Stanojević u Konji ima saradnika sa doktorskom disertacijom

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.09.23. | 15:45

Branimir Mićović odbranio rad na DIF-u

Dobila je Konja tokom vikenda još jednu utakmicu u turskom prvenstvu minulog vikenda, a početkom sedmice i akademsko zvanje u stručnom štabu. Ekipa Aleksandra Stanojevića bogatija je za doktorsku disertaciju u režiji Branimira Mićovića, koji je u ponedeljak taj status stekao na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Beogradu.

Pauzu nastalu zbog obaveza reprezentacija Mićović je iskoristio da se dodatno usavrši, pa je pred komisijom odbranio rad na temu „Evaulacija taktike napada u fudbalu; analiza efikasnih napada na Svetskim prvenstvima u periodu od 1996. do 2018. godine“. U disertaciji rođenog Čačanina obuhvaćena je analiza svih napadačkih akcija kojima su postizani golovi na Mundijalima u periodu od pet decenija.

Izabrane vesti

Ovo iskustvo bi trebalo da bude od dragocene pomoći Mićoviću u daljem radu, ali i Stanojeviću koji je vlasnika UEFA A licence koopritao u stručne štabove klubova koje je vodio duže od deset godina. Zajedno su bili u oba mandata u Humskoj, potom u Kini, PAOK-u, Makabiju iz Haife, saudijskoj Al Kaciji i sad u Konji.

Sadašnji sastav Stanojevića, kome osim Mićovića u stručnom štabu od Srba pomažu Branko Vukašinović i Nemanja Jovšić, zadovoljavajuće je počeo novu sezonu. Iz četiri utakmice osvojio je osam bodova i posle nekompletnog četvrtog kola od njega je bolji samo šampion Galatasaraj.

 


tagovi

Aleksandar StanojevićKonjaFK PartizanBranimir Mićović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara