 24. kola. Za 180 minuta poklekla je čak 11 puta (0:5, 0:6). A Partizan baš protiv Zelenih nastavio uverljiviju seriju pobeda.

Današnja mu je bila 13. vezana (12 ih je naređao u Superligi, jednu u Kupu Srbije), što raduje Aleksandra Stanojevića.

Izabrane vesti

Teško je pobediti ovde. Dobro smo otvorili utakmicu, na vreme postigli golove, posle čega nam je bilo lako“, rekao je trener Parnog valjka, čiji tim u naredne tri sedmice neće napuštati Beograd, jer igra najpre sa Vojvodinom u Humskoj, gostuje Radu na Banjici, čeka Voždovac u kupu i Zlatibor u prvenstvu. „Prvo derbi sa Novosađanima. Spremamo se, korak po korak“.

Njegov kolega na klupi Inđije, Dejan Čelar, jasno je ukazao na izostanak Vasilija Bakića i Luke Cucina, jer je uticao na defanzivni slom domaćina-

Nismo ni ovaj put uspeli da pobedimo Partizan, u 80 godina dugoj istoriji. Zasluženo su slavili crno-beli, sjajan su tim, nama su nedostajala dva standardna prvotimca iz poslednje linije, zbog čega smo napravili seriju grešaka u prvom poluvremenu i praktično završili meč. U drugom smo pokušali da se ne obrukamo. Ako je ovakav scenario morao da se desi, bolje što se dogodio protiv jedne od naše dve najbolje ekipe. Okrećemo se narednom kolu i gostovanju u Ivanjici“, jasna je Čelar.


tagovi

Aleksandar StanojevićDejan Čelar

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara