Komentari na vest

Strategija za ostanak Mbapea: Makronove poruke, više od 25.000.000, uticaj Mesija i Nejmara

h

hcnvj

pre preko 2 godine

Realovci balkaksni…. Drste gace 😁😁 Mbape ostaje u Parizu… nisu oni za dzabe odbili 200 miliona… zna seik sta radi !

Ujka Zitko'93 RB Leipzig

pre preko 2 godine

Jedva cekam da se sretnu RB Leipzig i plasticni psg u grupnoj fazi LS.Pa da se Leipzig posteno isprazni po ovoj plasticnoj organizaciji zvana psg.Psg oce sve na silu,kao doveli neki drim tim ono svi veterani.A mladi tim Leipziga ima da pokaze psg-u da pare ne igraju na terenu,vec srce i dusa ekipe.
P

Pančo

pre preko 2 godine

Auu kad pročitam ovo "plastika" smuči mi se život. Ma ne bre u modernom fudbalu ne trebaju pare za igrače da bi napravio jak tim. Nego ovi što nisu plastika , duguju po milijardu i jače, verovatno zato što nisu trošili pare i prvi uveli praksu preplaćivanja igrača zbog svojih bolesnih ambicija da uvek budu najbolji, kao da je samo njima Bogom dato pravo da troše pare i pobedjuju. Dajte malo realnosti kad počnete sa tim "plastika".
j

jcjv

pre preko 2 godine

Haha kako da ne… ima PSG da ih odvali 3-0 kao i u polufinalu pretprosle sezone
U

Ujka Zitko'93

pre preko 2 godine

Ko je bre neki mbappe? Na EURO se nije ni video,prsi se u ligi jedan protiv ekipa u zoni isapdanje.U malo jacoj ligi ima da se izgubi,pa bi se vadio na fore da je povredjen,los pad forme itd...Cisto izvikan igrac,nabedjen.Sto nije doneo psg-u titulu u LS?Jedino kup francuske je doneo psg-u,nema sta world class.Neka ostane u psg i ligi 1 tu moze da bude jedino world class.

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Kolika bura oko nekog klinca. Ovaj svet je u corsokaku...
V

Vrana

pre preko 2 godine

Ako mbape nije pohlepan na pare psg nema sanse jer on jedino tako ume kupi i zadrzi igraca. Ali ja mislim da mbape zeli u real jer real planira da napravi tim oko njega. On zeli da bude glavna zvezda u timu a ne da je u senci mesija i nejmara.
c

coygs

pre preko 2 godine

udari im jadac svima i dodji u Arsenal, da kidamo
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Ee ovo je vec za izbacivanje iz fudbala.. Ne sme predsednik drzave da pritiska igraca da potpise ugovor.. Znaci Francuska stoji iza psz-a i mpgu ponuditi koliko god zele a da ne krse FFP samo da Mbape ostane... Nadam se da ce Mbape sve odbiti i otici bilo gdr ne mora u Real, al sako da ode za 0 evra da se popisa po celoj toj mafijaskoj organizaciji psz-a...