Stojković protiv Ukrajinca (© Star sport)
Stojković protiv Ukrajinca (© Star sport)

Stojković dobio žuti zbog zadržavanja: Radiću to ceo život! I ljubiću loptu, moju prvu ljubav

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.01.21. | 16:14

„Biće to još bolje“, uverava trener Partizana, Aleksandar Stanojević

Tri provere, dve pobede. To je dosadašnji učinak Partizana tokom pripremnog perioda. Savladao je poljsko Zaglebje i ukrajinsku Desnu – u međuvremenu izgubio od ruskog Rubina – ali Aleksandra Stanojevića može da raduje što je u poslednjoj proveri njegov tim igrao skoro takmičarski fudbal.

Nije dozvoljavao rivalu da ga ugrožava, a da mu je i te kako stalo da zabeleži povoljan ishod svedoči detalj iz završnice kad je Vladimir Stojković zaradio žuti karton zbog zadržavanja vremena.

Izabrane vesti

Iako to nije baš čest slučaj u prijateljskim mečevima, kapiten kaže da je svesno čuvao rezultat.

Samo jednom sam zadržao loptu duže od šest sekudi i sudija mi je odmah pokazao karton. Uradio sam to zato što sam video da su saigrači umorni. Hteo sam malo da ih rasteretim. Zadržavaću loptu ceo život“, rekao je Stojković u izjavi za TV Arenasport posle meča sa Ukrajincima.

Primetno je bilo da iskusni golman ljubi loptu čak i u doba korone, gde i sam rekvizit može biti prenosilac zaraze, mada ritual datira još iz prethodnog mandata u Humskoj, znatno pre izbijanja pandemije.

Lopta je moja prva ljubav. Nikad neću prestati da je ljubim“.

Dobro raspoloženje Stojkovića logična je posledica trijumfa nad trećeplasiranim timom ukrajinske lige.

Taktička utakmica. Navikavamo se na ono što nas čeka u prvenstvu. Na prethodnoj, protiv Rubina, nismo zaslužili ono što nam se desilo. Sad smo ušli takmičarski, kao da je sezona”, dodao je Stojković.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević takođe je ostavio utisak zadovoljnog čoveka.

Normalno je da tokom pripremnog perioda bude uspona i padova, ali protiv Desne je bilo korektno. Zadovoljan sam što se niko nije povredio posle treninga jakog intenziteta. Dobro smo igrali. Važno je i da je Bajbek dao gol. Biće to još bolje”, uverava šef stručnog štaba crno-belih.


tagovi

FK PartizanVladimir StojkovićAleksandar Stanojević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara