Komentari na vest

Stepanović savetuje Jovića: Moraš da napustiš Real, treba ti klub koji će ti pružiti priliku

N

Neutralna slika

pre oko 2 godine

Jović ne treba da bude u 23 putnika na sp, isto važi za sve koji ne igraju. Jedino se Radonjiću može progledati kroz prste zbog brzine, slično su Nemci na jedno sp i jedno ep stavili Davida Odonkora zbog brzine i ako nije ništa spektakularno igrao u Dortmundu i Betisu...
j

jovafut

pre oko 2 godine

vazno da mu je dao savet bas ,,jak" trener,ma trenercina stepanovic xd
D

Deki maky

pre oko 2 godine

Ovaj je vec bivsi fudbaler--vise ni ne hoda kao fudbaler. I da pređe u dr.klub on je svoje zavrsio, a mogao je puno toga da postigne.!!!!! Nas mentalitet, nakupio se love i vise ga ne zanima nista.
W

Wat

pre oko 2 godine

Greota, jer bi nam napadac bas tog profila (iz Ajntrahta) taman falio da se kompletiramo u napadackoj liniji za svaku mogucu varijantu
M

Manolas

pre oko 2 godine

Prije svega sa ovakvom formom I sa ovako malom minutazom nikad ga ne bih stavio medju 22 igraca za Katar. Nadam se da piksi prati njegov status I da ukoliko ne promijeni klub I ne udje u formu pred SP nece zvati jer je bio na svaki spisak u kvalifikacijama a nije zasluzio. Da nije bilo Mitrovica sto se golova tice da smo se oslanjali na njega nikad se ne bi plasirali na SP.
P

Partymaker

pre oko 2 godine

Mora da promeni klub i to još ovog leta, nije ni prvi a ni poslednji koga je pojeo Real. Sigurno da se ne odbija poziv Reala ali niko u njega ne veruje tamo. Ima dovoljno jakih klubova gde može da igra bitnu ulogu. Nekada je pametnije napraviti korak unazad, ima x primera.
G

Gostaaaaaa

pre oko 2 godine

Igrac manje u klub a i u repku
J

Jdjdjd

pre oko 2 godine

Da ali njega vise ne zanima fudbal
m

mita i trta

pre oko 2 godine

nece da napusta jel te pare nece dobiti vise nikad i nigde a to ga verovatno lozi i menadzer
G

Gds

pre oko 2 godine

Bas tako. To se itekako vidi, tako da nema potrebe da trazi bilo koji klub. Moze posle slobodno i u penziju, on je svoj izbeglicki san ostvario (pare, pare pareeee).