Stojković: Krstajiću je zabranjeno da me poziva u reprezentaciju

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.04.19. | 18:29

Dugogodišnji golman državnog tima smatra da nije selektor taj zbog kojeg više ne dobija pozive

Novi zemljotres u taboru reprezentacije Srbije! Ovog puta je glavnu ulogu preuzeo Vladimir Stojković, koji tvrdi da je selektoru Mladenu Krstajiću zabranjeno da ga poziva u državni tim.

Doskorašnja „jedinica“ srpskog državnog tima je u razgovoru za emisiju Stadionska groznica čak otkrio da mu je Krstajić posle Mundijala obećao da će još dugo braniti za reprezentaciju.
Što se tiče reprezentacije, mislim da je priča sa mnom završena. I da se razumemeo, to nema veze ni sa selektorom, ni sa predsednikom FSS. Znam šta mi je Krstajić rekao u avionu posle utakmice sa Brazilom na SP ("Branićeš za Srbiju dokle god budeš mogao da stojiš na nogama") i znam šta Slaviša Kokeza misli o meni. Uostalom, nije mi slučajno uručio Zlatnu loptu, kao prvom golmanu i prvom igraču iz domaće lige koji je imao čast da ponese to laskavo priznanje. Nemam ništa protiv Krstajića, a Kokezu veoma poštujem. Dakle, daleko od toga da neko od njih dvojice neće Stojkovića u reprezentaciji. Sabrao sam dva i dva i shvatio o čemu se radi", rekao je Stojković.

Izabrane vesti

Golman Partizana, ipak, nije želeo da saopšti do kraja na koga sumnja da mu je stopirao dalje nastupanje za državni tim.
Viša sila. Jednostavno, Krstajiću je zabranjeno da me poziva u reprezentaciju. Pomirio sam se sa tom odlukom i ne razmišljam više o svojoj reprezentativnoj karijeri. Hvala bogu, imamo dva sjajna golmana. Pored Dmitrovića, tu je i mali Rajković. Krenulo nam je odlično u kvalifikacijama i nema razloga da se bavimo pričom ko nije na spisku. Dugo sam u srpskom fudbalu, znam kako vetar duva i ne zanosim se obećanjima da ću jednog dana ponovo biti na golu reprezentacije".

Stojkovića to ne sprečava da u superlativu govori o novom prvom golmanu reprezentacije Marku Dmitroviću.
Dmitrovic je pre svega predivan momak, a o golmanskim kvalitetima suvišno je trošiti reči. Pokazao je protiv Portugalije da Srbija ne mora da brine za svoj gol u narednih nekoliko ciklusa. Branio je samouvereno, plenio autoritetom i unosio sigurnost u redove čitavog tima. Imao je sijaset teških situacija, poput onog šuta Ronalda, ali me je oduševio refleksnom reakcijom kojom je zaustavio zicer Karvalja”, istakao je Vladimir Stojković.

Dugogodišnji prvi golman Orlova je poslednji put bio na golu na utakmici sa Brazilom na Svetskom prvenstvu. Bio mu je to 84. nastup za reprezentaciju, po čemu je najuspešniji čuvar mreže u istoriji našeg fudbala.

(FOTO: Starsport)


tagovi

fudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara