Ranković, Kralj i Nađ (© FK Partizan)
Ranković, Kralj i Nađ (© FK Partizan)

Stojković i Ranković došli iz Arabije da gledaju Partizan u Nici

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.10.22. | 11:43

Uz još nekoliko zanimljivih gostiju

Pevaju navijači „Gde god ti da igraš tu su tvoji Grobari“, tog postulata se drže i nekadašnji članovi crno-belih. U petom kolu Lige konferencije njih desetak se obrelo na tribinama stadiona Alijanc rivijera da bodri Partizan protiv Nice.

Najzanimljiviji gosti stigli su iz Saudijske Arabije. Pošto je pauza u tamošnjem šampionatu usledila znatno pre stanki u evropskim ligama, što su golman Al Fejhe Vladimir Stojković i Ljubiša Ranković (igrao u Francuskoj za Kaen), trener u Stručnom štabu kluba na čijoj klupi sedi Vuk Rašović iskoristili da zapucaju u Francusku i uživo posmatraju meč posle kog crno-beli i dalje imaju dobre šanse za plasman u evropsko proleće.

Izabrane vesti

Stojković (© FK Partizan)Stojković (© FK Partizan)

Zanimljivo, među gledaocima je bio i Radoje Smiljanić, dugogodišnji pratilac Marka Nikolića u svim stručnim štabovima bivšeg trenera Partizana, redovni hroničar zbivanja u Humskoj. Smiljanić je sa ekipom iz rodnog Užica stigao na poslednje evropsko gostovanje Parnog valjka u 2022.

Kao gosti kluba, na ovaj meč putovali su Ljubomir Radanović i Miloš Đelmaš. S razlogom, jer su deo inostrane karijere proveli baš u Nici, pa se domaćin postarao da ih dirne, tako što im je sadašnji prvotimac Žan Kler Todibo pre početka meča uručio poklone.

Na tribinama je bio i Ivan Ćurković, sada u svojstvu počasnog predsednika. Mada, na fotografijama na zvaničnom sajtu crno-belih nema one koja bi svedočila da je meč, kako je najavljeno, pratio u društvu Mišela Platinija.


tagovi

FK PartizanVladimri StojkovićRadoje SmiljanićLjubiša Ranković

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara