Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Stvarno bih voleo, ali teško će neko ugroziti Zvezdu i Partizan

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.07.20. | 12:13

“Za nas bi bilo bolje da nam se igrači razvijaju u jačoj ligi


Vojvodina je osvojenim Kupom prekinula hegemoniju večitih rivala. Posle potpisivanja ugovora sa Čukaričkim Danilo Pantić je istakao kako će sa Brđanima pojuriti šampionsku titulu. Veruju drugi klubovi da je došlo vreme da ponove uspeh Obilića iz 1998. godine, ali Zvezdan Terzić očekuje novu trku Topčiderskih velikana.

Izabrane vesti

“Mnogi već godinama i decenijama najavljuju borbu za titulu, voleo bih da se pojavi neko ko hoće da ugrozi Zvezdu i Partizana. Ima naznaka da to bude Voša, kao i Čukarički, ima vlasničku strukturu. Voleo bih da budu to i Nišlije. Ali budimo realni, uvek će Zvezda i Partizan biti glavni favoriti. Moraće mnogo stvari da se pomeri, pre svega mislim na ulaganje. A iskreno bih voleo, mislim da će i Zvezda biti bolja, igrači bi se bolje razvijali da imamo kvalitetniju ligu”, rekao je Zvezdan Terzić.

Superliga Srbije će naredne sezone brojati 20 klubova. Mnogi smatraju da će kvalitet biti razvodnjen, i da će ovo biti izgubljena godina za srpski fudbal.

“Zvezda je najkvalitetnija, može se prilagoditi svemu, da li je 20 ili 12, nije problem... Zbog pandemije, možda je ovo bilo najracionalnije, da se proširi liga. Ali dugoročno nije dobro, najbolji je sistem 12 klubova, trokružni. Kroz godinu, dve ili tri, insistiraćemo na tome. Nije lako jer šest ispada, ali to mora biti model takmičenja u Srbiji”. 


tagovi

Zvezdan Terzić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara