Komentari na vest

Stoičkov ne ceni Francuza: Grizman u timu je igrač manje

W

Ww

pre oko 3 godine

Prodali bi oni njega, samo sto ga niko ne bi kupio
o

opa Miki

pre oko 3 godine

@Visca Barca jedino sto se niko od osnivanja Barse nije plasio Barse dok Pep nije seo naklupu. A i koja La Masija, ako se izuzme ta generacija koja je igrala kod Pepa, nema tu nekih bog zna kakvih igraca. Zadnje dve godine su tu gde su bili pre Ronaldinja i par Mesijevih sezona.
@

@opa Miki

pre oko 3 godine

A ti mislis da je malo sto su 5-6 godina svi plasili Barse kao nikada ? Nije bilo ekipe od koje je ikada tako strahovano kao od Barse. Pepova Barsa je igrala najlepsi fudbal ikada i najjaci su tim ikada, sve su uzimali, svi su peicali o Barsi, svi su znali kad igraju sa Barsom da gube, da ispadaju. Koja La Masija ? Malo je i sto su stvorili jedne od najboljih veznjaka ikada Cavija i Inijestu ? Najboljeg igraca ikada Mesija ? I naravno tu je bilo jos mnogo kvalitetnih igraca poput Busketsa, Pujola itd. Mesijevih par sezona ? Lik igra konstantno vec 15 godina, saberi se. Ne mogu vecno da budu najjaci ali da opet dolazi njihovo vreme veruj mi da dolazi i opet ce biti dugo godina dominacije i prelepog fudbala.
G

GosthshaGhs

pre oko 3 godine

Nazalost ovo je istina.Grizman je bruka igrac,strasan igrac klasa,ali kad igra u ekipi gde je on glavan igrac,kad igras negde gde si nebitan nije to to.Jednostavno tesko je da se prilagodis necemu gde si obicna figura.Ko razume fudbal,zna o cemu pricam.
V

Visca Barca

pre oko 3 godine

Ja sam bio protiv njegovog dolaska, cim je par puta odbio Barsu jer se uplasio Mesija odmah vidis da nema nista od njega. Treba ga prodati bas kao i Kutinja, Umtitija, Lenglea, Brajtvajta i Pjanica. Potreban je trener koji razume Barsu poput Pepa, Luisa Enrikea ili Cavija, Nagelsman je ozbiljan strucnjak pa bi mogao i on. Jako je vazno da se ponovo da sansa i klincima iz La Masije i da se vrati snaga te skole. Dest, Pedri, De Jong, Fati, Dembele su sadasnjost i buducnost, jos kad se njima, Mesiju, Ter Stegenu dodaju Garsija, Haland (nadam se), Alaba i jos jedno 2 kvalitetna igraca verujem da ce se vratiti Barsa od koje su se svi plasili.