Komentari na vest

Što duže traju, verovatnije je da će biti srušene: Ne dešava se samo Zvezdi

M

Max alegri

pre 5 meseci

Dajte malo budzete poslednjih 7 godina, da vidimo koliko godisnjih budzeta Partizana je jedan godisnji budzet Zvezde, ja kazem bar 3.
g

gunđalo

pre 5 meseci

jel to onaj derbi, kad nije svirao penal nad Mihajlovićem i ponošten čist izjednajčujući gol FKP?

Liga bez briga

pre 5 meseci

To je taj i gle slučajnosti na celu saveza i tada bio cuveni Tole te sezone prvi put primenjeno uzimanje titule na polusezoni a od grofa napravljen novi Gvardiola.
K

Ko jos

pre 5 meseci

normalan gleda derbi...mulj je tu odavno.
Z

Zoran 91

pre 5 meseci

I danas kao i do sada nereseno
g

gost1978

pre 5 meseci

realno ni taj derbi nisu dobili. Nesviran penal nad mihajlovicem i ponisten cist gol Partizana. Glodjovic je tako "video"
N

Nemanja8989

pre 5 meseci

Danas ce se to desiti.
L

Livade su

pre 5 meseci

predvidjene za straperijade.

Bibras Natcho

pre 5 meseci

Nema ništa od pobede zvezde danas. Kvota 2 na zvezdu je da bi se svi upecali, treba igrati 1x i uzeti lovu.
d

d. g.

pre 5 meseci

Pa obogati se. Ko ti brani.
K

Kekel

pre 5 meseci

Jug jug javi se jug jug javi se 😁 Rasturaj Zvezdo stit danas 🔴⚪🔴⚪
ј

јел ће да те пусте

pre 5 meseci

са задња два часа да стигнеш кући да гледаш утакмицу на радију??
Z

ZdravkO15

pre 5 meseci

Ljudi,u derbiju nikad nije bio toliko presudan kvalitet nego želja,htenje,dnevna forma,ko je u kakvoj poziciji itd.Zato i jeste naš derbi među najstrastvenijima bez obzira na kvalitet igre i konačan rezultat.Postoje gradski derbiji,uglavnom na zapadu koji nemaju tu draž ali malo je derbija kakvi su kod nas,kod turaka,grka,brazilaca gde je naboj kako u medijima tako i van terena do tačke pucanja!Prema tome,radujmo se predstojećoj utakmici i neka pobedi bolji!
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Bilo nekad sad se samo prepričava jer ne može jednom svetskom i evropskom šampionu da bude derbi protiv kluba koji ni na svim brdu nije najveći.
@

@Nenad1246

pre 5 meseci

Bas dobro napisa bilo nekada i ovo je nekada bila druga drzava a nasa liga u prvih 5 u Evropi a sada gde smo svi od reda punili nase timove.
P

Prti

pre 5 meseci

Cinjenica je ali koji je skor u tim utakmicama na JNA? 4-6-0 i zanimljivo ili ne ali ni jednom nije palo vise od 2 gola na mecu poslednjih 10 na JNA. Znaci jos jedan antifudbal se ocekuje i veceras.
G

Gostgost

pre 5 meseci

Muke? Ja se ne bih slozio. U vecini situacija X je bio sasvim ok za Zvezdu, u vecini situacija je Zvezda igrala tamo nakon utakmice u Evropi, u vecini situacija bila daleko bolja na terenu (pamti se onih 20% poseda Partizana), cesto bila zauzdana sa vrha, cak i tu jednu pobedu je Partizan ostvario nakon Zvezdine utakmice u LS, kad je izasla jedan jedini put sa tom formacijom i sastavom, a sve to nakon sastanka predstavnika klubova i sudija sa Kokezom, nakon cega se Zvezdi cist gol ponistava na 0:0 i 20ak minuta do kraja. Tako da apsolutno nije vazno sto nemamo pobedu, nama to nije smetalo, i svakako nisu to nikakve muke, samo nesto da se Grobari prze, jer u derbijima imaju tu jednu "pobedu" na poslednjih 20ak utakmica.

Suma

pre 5 meseci

Dokle sa lazina ako je taj poništeni gol regularan onda je onaj gol Rikarda posle navodnog faula Urosevica duplo regularniji 2 godine posle toga.Da ne pricam za fantomski gol za izjednačenje Boaćija nikad se nece saznati da li je presla liniju.Sto se tice toga sto su ti derbiji igrani nakon tesnih Evropskih utakmica pa ne bi rekao da je Zvezda bila umorna i Partizan je pre nekih derbija igrao Evropu.I slušamo vec 6 godina kako Tereza izjavljuje da imate 3 podjednako jaka tima prevazišli Partizan i ostalo onda imate uvek odmorne u sastavu
d

dexiko

pre 5 meseci

Bolje napišite kako u 6 poslednjih sezona partizan ima dobijen samo jedan derbi.
d

d. g.

pre 5 meseci

Samo zavisi kad su Zvezdi pobede bile potrebne. Često je i remi bio ravan pobedi. A koliko je Partizan imao pobeda kao domaćin? Zašto o tome ne pišete?
D

Dekrime

pre 5 meseci

Kako je niz nepobedivosti prekinut ako je odigran remi? Samo nek se stancaju vesti...

Sliks17

pre 5 meseci

A koliko puta je Partizan dobio Zvezdu I kada poslednji put uopste?