Komentari na vest

Stanojević: Zvezda u polufinalu? Može

b

batabane

pre oko 3 godine

Scenario ce biti ovakav.Zvezda nece smeti da izgubi od trećeligaša.U polufinalu ako im se ne padne Partizan,namestice da prvo polufinale odigra Partizan.Ako Partizan prodje u finale, Zvezda ce namestiti neku lakrdiju da izgubi,da izbegne jos jedan poraz od Partizana.
J

Jagnjilo

pre oko 3 godine

Pre ce da bude da vam opet zbog mira u kuci pruzi sansu za utesnu nagradu tako sto ce odmarati barem 4-5 igraca kao i do sada
M

Milorade

pre oko 3 godine

Kakva cudna atmosfera u srpskom fudbalu.Protivnici se sklanjaju Partizanu,odmaraju igrace itd.a da niko ziv to ne spominje. Ni u Hondurasu ovoga nema. Jos gledaj ti njih,pisu parni valjak melje...Pa bre 8-9 startera im falilo u ekii.Svi kao povredjeni ali ce za ponedeljak svi da se oporave. Koliko je tuzan fudbal u Srbiji. A i ovi ljudi iz Zvezde,umesto da se oglase i da upere prstom u klubove,da se skrati ova sugava liga oni cute i cekaju da kiksnu jednu ili dve pa da onda pocnu da se zale.
g

gledajte

pre oko 3 godine

vi da izbegnete jos jednu sarlou tako sto cete odustati od igranja u evropi :)
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Ma samo dok nije Zerminal Ekeren.Ah da,amaterski Belgijski klub koji je ponizio crvenu srecom vise ne postoji...Ne bi ni crvena da je nije drzava spasila
1

12421

pre oko 3 godine

Sto Vozdovac izvede drugi tim? Kazu na njihovom sajtu na twiteru povrede.Za neko cudo bice za vikend protiv Zvezde svi orbi i zdravi.Cudno bas.
9

951357

pre oko 3 godine

Ali najjace su mi izjave trenera pre utakmice. I protiv Rada i veceras se samo kikocu i Stanoje i protivnici, ne znaju sta da kazu kad ih novinari zapitkuju kao da igraju pravu utakmicu.
G

Grga Cvarak

pre oko 3 godine

Hajde i da ti vjerujemo... ALI... gdje si ti jos vidio da neko namjesta, a da onda jos namjerno svima pokazuje kako je namjestio? Ne mislis li da bi njihove reakcije u medijima bile ipak malo drugacije da je nesto stvarno bilo unaprijed dogovoreno i namjesteno? Jer sam kazes – "kikocu se". To je po tebi prirodna reakcija nekoga ko je nesto namjestio i pokusava da sakrije da je namjestio? Ok. Pretpostavljam da i ti tako kad nesto slazes, ponasas se tako da svi vide da lazes? E moji ljudi, sta sve necete ovde lupiti samo da bi podrzali svoju pricu, a to sto prica nema veze s vezom, to vas ocigledno ne interesuje previse.
D

Drvo

pre oko 3 godine

Ojadice te Zvezda nesrecnice. Niste vi Milan.
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Niste ni vi Omonia
p

podesen

pre oko 3 godine

Parovi Vosa-Zvezda i Partizan Radnik zivi bili bum videli.
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Da,kao i svih proslih godina kada crvena dobija sve neke nizeligase dok ne poispadaju a posle Partizan na Spartak,Vojvodinu i tako dalje a ona na Radnik Surdulicu,Macvu...

Nula_Golova__x4

pre oko 3 godine

Naravno, bolje je lakseg protivnika u polufinalu, a onda u finalu Vosi vratiti za sklanjalice komsinici....
H

Humska -9

pre oko 3 godine

Sad ce Stanoje opet da kuka da se zaledio teren u Humskoj. Pa mora kad je stalno -9...hehehhe
e

eeeee

pre oko 3 godine

al necemo i mi igrati sa drugim timom,nit se skloniti,jedino sudijsku pomoc mozete ocekivat....jel dosta
D

Ddddd

pre oko 3 godine

Za vas nam sudijska pomoc nikad nije bila potrebna, zvezdanaestercu
Л

Лукаку 98

pre oko 3 godine

Кад је жреб, и да ли се игра без реванша?
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Ne znam kada je izvlacenje ali izgleda je samo jedan mec nazalost
D

Ddddd

pre oko 3 godine

Ajde opet kazite kako prica o zvezdi, 3 puta ga napinju sa pitanjem i insistiraju, iako vide da ne zeli da prica o tome
M

MapeT

pre oko 3 godine

45:2 gol razlika. I 16 uzastopnih pobeda. Ma sve posteno ha ha ha. Ovo Zvezda da uradi, pa krenulo bi sa svih strana.
V

Vixtra

pre oko 3 godine

A koliko vi imate uzastopnih pobjeda?
M

MapeT

pre oko 3 godine

Imamo manje nego vi.Cekaj, vi kazete namesteno kad Zvezda pobedjuje toliko, jel i sada namesteno?Imali ste vi vise puta i preko 20 pobeda za redom.Pa eto pitam te,jel sada isto namesteno?
p

podesen

pre oko 3 godine

Zvezdana sa danasnjom protiv Macve samo 15 za redom, e gani, gani.
S

Svilaj

pre oko 3 godine

Pa covece, vi nemate poraz 3 godine osim od partizana, kome ti pricas
G

Grga Cvarak

pre oko 3 godine

@MapeT Jel tebi dobro? Ko je prvi na tabeli? Mi ili vi? Ako mi imamo ovoliko pobjeda, nije vazno da li su u nizu ili ne, znas li onda koliko vi morate da imate pobjeda da bi i dalje bili ispred nas? Znaci, sta? Pa, lupas, prijatelju. A ja jos nikad nisam cuo da je neko namjestao da bude drugi. To jest, osim Vojvodine i Radnickog iz Nisa, ali njih ne mozemo ni uzimati u obzir kad su u pitanju klubovi koji bukvalno ni ne razmisljaju o prvom mjestu nego im je to drugo mjesto plafon plafona. Ali ja te pitam za ipak malo "normalnije lopove" – koji to jos klub na ovom svijetu namjesta i i dalje ne moze da bude prvi? Pa, druze, ukljuci malo mozak. Ako mi namjestamo i i dalje smo iza vas, pa skontaj sta onda sve vi morate da uradite da bi i dalje zadrzali prvo mjesto? U pitanju je zdrav razum, prijatelju. Nadam se da ga imas bar malo.