Vladimir Stojković (©Starsport)
Vladimir Stojković (©Starsport)

Stojković negativan, vraća se u tim

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.11.20. | 14:09

Partizan jači posle pauze

Znatno jači nego što je bio na poslednjoj utakmici pre pauze biće Partizan u finalnom delu jesenje polusezone.

Miloš Jojić i Sejduba Suma su počeli da treniraju posle povreda i očekuje se da uskoro konkurišu za tim, vežba sa ekipom i Žan-Kristof Bajbek, a na treninge se vraća i kapiten Vladimir Stojković.

Izabrane vesti

Golman Partizana se ponovo testirao na koronu i rezultat je negativan, tako da je dobio dozvolu da se priključi saigračima na treninzima. Preskočio je poslednje dve prvenstvene pauze, ali to nije imalo posledice po crno-bele, pošto je Nemanja Stevanović odradio odličan posao, pogotovo protiv Spartaka u Subotici, gde je odbranio penal u poslednjem minutu.

Van ekipe zbog korona virusa su i dalje Lazar Pavlović i Milan Smiljanić, mada pošto prvenstvena pauza traje još nedelju dana, očekuje se da se i oni do naredne utakmice, protiv Proletera u Humskoj, vrate u pogon.

Na treninzima Partizana ovih dana nisu ni igrači koji su sa reprezentacijama. Odsutni su Saša Zdjelar (Srbija), Bibars Natho (Izrael), Aleksandar Šćekić i Igor Vujačić (Crna Gora), Maki Banjak (Kamerun), Filip Holender (Mađarska) i Takuma Asano (Japan).


tagovi

Vladimir StojkovićFK PartizanEvropska SuperligaSuperliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara