(©Reuters)
(©Reuters)

Strahinja Pavlović košta 20.000.000 evra, Lacio pisao Salcburgu, u igri i Juve i Napoli

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.09.23. | 14:56

Rimljani mogli pre četiri godine da ga dovedu iz Partizana za četiri puta manju sumu

Mogao je Lacio da ima Strahinju Pavlovića za 5.500.000 evra pre četiri godine, ali je odustao u poslednji čas, uz obrazloženje da tadašnji mladi štoper Partizana ima probleme sa srcem i nije prošao lekarske preglede.

Četiri godine kasnije Lacio „grebe“ da dovede Pavlovića. Kako piše Gazeta delo Sport, Rimljani su već poslali Red Bul Salcburgu pismo o namerama da dovedu srpskog štopera. I dobili su odgovor koji ih je u isto vreme obradovao i stavio na muke.

Izabrane vesti

Iz Salcburga je stiglo – da. Pavlović je na prodaju. Kao uostalom i svi igrači koji su eksplodirali poslednjih godina u dresu austrijskog šampiona. Onaj deo koji se nije dopao Laciju je da „sloboda“ srpskog štopera košta 20.000.000 evra!

To je skoro tri puta veća sume od one koju je Crveni bik dao Monaku pre godinu i kusur kada je dovodio Pavlovića. Ali u tome i jeste trik Austrijanaca: dovedeš za manji novac, a višestruko skuplje prodaš.

Da su u Nebeskoplavom taboru ozbiljno zagrizli da dovedu Pavlovića govori i činjenica da je Il Tempo kontaktirao doktora Pulčinija, koji onomad nije hteo da potpiše srpskom fudbalu zdravstveni karton kojim bi se finalizirao transfer.

U tom momentu Pavlović nije bio fizički dobro spreman, imao je neke anomalije koje su mi izazivale ozbiljne sumnje i zato nisam mogao da mu dam dozvolu da igra. On je sjajan fudbaler, ali u tom periodu je bila takva situacija, da je mogao da ima ozbiljne probleme sa zdravljem. Možda je sada rešio sve te probleme“, ispričao je doktor Pulčini.

Ipak, Gazeta piše da Lacio nije jedini italijanski klub zainteresovan da dovede Pavlovića. U istom vozu su Juventus i Napoli, koji takođe nisu najbolje renovirali odbranu u letnjem prelaznom roku. Za Staru damu se najbolje videlo u subotu veče, kada je doživela debakl protiv Sasuola, uz obilje komičnih golova.


tagovi

Strahinja PavlovićRed Bul SalcburgLacioJuventusNapoli

Obaveštavaj me

Lacio
Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara