(©Reuters)
(©Reuters)

Strašni Leh čeka Partizan, do plej-ofa bez primljenog gola (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.09.20. | 21:10

Večeras 5:0 protiv Apolona...

Ukoliko sutra uveče preskoči i treću prepreku, Partizan će se u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope sastati sa Lehom iz Poznanja. Poljski tim pružio je još jednu izvanrednu partiju i bukvalno na sitne deliće rasturio kiparski Apolon - 5:0. I to kao gost.

Podsetimo, četa trenera Darijuša Zurava prethodno izbacila Valmijeru iz Letonije (3:0), odnosno švedski Hamarbi (3:0). Sada joj ostaje samo da sačeka rivala kom će gostovati naredne nedelje i sa kojim će se boriti za grupnu fazu Lige Evrope.

Izabrane vesti

Leh u prva četiri kola poljskog šampionata ima samo jednu pobedu, ali zato u Evropi blista. Do plej-of faze ovaj tim stigao je bez primljenog gola (11:0 gol razlika), a posebno se raspucao večeras.

Portugalac Pedro Tiba istakao se sa dva gola. Njegov prvi načeo je domaći sastav (42. minut), posle čega Apolonu nije bilo spasa. U strelce su se u nastavku još upisali Jan Sikora, 18-godišnji Jakub Kaminski i nekadašnji napadač Nirnberga Mikael Išak.

Ovo je prvi poraz Apolona u takmičarskim utakmicama još od februara meseca. A posebno je zanimljivo to što je ovaj sastav oba puta u prošloj sezoni tukao Zvezdinog dželata Omoniju - 2:0 i 2:1.

LEH: Bednarek - Červinski, Satka, Crnomarković, Puhač - Kaminski (od 76. Skuraš), Tiba, Moder (od 73. Muhar), Sikora - Dani Ramires - Išak (od 67. Kačarava).



tagovi

Liga Evrope

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara