Komentari na vest

Stav trenera bio jedini problem: Suma tražio raskid zbog Stanojevića

J

Jovandeka

pre preko 2 godine

Ove godine ako Partizan bude prvi to će biti zaslugom isključivo Stanojevića.Ali je istina i to ,na koga se on igrača naklati,taj može da kupi prnje iz kluba.Tu uopšte nema veze ,da li je igrač u pravu ili ne.Stanojević ima svoje igrače,koji su prethodno igrali u Partizanu pa se ponovi vratili i njih se drži.Njega ne zanimaju sposobnosti i kvalitet igrača,on želi da igrač igra ono što je on kao trener zamislio u svojoj glavi i drugo ga ne interesuje.Sad kad su izvodili penale u kvalifikacijama,kamera uhvatila Stanojevića kako prstom preti Sumi i govori mu ponavljajući verovatno kao papagaj jednu istu rečenicu u vezi penala.Da tako objasni Miljkoviću , da nema nikavog efekta što on prodje po desnoj strani i onda umesto dobrog centaršuta krvnički raspali po lopti i sve upropasti.I da se čovek zapita šta treneri fudbalere uče na treninzima kad oni dodju u seniorsku konkurenciju,a ne umeju centrirati ili podjednako dobro igrati sa obe noge.A pare zgrću li zgrću.Zamisli da IT stručnjaci rade u nekoj firmi neznaju odredjeni program na kompjuteru,ili vozač kamiona koji nezna da vozi kamion u rikverc .Takve sigurno ne drže u firmi i ne plaćaju njihovo neznanje.
I

Idemo Zvezda le

pre preko 2 godine

Bolje što je otišao Suma i Asano nego Lola i još neko drvo..... podrška upravi.
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Brezančić, Lutovac, Holender....
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Za Lutovca, Brezancica se slazem Ali Holender je dobar.
M

Milan Galic

pre preko 2 godine

Partizani ovi sa Juga su protiv Partizana.Kada budete svatili da ste Partizanovci a ne grobari bice mnogo bolje za nas klub
M

Milan Galic

pre preko 2 godine

Dobro nam ide i to dugo i to bez Sume.I kome ovo ide u korist Komsijama.Pamet u glavi.Ima vremena da smenite ove parazite u foteljima.
S

SUŠTINA

pre preko 2 godine

A kad konačno Vazura i Iliev raskidaju ugovore s Partizanom?
u

upamecano

pre preko 2 godine

ovo nema nigde, grobari teraju iz kluba trenera koji ima 95 % pobeda u ligi odkad je seo na klupu, partizan nije bio zreliji za titulu 5 godina. Isto kao sto mi teramo Stankovica koji nam prosle godine doneo duplu kruni i prolece u evropi i koji za sada ima jedan kiks u ligi,onaj poraz od serifa bi se desio ko god da je bio trener jer je moldavska ekipa realno bila bolja u svakom smislu bez obzira kolko kostaju ili odakle su, imali su vecu zelju i bolju organizaciju od nas tj znali su sta zele.Ja kao navijac Zvezde smatram da su i Stanojevic i Stankovic odlicni treneri sad sto smo mi nezahvalni kao narod za to ne postoji lek. Samo su pravi grobari i cigani uz Stanojevica i Stankovica.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Druze, Stanojevica ne tjeraju navijaci Partizana. Sam kazes, od kako je covjek ponovo sjeo na klupu, mi smo se preporodili. Znaci, ti sad saberi i oduzmi ko tjera Stanojevica iz kluba, odnosno ko ne moze da doceka da mu vidi ledja. Jos jednom – to 100% nisu ljudi koji navijaju za Partizan i vole Partizan.
d

dr. hyypia

pre preko 2 godine

Da su u Zvezdi pametni lagano ga uzeti i i imas top zamenu za ivanica i katai-a. Pa da se samelje groblje.

Nenad Dimitrijevic

pre preko 2 godine

Zamenu? Pa ni kopacke da mu nose ne mogu
S

Stanoje podrska

pre preko 2 godine

PRAVIH GROBARA...ZEKSOVCE I OVE MUSAVE BOTOVE STO BI DA RUSE PARTIZAN UBIJAJ POBEDAMA U SVIM TAKMICENJA...
G

Gost7777

pre preko 2 godine

Kad ce pobeda protiv zvezde? Pod komandom Save Milosevica znalo se desiti da zvezda nema sut u gol Partizana... Stanoje ima li sanse da pobedimo zvezdu? Kada da ocekujemo to cudo? Stanoje tvoj Paok pati za tobom, vrati se.
P

Podrska Sumi

pre preko 2 godine

STANOJE ODLAZI IZ KLUBA ODMAH,SVI PRAVI GRBARI SU PROTIV TEBE!
J

Je.. te Suma

pre preko 2 godine

Lazes za PRAVE GROBARE...PRAVI GROBARI su UZ STANOJA I uz KLUB,a ne uz POJEDINACA.
G

Gost 1977

pre preko 2 godine

stanoje samo nastavi svoj posao.
J

Je.. vas sve on

pre preko 2 godine

Sto ga podrzavate...posebno vas musavce.
l

lebovski

pre preko 2 godine

Ako nije ciganija u ovim komentarima i lajkovima, ovo je onda grobarski retardizam! Nemam reci! Suma covek koliko godina vec u klubu, veze nema decko. Najveci uspeh mu sto zalomio glupog Megvajera. Covek nije igrac. Ko pljuje Stanoja, on veze o fudbalu i o Partizanu nema.. Cao.. Debilana
s

stanoje Odlazi

pre preko 2 godine

To samo ti i ostali lazni navijaci placeni vucelini botovi podrzavate onu prevaru od trenera Samroka stanoja,svi pravi grbari su uz Sumu!

Cz

pre preko 2 godine

0 lajkova jos nisam vidjeo
B

Bolek

pre preko 2 godine

Evo ja sam dao čoveku lajk jer je sve u pravu. Prvi smo na tabeli uprkos svim naporima naše i njihove uprave, igramo Evropu za koju su momci krv prolili, imamo dobar vajb u svlačionici posle ne znam koliko godina… i sad trener koji je to sve posložio mora da ide zbog jednog neostvarenog umetnika koji odigra jednu dobru utakmicu mesečno i to pod uslovom da mu svi saigrači i stručni štab titraju bez prestanka?? Ako ste vi Grobari ja sam Pep Gvardiola.
G

Gostivoje

pre preko 2 godine

Ovi nazovi"pravi Grobari"sto teraju Stanojevica i daju podrsku Sumi su nista drugo nego Musave Dijareje.
W

Wat

pre preko 2 godine

Nije mi pravo da vidim kako su najurili maestra, jos mi je manje pravo da vidim Holendera, Jojica i Miljkovica makar i metar blize Humskoj od Autokomande, ali realno nemamo pravo da seremo sve dok postoji neki rezultat. U ovom trenutku stvarno ne mozemo naci boljeg trenera. Druga je stvar sto je doticni dovoljno lud da se prihvati rizika da ce ga publika natakariti na prvoj narednoj utakmici na kojoj cemo za pola sata bezidejne igre biti kaznjeni primljenim golom.
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

A koji rezultat tačno? Godina bez trofeja i Evrope, bez pobede u derbiju, to smo već zaboravili. E moji dementni Grobari.
g

gostttttttttttttt

pre preko 2 godine

Dobro je poznato da neki igraci dele plate sa ljudima iz kluba samo izgleda da je zabranjeno pricati o tome
J

Jedan je Suma

pre preko 2 godine

Prevara od trenera stanoje deli pare od svakog transfera i plata igraca,to zna cela Srbija!
H

Her Zika

pre preko 2 godine

Ubio si mrtvog coveka odgovaraces za ovo!!!Vucelic,Vazura,Iliev definicija zlocinzckog udruzenja
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Sa tim zonglerom u prvoj postavi su nam N.Pazar i Napredak davali po 3 komada. Disciplina 0. Draze mi 11 Miljkovica u 11, ako se bore i prave rezultati, nego ovaj sto provuce 2 lopte kroz noge, nece da trci, i prenosi tu k.bolju na ostatak ekipe. Zalosno koliko navijaca navija za Sumu, a ne za Partizan. Toliko im je Z. Pantic oprao mozak pricama protiv Stanojevica, da mislim da se veci deo njih radovao golu Zvezde u derbiju, samo da Stanojevic ne pobedi. Pantic se jeste sigurno radovao.
k

ko ce mu znati

pre preko 2 godine

Koliko me secanje sluzi i mali Fica se zalio na tretman trenera
m

meho pfc

pre preko 2 godine

Sve sto valja ce lazni trener zvani ser.Samrok oterati iz kluba,videcete ubrzo! Moreira,Suma,Asano...sledeci je Natho, 100% smem da se kladim!
h

humska....

pre preko 2 godine

Jos koliko sutra stanojevica najuriti iz kluba,ovo je Bruka i Sramota sta nam je uradio,tako je isto oterao i Moreiru,sad i Sumu, za ovo mora da popije momentalni otkaz,prevrsio je svaku meru!
G

Gosthshsh

pre preko 2 godine

Au koliko ne volimo svoj klub.. Klub nam je prvi na tabeli posle 8,9 kola, usli smo u evropu pored jakih protivnika u kvalifikacijama... Derbi smo zamalo pobedili, mnogo zreliju igru od zvezde imas... I ti slusas nekog bezveznjaka zeljka pantica koji ti ispira mozak, da ti ne vidis da skoro nismo imali stabipniju igru... Da u prvenstvu skoro nisi imao bolji start sezone... Pa ne moze jedan igrac da je ispred kluba, ko je igrao fudbal taj zna... Molim vas ljudi, nemojte sami sebe da unistavamo, bice nam krivo sutra kad nam dodje neki miroslav djukic za trenera... Pa nam sve krene nizbrdo... Ne slusajte, zeljka pantica koji mrzi partizan samo zato sto je sklonjen odatle... Sve one koje je hvalii sada pljuje... Uzasan nesrecan covek
l

lebovski

pre preko 2 godine

Ti si debil. Idi kod doktora
J

Jedi go..

pre preko 2 godine

Botu crveni..najuri ti vasu telecu glavu.
H

Haha

pre preko 2 godine

Prvi ste na tabeli sa 2 boda više, ušli ste u Evropu preko jakih protivnika a za derbi :) ljubite Borjana za bod, do tada šut niste imali.
B

Bar Kohba

pre preko 2 godine

Po meni je Suma korektan igrac, mislim da ga je Partizan mogao bolje iskoristiti. Stanoje je dobar trener, vratio je Partizanu pobednicki mentalitet, ali je uvek bio nemirnog duha i trazio je nekakvu pravdu van terena, cesto je imao neke ispade. Mislim da je sada pogresio i da se ogresio o momka, narocito jer nikada nije pravio problem za platu. Videli smo slucaj Asana, a Suma gore prodje.
0

0211

pre preko 2 godine

Ego burazeru.
Ш

Шпе

pre preko 2 godine

Укратко речено Миљковић, Јојић и Холендер имају менаџерерске везе, ти немаш и зато нам ниси потребан. Далеко ћемо догурати са овом филозофијом...
L

Lazni trener

pre preko 2 godine

PRVO MOREIRA..PA SAD SUMA.. TERAJ IH SVE STANOJE HAHA
D

Danilo91

pre preko 2 godine

Pravi grobari su uz stanoja!!!
s

stanoje napolje

pre preko 2 godine

Kog more crnog stanoja,sta pricas ti covece,tu Prevaru od trenera pod hitno najuriti iz kluba jos koliko sutra,otero nam je najboljeg igraca bez ikakvog obestecenja iz kluba,sta ces gore od toga!
9

951357

pre preko 2 godine

Evo, cisto da objasnim neke stvari, da se ne bune ovi sto zive u teorijama zavere. Mi ne zelimo da Stanoje ode. Mi zelimo da vam on ostane. On jedino sklanjalice moze da dobije, a i tu se muci. Tako da, Stanoje ostani, crveno-beli su uz tebe! Isto tako, Suma nam uopste nije potreban. Psihicki labilan igrac kome cela utakmica zavisi od prvog poteza. Neka hvala, nek mu je sa srecom u daljoj karijeri.
s

sto se ti javljas

pre preko 2 godine

Retarde za svaku vest o partizanu? Samo ti je partizan u toj kretenskoj glavi..
M

Mop

pre preko 2 godine

Budala
M

Mop

pre preko 2 godine

U stvari budalčina
S

Sharloa

pre preko 2 godine

Stanoje legendo nasa,imas punu podrsku svih Zvezdasa! Otero si najboljeg igraca koga imate u klubu zadnjih 4-5.god i to ZA DZABE bez ikakvog obestecenja,svaka ti cast majstore,vecno smo ti zahvalni zbog toga, DS.1989!

Bibras Natho

pre preko 2 godine

Kako je lepo sada a ranije ste ga mrzeli iz dna duse sta su vam radili Tejgo i Dijara tada ste Evropu mogli da gledate samo na TV i na kaseti iz davnih vremena ,sada nas on sabotira a vi se sladite a da vam je onako uzeo ispred nosa titulu vristali bi svi kolektivno ali zato je Marko Nikolic samo jedan.
M

Mop

pre preko 2 godine

Šarloa budala
C

Camil

pre preko 2 godine

Suma u Zvezdi dogovoreno!Vidimo se u januaru!
G

GostLazar

pre preko 2 godine

Sprdas ili?
G

Grastion

pre preko 2 godine

Cela uprava sa sve trenerom se izivljavala na Sumi koji nas je bukvalno uveo u LK i koji je kod Save pokazao da je klasa, ali zato za Jojica, Miljkonija, Holendera i Jovica ima mesta, dokle vise sa menadzerskim kombinacijama, opet nadrogirana lopovska uprava pravi cirkus od kluba, pa nepismeni Djura Frizura je Roman Abramovic za ove licno, ne sluti ovo nikako da ce izaci na dobro
l

lebovski

pre preko 2 godine

A kako te je to Suma uveo, "bukvalno" u LK? Konjino idiotska.. Bukvalno si glupreda!!!
H

Hvala ti stanoje

pre preko 2 godine

OTERASE NAJBOLJEG IGRACA KLUBA I TO BEZ PARE I DINARA,HVALA STANOJE DELIJO,PODRSKA SEVERA!
s

ser.Samrok

pre preko 2 godine

Suma je jedini igrac koga sam se plasio u derbiju protiv bunkerizana,ali bukvalno jedini igrac kod njih koji je mogao zaista da ugrozi gol i da asistira za gol.Falim te boze da ga je "veliki strucnjak" ser.Samrok nosonja oterao iz kluba i to bez pare i dinara obestecenja,sad su se zbog toga oprostili od titule provereno,bez Sume u timu oni su 80% slabiji,potpisujem!
S

SerŠerifDejanOdOmonije

pre preko 2 godine

Stvarno?
e

enab

pre preko 2 godine

Kako lose trolujes druže.Ko neko malo dete,sto mozda i jesi.
s

ser.Samrok

pre preko 2 godine

Suma je jedini igrac koga sam se plasio u derbiju protiv bunkerizana,ali bukvalno jedini igrac kod njih koji je mogao zaista da ugrozi gol i da asistira za gol.Falim te boze da ga je "veliki strucnjak" ser.Samrok nosonja oterao iz kluba i to bez pare i dinara obestecenja,sad su se zbog toga oprostili od titule provereno,bez Sume u timu oni su 80% slabiji,potpisujem!
G

Gost12312

pre preko 2 godine

Svi vi indijanci sto se razumete u fudbal, tvrdim da pravila ne znate. Trazite da smenimo trenera? ZASTO!? MI BOLJEG U OVOM TRENUTKU NE MOZEMO DA NADJEMO.. Svaki trener ima svoju filozofiju tako i STANOJEVIC i podrzavam ga sve dok PARTIZAN POBEDJUJE!!!! Iskreno ko god da dovedu za trenera uvek cete Vi isti da trazite ostavke trenera. BOTOVI
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Konacno da se oslobodismo ovog Mesija zbog cije k.bolje smo izgubili 100 bodova protiv Linglongasa, obaranjem discipline, a koga maloumni navijaci zbog par cirkuskih poteza slave kao krsnu slavu. Bojim se da ce se poklati Real, Celzi, Juventus ko ce uspeti da ovog Mesija iz Gvineje dovede.
s

stanoje Odlazi

pre preko 2 godine

STANOJEVICU NAPOLJE IZ KLUBA!!!
g

gost132

pre preko 2 godine

Ti si debil decko
O

Ognjeeeen

pre preko 2 godine

Nažalost ništa od titule ni ove godine.Ovo pišem kao navijač Partizana
G

Gost...

pre preko 2 godine

Stanoje odlazi
g

gost1232

pre preko 2 godine

Sto?! Boljeg od njega ne moz da nades?
D

Dil

pre preko 2 godine

Raskinuli ugovor sa Sumom, ali zato kralja splavova drze na klupi i ulazi 2 minuta da opravda platu.
M

Milan5566

pre preko 2 godine

Videli da ne mogu da zarade nad njim pa se kurce nesto,kao ne može niko da bude iznad kluba.Jel i Moreira hteo da bude iznad kluba?Pa jedan Danilo Pantic je bio iznad kluba,jeli ste govna pa se po 3x vraćao u klub!Treba igrači da im beže kao što je to Asano uradio!Da ljudi vide šta radite i kako manipulišete !Ušli ste u Ligu konferencija pa mislite da ste zamazali oči navijačima.Tako se ne rade neke stvari u "velikom"klubu.
G

Gost1818

pre preko 2 godine

Problem je stav igrača!
M

Milan5566

pre preko 2 godine

Kakav bre stav igrača, o čemu ti pričaš? Jel ti vidiš o čemu se radi ovde?Igrači bre beže iz kluba,zavlače igrače,ucenjuju,kad neko kaže istinu odmah dobija otkaz!ej bre alo bre!
B

Buljooki

pre preko 2 godine

Ovo je najsmrdljivija uprava sastavljena od dupelizača,ne zbog Sume ,on je samo kap u moru loših koraka uperenih na slabljenje kluba
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Pa kad je trebao da ga uvede u LK onda je mogao da igra ali sada mora Jojic da mu da procenat od plate pa mu Suma vise ne treba.Vidimo se ser Samroce protiv Flore.
D

Delegat

pre preko 2 godine

Jel ima neko normalan tamo?
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Nema.
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Evo ja kao navijac Zvezde mogu slobodno da kazem da ste izgubili jedinog igraca u timu koji ima tu sposobnost da moze sam da iskreira sebi priliku i da rijesi utakmicu sa dva poteza. Jedina i konkretna opasnost po nas gol je bio upravo on kada je igrao u derbiju...jer ima to nisko teziste i tehniku koju je jako tesko braniti kada krene direktno na protivnika. Kada jos na sve to vidim da je otisao bez centa obestecenja, mogu samo reci da vam uprava radi sjajan posao. Stanojevic ima alibi zbog ovih rezultata koji su vise odraz slabe lige i nekonkuretnosti u domacem prvenstvu...nego sto je to sam kvalitet igre i neka narocita sjajna predstava njegovih ocigledno miljenika i pulena Jojica... Miljkovica i Lole Smiljanica koji cak sjedi na klupi za ljepe pare. Nama dolazi na zimu Ohi a vama neka je bog na pomoci!!!
B

Bolek

pre preko 2 godine

Uzmite ga onda i usrećite se sa njim kad je tako dobar.

Mladen Mladenovic

pre preko 2 godine

@Bolek pa da su pametni da ga uzmu i da uzivaju u igri coveka koji je apsolutno iznad nase lige.
G

Goust

pre preko 2 godine

TSC ili Cuka, verovatno ce u Topolu.
S

Slikar naivac

pre preko 2 godine

Pitanje za upravu Partizana, kada će da naplate obeštećenje za Asana? Rekli su da su svi pravni akti na strani kluba. Ja verujem Partizanovoj upravi i očekujem informaciju da je obeštećenje leglo na Partizanov račun.
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

Da znas,prijatelju, da si jedan od retkih koji veruju nasoj upravi. Znam da se salis, shodno tvom nicku, zato sam se sa zadovoljstvom nasmejao. Pozdrav.
U

Uprava

pre preko 2 godine

Leglo je ali ne na racun kluba
L

Lacko

pre preko 2 godine

Željko Pantić je malo više subjektivan, ali nije lud i zna šta priča i zna šta se dešava u klubu. Pričao je o Vazuri i Ilievu, kad gle hop, eto Ilieva opet zvanično nazad pre par dana. Pričao je od povratka Stanojevića šta čeka Sumu i Natha, kad gle hop, Suma traži raskid zbog Stanojevića, Natho nikad ne igra celu utakmicu. Rezultati su tu da zamažu oči, jer je tek početak sezone, videćemo kako će ići kada sezona bude tekla i u drugom delu. Setite se da je na apsolutno identičan način oterao i Moreiru u svom prvom mandatu, koji je tad bio jedan od najboljih igrača ekipe, ako ne i najbolji, i miljenik publike. Suma jeste temperamentan i čudan lik, ali čim te Stanojević i direktno i indirektno proziva svaku moguću konferenciju, čim Iliev odma skače u javnost da te napada i čim te napada ta mutna ekipa konstantno, znaš da nije sve do Sume i da ima istine u njegovom izlaganju itekako. Ne mislim da Stanojević radi za Vučića, kao što Pantić priča, ali mislim da taj trougao Iliev, Stanojević, Vazura i ekipa rade da privatizuju klub što je više moguće, jer javna je tajna da Stanoje uzima procente plata od svojih ''povratnika'' u klub.
R

Rodman1986

pre preko 2 godine

Nathko ne igra do kraja jer fizički ne može, tako da ne lupaj Boga ti.
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

@Rodman; I čim Natho izađe nama igra padne, a to se videlo i juče protiv Lučana. E zato treba neko kao Suna, ko će ga zameniti, a da tempo igre ostane isti ili se digne, a ne kao juče da Natha menja Holender, ej' Holender, a "mrtvi" Jojić igra celu, pa će sad i protiv Spartaka igrati celu, jer on je nezamenljiv (a sada nema ko ni da ga odmeni). A šta ćemo kada "pregreje" Joja i "zariba" ili se povredi, Pavlović, Lola?
Z

Zoran 91

pre preko 2 godine

Ilijev je sada direktor pošto su momentalno dobri rezultati čim bude malo lošije on će biti direktor u ostavci kao i zadnje četiri godine.
L

Lacko

pre preko 2 godine

@Rodman stvarno misliš da igrač na takvom nivou i kalibru nije sposoban da bar jednu utakmicu odigra 90 minuta, pa makar to bilo i u Lučanima ili Surdulici? Hahahhaah ne laprdajte ko Boga vas molim i ne ponavljajte tuđe reči kao papagaji, nema čovek 40 godina, tek je napunio 33, čovek koji je godinama igrao za CSKA, Rubin, rusku ligu, nema snage da odigra jednu utakmicu 90 minuta.
J

Je..te Zeks

pre preko 2 godine

Koliko moras biti malouman da ludom ZEKSU verujes.
V

Vojvodjan

pre preko 2 godine

Slicno kao i sa Moreirom
S

Stojko Fudbalerski

pre preko 2 godine

Pitanje za upravu...koliko ste uzeli para za Sadika...koliko ste naplatili Asana a koliko Sumu??? Koliko kosta Jojic godisnje a koliko Miljkovic i Lola Smiljanic...samo pitam da vam vidim racunicu!!!
c

cirkus

pre preko 2 godine

Naravno da nijedan pojedinac nije iznad samog kluba, to nikada i nigde nije slucaj.. Medjutim, ja ne znam gde je to suma trebalo da bude iznad kluba i gde se na bilo koji nacin poneo lose prema klubu ili bilo kom radniku partizana? Covek je postao zrtva trenerskih pljuvacina i sklonjen bez ikakvog razloga, za 10-15 minuta na terenu non stop pokazivao vise nego ostali za 90 min, cak i kada mu je trener trazio vise od toga da je najbolji nastavio bez pogovora da se trudi. Jasno je da u klubu nemamo nijednu dobronamernu osobu.
M

MikiVeliki12

pre preko 2 godine

Mora se angažovati dostojna zamena s'obzirom da imamo sjajnu šansu da napadnemo titulu i dobar uspeh u Evropi. Slobodni su Vilšir,Dijego Peroti, Nabil Bentaleb, Narsing, Miraljas, Prijović. Moraju nekog pokupiti,nema ko Rikarda da odmeni
K

Kombina

pre preko 2 godine

Dovešće nekog novog Miljkovića. Nije bitno šta zna već kakva se kombinacija može napraviti.
G

Gost...

pre preko 2 godine

kakvu šansu, u kom svetu živiš????? il si naivan il si poslednja botina
9

951357

pre preko 2 godine

A imaju li oni para za te igrace? Smanji igranje menadzera ;)
M

MikiVeliki12

pre preko 2 godine

Odgovor za 951357 Imaju osim možda za Vilšira ovi ne bi verovatno tražili previše. Na zalascima karijera su a i igrali bi Evropu i probali da se nametnu za još koji dobar ugovor. Po meni Bentaleb bi trebao biti prva opcija, tek mu je 26,možda bi se i od transfera moglo zaraditi
M

Miki9

pre preko 2 godine

Prvo je Samrok oterao Sadika pa Asano zbrisao sad i Sumu sledeci za teranje je Natko.
a

abc

pre preko 2 godine

Koliko titula ste osvojili sa ova četiri "vanzemaljca", čini mi se nijednu????
a

abc majmune

pre preko 2 godine

Pa necemo ni ove sezone nista osvojiti. Stanje na tabeli je cisto da glupi narod misli da je liga regularna jer je uveden var ali niko ne moze da spreci sabotera da gubi bodove tako sto nece izvoditi najbolji tim.. sklonice natka na klupu ili ce mu raditi slicne stvari kao sumi i sta mu je onda problem da skloni i rikada recimo pa po potrebi oslabljuje tim iz kola u kolo a da u drugom delu sezone pocne da forsira neke nove jovice i poceti da gubi jos vise bodova. Derbi u rupi ce naravno izgubiti kao i prosle sezone i eto zvezdi jos jedna titula.
r

registrator

pre preko 2 godine

Suma je prvo rekao da mu je Partizan uzeo pasoš, menadžer sad kaže obijena kola. Po meni odličan igrač, ali teška šifra. Bolje ekipi bez njega.
f

fftt

pre preko 2 godine

Da tamo u Africi kad mu je izdat ovde je dao da bi dobio vizu za Sloveniju, a oni mu uzeli. Dal je istina i sta znaju oni ali mozemo da naslutimo, A ako ste vi gospodine Samrok i ostavljate ovakve komentare ili Botujete za Samroka onda pisi istinu
a

abrakadabra

pre preko 2 godine

Igrac sa minimalnim ucinkom na rezultat svojim igrama je to pokazao (u kontinuitetu nije spojio 3utakmice). Tako da je ovo najbolji potez uprave za koju nisam.
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Ako, vazno je da ce igrati: Miljkon, Jojara, Holender, Vojvoda, to su igraci za Partizan!
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

A inace "Miljkon, Jojara, Holender, Vojvoda", oni krse klubsku disciplinu i prozivaju trenera kluba preko socijalnih medija? Druze, imas li ti i malo mozga? Ne moras da odgovaras. Pitanje je bilo retoricko. Ako uopste znas sta to znaci. Jer zvucis kao da ni toliko ne znas.
C

Cer

pre preko 2 godine

Niko nije iznad Partizana! Podrska za Stanoja!
Z

Zbifom pameti

pre preko 2 godine

Ma je..š Sumu, samo da Lola Smuljanić ne ode.
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

A čime je to Stanoje zaslužio bezrezervnu podršku? Prošla sezona bez trofeja i Evrope, bez pobede u 4 derbija. Ova za sada ide dobro, ali prošla je tek četvrtina prvenstva, a tek igramo sa timovima iz gornjeg dela tabele. U grupu LK smo ušli na sreću (ne kažem da nije bio težak žreb), a svoj doprinos je dao i Suma (gol iz penala protiv Sočija i izboren penal protiv Santa Klare). Suma nam je bio potreban u rotaciji obzirom na broj utakmica i to da se menja sa Pantićem, Natho sa Jojićem, a Zdjelar sa Šćekićem, to bi bilo prirodno i normalno. Ovako nastavljamo oslabljeni, a Stanojev učinak ćemo meriti na kraju.
b

batabane

pre preko 2 godine

@Nenad B. To sto kazes za normalnu veznu liniju, pisem o tome jos od prolećnog dela prosle sezone.S tim sto sam ja u rotaciji sa Sumom video Markeca.Za sve nas je bilo normalno da Natho igra u centru,a iza njega Zdjelar, i ispred Suma.Dakle :Zdjelar (Scekic), Natho (Jojic), i Markec (Pantic)...

ANALIZA

pre preko 2 godine

Hvala Aco ulepšao si mi veče
1

12345

pre preko 2 godine

Da su ga bar prodali! Do sad smo prodavali igrace i zivili od toga, sad odlaze kad hoce i kako hoce
I

Istinaa

pre preko 2 godine

Ko je lud da plati za Sumu, vidis da ga ni kad je slobodan ne traze nesto. Videcemo gde ce da ode lome se Mancester i Juventus oko njega.
P

PFCBG

pre preko 2 godine

Stanoje rekao upravi ON ili JA, proverna info
M

Makijan

pre preko 2 godine

Sme li iko da objavi kako su dogovorena isplata dugovanja? Posto da je Zvezdin igrac verujem da bi se naveliko znalo
H

Hahhahahaha

pre preko 2 godine

Isplacene su mu sve plate redovno. Nismo mi FK Tvorza.
0

00007

pre preko 2 godine

Pozdravio te Asano :D :D
b

balonac

pre preko 2 godine

Stanoje Odlazi! Uprava napolje!
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Hvala, dovidjenja, nemoj nam se samo vracati vise. Proveo je u Partizanu skoro 4 godine, jedino je kod Save nesto malo igrao. Pametnom dosta. A sto se tice ovih ostalih... obratite paznju gdje ce igrati poslije Partizana i kako ce i koliko igrati. Ko god misli da ce u sledecem klubu biti standardan, ti su na tezim drogama od ovog "naseg" Ilieva.
G

Gostic

pre preko 2 godine

grga pi_kin dusmanine
T

Tacnoooo

pre preko 2 godine

On moze da igra samo kod Save u Olimpiji koja igru ligu koja je duplo slabija od nase
S

Seff

pre preko 2 godine

Jako zalosna priča sa jednim radosnim delom. A to je da je trener glavni. Za razliku od svih doslovce ostalih klubova u Srbiji u Partizanu je šef stručnog štaba glavni. Delom zato što je Stanojević autoritativan a delom zato sto rukovodioci kluba nemaju skoro nikakav renome kod navijača. Pišem radostan deo jer trener mora da bude jedna od dve najvaznije osobe u klubu da bi imao neophodan autoritet. Suma je odlican igrac ali nije Mesi da bi svi trcali za njega i kako posteno kaze agent igraca: posto je Partizan prvi na tabeli svaka dalja prica nema smisla. Hvala na svemu Suma i sve najbolje!
O

Ovi iz rupe

pre preko 2 godine

Toliko se boje Stanojevica da se predstavljaju kao Grobari I teraju ga napolje.Sramno

ANALIZA

pre preko 2 godine

Smešan si mi baš želimo da bude doživotni trener. Podrška za njega od vatrenog ZVEZDASA
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Не само да волимо да Станоје остане до пензије, него ако бисте могли да вратите некако и Стојковића међу стативе... Било би вр'
9

951357

pre preko 2 godine

Samo vam ga neka Stanoje, i nema zime za nas ;) Dajte mu dozivotni ugovor!
P

PUNA PODRSKA

pre preko 2 godine

S T A N O J E V I C U
G

Gost0000

pre preko 2 godine

Sta je uradio stanoje van Srbije? Trofeji? Kako je prosao u Paoku? Prosla sezona? "Slepci" zar vam se sve mora crtati?
S

Stanojevic je

pre preko 2 godine

u pravu,a vi botovi pssst..on odgovara za rezultate I atmosferu u timu..Niko nije IZNAD kluba..Suma je dobar I verovatno najbolji igrac kod nas ,ali to mu ne daje za pravo da se ponasa kako SE ponasao..zato sve mu najbolje u novom klubu I da se ne ljubimo.
g

gfrgr

pre preko 2 godine

Pa sta trpi coveka dve godine da se izivljava i lupeta sve najgore o njemu bez ikakavog razloga. Prosle godine na klupi a svi vide da je 5 klasa iznad svih igraca. Ajde bre razdvojio je njega i Sadika, pa ubrzo i Asana.... Treba da cuti dok mu covek unistava karijeru, uz to ko neki strucnjak? Moze samo namestenu titulu da uzme i da pobedi u nekom takmicenju i grupi sa Florom fudbalskom silom. Od nje je jedino uspeo da izgubi onaj genije iz Nisa i Radnickog
I

Indianacx

pre preko 2 godine

Kako je to Stanoje unistavao Asana ? Asano je kod Stanojevica odigrao najbolju sezonu u karijeri, bio najbolji strelac. Posle odlaska pohvalio je trenera,a otisao jer mu nisu isplacene sve pare.
J

Janac

pre preko 2 godine

Gospodin Šamrok umislio da je važan
B

Bolek

pre preko 2 godine

Jok nego je Suma važan. Malo nam je tim pun dunstera i rekreativaca, samo fali još ovaj gde pet planeta mora da se poredja u istu liniju da bi mu se igrao fudbal.
G

Gostujući navijač

pre preko 2 godine

Moreira, pa Suma. Ko je sledeći?
S

Sledeci

pre preko 2 godine

Svakom ko se oglusi o disciplinu u klubu.. PARTIZAN IZNAD SVIH POJEDINACA.

ANALIZA

pre preko 2 godine

Velika podrška za stanojevića i to od srca vatrenog ZVEZDASA ANALIZE. Sad bi bio red da raskines ugovor i sa Rikardom! Hvala od srca i dabogda bi večito trener malog partizana
B

Bibras Natho

pre preko 2 godine

Partizan je toliko mali da se navijaci velikog kluba moraju toliko radovati sto je oteran za njih strah i trepet u svakom derbiju kad je on igrao mogu ,misliti sta bi bilo da nam na poslednjem derbiju a i na nekim ranije nisu igrali Miljkovic i Jojic da nije oteran Asano ,da ova bagra nije toliko rasipala novac od prodaja Sadika i ostalih transfera.
G

Gazda Srba

pre preko 2 godine

Trener neznalica uvek ima lažan alibi, Navijači traže ostavku Aleksandra Stanojevića

Sakur

pre preko 2 godine

Znamo da bi vi cigani da ode Stanojevic ali malo sutra
P

Popesku

pre preko 2 godine

Navijaci zvezde i Panticevi botovi
B

Bolek

pre preko 2 godine

Ja sam navijać Partizana i ne tražim ostavku Stanojevića. Pogotovo ne sada kada SNS pokušava da mu skreše krila jer je previše uzleteo i ugrozio Tvorzana, Duha Koji Lebdi i njihov projekat Jednog Kluba.
V

VRANjANAC DS 1989

pre preko 2 godine

Ako se Suma zainati i pređe u zvezdu, Suma će da vam i najuri Stanojevića.
P

Popesku

pre preko 2 godine

Neka predje u Zvezdu nemam nista protiv. On i Kanga bi rasturili svlacionicu a i onako ni kod vas bas ne cveta cvece. Uostalom igrao bi vam na svakoj 7 utakmici ako je dobre volje tog dana.
M

Mirkas

pre preko 2 godine

Jašta more,ha ha
A

Azex

pre preko 2 godine

Fascinantno je koliko ovde sa tolikim brojem zvezdasa ima toliko pljuvanja stanojevica. Dosta lepo

Sakur

pre preko 2 godine

Svi koji ovde pljuju Stanojevica su zvezdasi samo glume grobare
G

Gostetc

pre preko 2 godine

Da sam na njegovom mestu ponudio bi se Zvezdi za duplo manju platu samo da se na derbiju pogledam u oci sa Stanojevicem i njegovim miljenicima Jojicem i Miljkovicem.

Delija

pre preko 2 godine

Niko ne osporava njegov kvalitet, Suma vam je najbolji igrač i to je činjenica, ali veruj mi.... NISMO ISTI pa ni sam Messi da je, HVALA. Sumi sve najbolje u zivotu i karijeri!

Sima Arauho

pre preko 2 godine

A lord od Samroka je nedodirljiv! Neće moći i on ima da leti i to naglavačke
R

Rodman1986

pre preko 2 godine

A ti ćeš da ga otjeraš? Hahahaha
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Zao mi sto je otisao ovako jer nije trebalo na ovaj nacin, a i Partizan nista nije zaradio, a Stanojevic je sa Partizanom prvi, pobedio prvo kolo u Konferencija ligi, i lepo kaze ovaj agent, ima zaledjinu za ono sto radi, pa cemo da vidimo koliko je ovo bilo pametno... Ja sam gotivio Sumu i vidi se da je stvarno zavoleo klub i navijace, ali meni smeta sto ovo nije prvi slucaj, Asano je isto otisao i Partizan nista nije zaradio...
S

Slobaaaaa

pre preko 2 godine

Tesko imati rezultate u nasoj ligi i nikad jacoj konferenciji...
G

Gostoooo

pre preko 2 godine

Pa sto Savudin sa sve Sumadinom nije imao te rezultate?
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Ima zaledjinu koju mu je omogucio Suma protiv Santa Klare,da ne spominjem da smo Soci prosli na centarsut debitanta u 95 minutu.
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Nije hteo da deli profit sa Aleksandrom
1

187

pre preko 2 godine

Trojanski konj-Aleksandar Stanojević! Mars iz kluba!
M

Mirkas

pre preko 2 godine

Šta je Cigani,ušla voda u uši pa teraj Stanoja,malo sutra.
G

Gost za Mikasa

pre preko 2 godine

I Pantic znaci cigan?
N

Novak stari

pre preko 2 godine

Nije sam Stanojević bio trener za navedene četiri godine,bili su Djukić, Mirković i Milošević i gle čuda samo je jadan loš,gospodo prodavci magle objasnite kako je to moguće!?
G

Grobari Jug Partizan

pre preko 2 godine

Šta će mu Suma, kad mu uprava steluje rezultate
0

00000

pre preko 2 godine

Partizanu je nož u leđa zabio Stanojević
V

Vini Gogniti!!!!

pre preko 2 godine

Trener pod hitno da spakuje kofere
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Odlazi ser Samroce