Komentari na vest

Stanojević: Vreme je za mlađe, šansu čekaju Baždar i Milovanović

P

Petrol son

pre oko 3 godine

Stanoje vrati Dača pantića

biancorosso

pre oko 3 godine

Nije važno ko počinje utakmice, jedno mesto je rezervisano za Penaltha da bi mogao da šutira još jedan što je dogovoren.
S

Sticky fingers

pre oko 3 godine

Oces orden? Sto si bre dosadan bedo jedna
B

Bane Komad

pre oko 3 godine

Jeste vreme sad, kad si se oprostio od titule. A i taj Bazdar mora da se proda jer nema ko drugi. Onaj "podlac" Asano vas je "izdao" i "ostavio na cedilu" za 5 miliona sto su nudili Arapi. Ah ti Japanci, ne postuju ni rec a ni sveti dres. A lose bi mu biło u Emiratima? Hoce lik u Evropi da gradi karijeru. Ccc... Pa sad mora da se proda neko drugi da se Markecu, Joji, Obradu i buducim povratnicima daju velike plate.
N

Nema ovde

pre oko 3 godine

Sase pfc da pise al zato ga ima na vestima o zvezdi
b

batabane

pre oko 3 godine

Ukazace on priliku Bazdaru,ali na golmanu,a Milovanoviću na z.veznom.Salim se naravno, aludirajući na to sto ne igraju najbolji na svojim pozicijama.Ali verovatno ce Bazdara koji je izvorna desetka,da gurne na krilo,kao sto su radili sa Ficom Stevanović,tek da prica kako daje sansu mladima.Svaka cast Nathu.Nemam ja zamerke kako covek igra i na ofanzivnom veznom,ali on bi isto asistirao i sa njegove prirodne i najace pozicije,centralnog veznog.Kad bi on igrao centralnog,imao bi ispred sebe i pravu desetku.Dakle jos jednu opciju vise za asistenciju,pa bi po meni bio još bolji.Da Partizan nema igraca koji je brzi i bolji za tu poziciju,onda bi bilo ok.Ali Partizan ima takve igrace,koji su brzi, i pored asistencija, mogu i da zavrse akciju golom.To su Suma, Markec, Fica,to su desetke po fizicko tehnickim kvalitetima.
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Bazdar je izvorna devetka. Rodjeni gol igrac. Iskljucivi najistureniji napadac. Klasicni centarfor egzekutor.
W

Walt

pre oko 3 godine

Treba dati šansu Baždaru, Čoliću, Borisu Krstiću i dati ugovore Serdaru, Trifunoviću i Jevremoviću.
G

Ganga

pre oko 3 godine

Opušteno, možete I ovu utakmicu, kao i onu sa Proleterom, da počnete sa 6 bonusa! Cuka je već završena!
W

Walt

pre oko 3 godine

Treba dati šansu Baždaru, Čoliću, Milovanoviću i Borisu Krstiću kad se oporavi. Ugovore isto hitno potpisati sa Serdardom, Jeveremovićem i Trifunovićem. Ne dovoditi nikakva skupa pojačanja da ne bi bankrotirali, pustite zvezdu da divlja sada sa milionima proći će i ovo vreme, bitno je samo da ostanemo na nogama.
V

VanjaR

pre oko 3 godine

Jevremovic i Serdar vec imaju stipendijski ugovor. Sa Trifunovicem je potpisan profesionalni ugovor ali mu ne placaju pa moze da ode kad hoce. Isto kao sa jos dosta mladih igraca ali zasad nemaju gde pa cute i cekaju momenat. Posle ce opet da ih proglase za izdajnike, "Zivkovice".... Krstic je bio slab i za omladince, tek u seniorima nema sta da traži. Sa Milovanovicem je pun pogodak, videcemo dokle moze da napreduje. Vratiti Colica, Stojkovica, dati sansu stoperu Djordjevicu i zadnjem veznom/ stoperu Stjepanovicu.
G

Gost#

pre oko 3 godine

Ni Savo nista nije lose uradio, pa ode
g

grobar 1987

pre oko 3 godine

Pakuj kofere sa Vucicevim poslunciima i ti Stanoje,nekad sam te gotivio ali se vidi sta radis iz aviona..,uvalio si nam Miljkovica i Holendera,Jojica koji vise nije ni za srpsku ligu,sramota bre..
G

Gostttttt

pre oko 3 godine

Zašto niko ne objavljuje ko je bio u loži Rada protiv Czv??? Jel sasvim slucajno Rad odigrao 2:2??Jel sasvim slucajno Lalatovic prelazi u Rad? Pravi se novi Obilić, samo što svi ćute... A i ovo je samo priprema za ono što će se desiti ove godine, AV gubi BG, pa se udružuje sa Šapićem... A znamo da će ostaviti na cedilu Zvezdu i Partizan, Usna je već i najavila hapšenja...
D

Dragan Z.

pre oko 3 godine

Zvezdu nikad neće ostaviti na cedilu.
v

v1ad

pre oko 3 godine

Sto se mene kao navijaca Zvezde tice, jedva cekam da ostavi Zvezdu na miru. Mislim da je sad Zvezda u situaciji da joj uplitanja politicara vise smetaju nego sto pomazu. Partizan je u nesto losijoj situaciji i njima dug stalno raste i bez stalne pomoci drzave bi tesko opstao barem kao konkurent Zvezdi.
G

Gost ali pravi

pre oko 3 godine

Ko je bio u loži?
G

Gost ali pravi

pre oko 3 godine

Ko je bio u loži?
.

..

pre oko 3 godine

Vratiti Djordja Jovanovica!
D

Dzo Black

pre oko 3 godine

Stanoje jedva cekam da odes zajedno sa upravom iz Partizana
D

Deyan X

pre oko 3 godine

Neka ode Uprava prvo. Stanoje nista loše nije uradio.
5

5.000.000,00 €

pre oko 3 godine

Па немој тако, он је наш, наајбољи тренер... Где ће после Миљковић, и Зека милионер?! Кукала нам мајка с овом управом и с Шамроком...
D

Dzo Black

pre oko 3 godine

Dejan X pa nije uprava tek tako dovela Miljkovica i Zeku da ih on nije trazio
D

Deyan X

pre oko 3 godine

To je zacaran krug, ali ajde prvo taj krug da presecemo sa Upravom. Jer riba smrdi od glave... Posle sve moze u 3 dana promeniti.