Gnabri (© Reuters)
Gnabri (© Reuters)

Stidljive najave: Ako ne može Mbape, možda može Gnabri u Realu

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.06.22. | 11:58

Ofanzivac Bajerna svakako ne ostaje u Minhenu

Doveo je Real jednog reprezentativca Nemačke i pustio pipke ka drugom. Veliko je pitanje da li će ih upariti ovog leta, mada postoji mogućnost da se štoperu Antoniju Ridigeru u Madridu pridruži krilni napadač Serž Gnabri.

Takav scenario najavljuje As. Doduše, stidljivo, mada ostavlja dovoljno prostora za realizaciju posla i navodi razloge zbog kojih bi nekadašnji član Arsenala i Volfzburga mogao da završi u taboru prvaka Evrope.

Izabrane vesti

Prvi je u činjenici da Gnabri ulazi u poslednju godinu ugovora i izvesno neće ostati u Minhenu. Nije zadovoljan ponudom čelnika za nastavak saradnje, pošto mu nude platu od 19.000.000 evra bruto – a to je oko 10.000.000 evra neto – međutim, ispod onih najplaćenijih igrača tima, kakvi su Robert Levandovski, Tomas Miler ili Manuel Nojer. Već je Gnabri odbio taj predlog i rekao da neće sedati za sto da pregovara sve dok druga strane na poboljša uslove. Kako Bajern to ne planira, a ne želi da dođe u situaciju kao sa Davidom Alabom i izgubi ga narednog juna bez obeštećenja verovatno će tokom dugog leta, u nekom trenutku, pristati na transfer.

Udvarača ima na pretek: Arsenal, Čelsi, Liverpul, Juventus, PSŽ. Mada, samo je jedan prvak Evrope. Zato Real vidi šansu. Pogotovo što nije uspeo da dovede Kilijana Mpabea, pa je sad rešen da pojača bočne pozicije u napadu, što jeste B produkcija, ali je svakako reč o atraktivnom i učinkovitom igraču. Dokazano minule sezone: 17 golova i deset asistencija.

As dodaje da je uprava Reala već mesecima u kontaktu sa agentima Serža Gnabrija, ali da je ceo posao na čekanju. Prvo je bio, jer su u Madridu verovali da će dovesti Mbapea, a sad je odložen pošto na Alijanc areni imaju preča posla i trude se na sve načine da zadrže Roberta Levandovskog. Tek kad taj slučaj dobije epilog – bilo u vidu transfera u Barselonu, bilo novim ugovorom – otvoriće se poglavlje sa Gnabrijem u centru.


tagovi

Real MadridBajern MinhenLetnji prelazni rok 2022Serž Gnabri

Obaveštavaj me

Real Madrid
Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara