Luis Suarez slavi gol protiv Barselone (©Reuters)
Luis Suarez slavi gol protiv Barselone (©Reuters)

Suarez o "telefoniranju": Bio je to gest za one koji znaju da i dalje imam isti broj

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.10.21. | 01:13

Urugvajac tvrdi da proslava gola protiv Barselone nema veze sa Ronaldom Kumanom

Razočaran je bio Luis Suarez pre nešto više od godinu dana kada je morao da napusti Barselonu. Nije to želeo, ali Ronald Kuman ga nije imao u svojim planovima, a navodno mu je to saopštio u kratkom telefonskom razgovoru.

Urugvajac je praktično oteran u Atletiko Madrid, s kojim je stigao do titule, a u subotu uveče servirao je holandskom treneru osvetu u najgorem mogućem trenutku, dok mu se ozbiljno drma klupa na Nou Kampu.

Izabrane vesti

Vrlo moguće da je Suarez svojim pogotkom za 2:0 i potpisao otkaz Kumanu.

Videćemo šta će odlučiti Đoan Laporta narednih dana, možda i sati, a do tada će se ponovo pričati o tome koliku je grešku Barselona napravila odlukom da ne ponudi novi ugovor sjajnom golgeteru.

Polemiše se posle meča u španskoj sportskoj javnosti da li je Saurez upravo to poručio Kumanu načinom na koji je proslavio gol. Prvo je gestikulirao izvinjenje, ali onda i razgovor telefonom.

Urugvajac tvrdi da je prvi gest upućen igračima i navijačima Barselone, a da drugi nema veze sa Holanđaninom.

"Bilo je to upućeno ljudima koji znaju da i dalje koristim isti broj i da imam isti telefon. Nije bilo za Kumana, uopšte nije. Ako baš želite da znate, šalio sam se sa svojom decom da ću tako proslaviti pogodak", ispričao je Suarez posle utakmice.

Objasnio je i zašto nije burno slavio gol dat ekipi koja je do ove utakmice bila jedina u Primeri protiv koje nije bio strelac.

"Unapred sam znao da ću se izviniti ako pogodim. Iz poštovanja, jer sam ja i dalje Barselonin navijač. Takođe i zbog karijere koju sam imao u tom klubu, zbog teškog perioda kroz koji prolaze moje kolege i navijači. Iz poštovanja", ponovio je Urugvajac.

Bez obzira na sve to, oduševljen je zbog pobede Atletiko Madrida.

"To je ono što smo želeli. Bio je ovo poseban rival za mene zbog prethodnog iskustva, ali moj posao je da budem 100 odsto posvećen Atletiku i u uvoj utakmici svi smo pružili maksimum da dođemo do tri boda", istakao je najbolji strelac Madriđana prošle sezone sa 21 golom. Trenutno je na pet u deset utakmica.



tagovi

BarselonaAtletiko MadridLuis SuarezRonald Kuman

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara