Stigla nova ponuda za Marsela

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.03.21. | 18:42

Opcija je i MLS liga...

Budućnost veterana Marsela (32) pod lupom je već duže vreme. Brazilac je očito istrošio sve kredite u Madridu i njegov odlazak na leto izvesna je stvar, postavlja se samo pitanje gde će levi bek Reala na kraju završiti.

U ovako zrelim godinama Marselo teško može da računa na transfer u TOP klub

Izabrane vesti

Pre nekoliko dana govorkalo se o navodnoj ponudi Monaka teškoj 18.000.000 evra za tri godine, a sada Frans fudbal piše kako je Inter Majami na čijem je čelu Dejvid Bekam ozbiljno zagrizao za nekadašnjeg brazilskog reprezentativca. Bekam i Marselo su jedno kratko vreme igrali zajedno u Madridu i postali su dobri prijatelji. Francuski list navodi da je upravo to prijateljstvo najveći adut člana MLS lige.

Marselo je odigrao preko 500 utakmica za 14 godina u Kraljevskom klubu i osvojio je 22 trofeja, uključujući pet u Ligi šampiona. Sada je ipak došlo vreme za rastanak. Brazilac je izgubio mesto startera, a kako kao peti najplaćeniji igrač košta klub preko 15.000.000 evra bruto, jasno je zbog čega španski velikan želi da ga se reši godinu dana pre isteka ugovora.

Nije isključeno da Real i Marselo čak raskinu saradnju pre njegovog odlaska, ili da to bude simbolično obeštećenje.

Inter Majami u svojim redovima od "jačih" imena ima Gonzala Iguaina, Bleza Matuidija i Rajana Šoukrosa.

Kada je u pitanju Marselov naslednik u Realu to bi mogao da bude David Alaba, s kojim se i dalje vode pregovori, ali kao opcija tu je i povratak Serhija Regilona iz Totenhema za 45.000.000 evra.


tagovi

Marseloletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara