Stanojević: Vreme je da svi uživamo u derbiju

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.04.21. | 21:08

„I mi oni smo nanizali veliki broj pobeda“, kratak je bio trener crno-belih

Upisana je još jedna recka. Svestan da je atmosfera uoči 164. večitog derbija počela da se zagreva, trener crno-belih Aleksandar Stanojević je iznenadio javnost izjavom uoči večerašnjeg duela sa Metalcem. Rekao je da neće ići na Marakanu ukoliko njegov tim ne pobedi ekipu Žarka Lazetića.

Pokušao je Stanojević da podigne borbenu gotovost u svlačionici, i sudeći prema večerašnjim kadrovima uspeo u tome. Crno-beli su igrali odlično i rutinski završili posao.

Izabrane vesti

„Ta izjava je bila u cilju podizanja takmičarskog duha. Hteo sam da kažem da moramo da se takmičimo, jer šta nam vredi derbi ako na ostalim utakmicama ne budemo pravi“, našalio se Stanojević.

Dileme protiv Metalca nije bilo. Već na početku drugog poluvremena crno-beli su mogli da počnu da razmišljaju o večitom derbiju.

„Očekujem od derbija da svi uživamo. I mi i oni smo nanizali veliki broj pobeda. Vreme je da uživamo“, kratak je bio Stanojević.

 Metalac je u prvom delu prvenstva iznenadio crno-bele. Večeras nije mogao, niti mu je srpski vicešampion dozvolio da razmišlja o još jednoj senzaciji. To je i stav trenera gostiju Žarka Lazetića.

„Partizan u odnosu na meč u prvom delu sezone izgleda mnogo ozbiljnije. Razočaran sam, jer smo napravili mnogo grešaka. Posle prvog poluvremena sam bio zadovoljan, jer smo primili samo jedan gol, posle mnogo propusta. Nismo mogli da dođeno do igre. Partizan se dobro pripremio za meč“, jasan je bio Lazetić.


tagovi

Aleksandar StanojevićŽarko Lazetić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara