Neven Subotić (©Reuters)
Neven Subotić (©Reuters)

Subotićev agent uverava: Nemamo dogovor sa Denizlijem

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.09.20. | 17:08

Turski mediji su preneli informaciju da će Srbin potpisati trogodišnji ugovor sa superligašem

Sredinom avgusta postalo je jasno da će Neven Subotić napustiti berlinski Union. Turski mediji su ga maltene već proglasili igračem kojeg lekarski pregledi dele od potpisa sa Denizlijem, ali njegov agent Frider Gam izneo je drugačije informacije.

Izabrane vesti

“Dogovor nije postignut, niti je ugovor potpisan”, kratko i jasno je izjavio Subotićev izaslanik.

Predstavnici sedme sile u Turskoj su čak pisali o trogodišnjem ugovoru sa ekipom koju sa klupe predvodi Robert Prosinečki. Pored reči Gama da dogovor nije postignut, agent srpskog defanzivca ni u jednom trenutku nije ni potvrdio, ni opovrgao komunikaciju i pregovore sa turskim superligašem.

Klub sa jugozapada države deluje kao zanimljiva opcija za rođenog Banjalučanina koji bi radio pod trenerskim protektoratom hrvatskog stručnjaka, a u ekipi bi takođe zatekao i Nemca Mrarvina Bakalorza. Radi se o čoveku sa kojim je proveo određeno vreme u Dortmundu, iako vezista nikada nije zaigrao za prvi tim Milionera.

Pre dvadesetak dana prvi čovek Union Berlina zahvalio Subotiću na doprinosu koji je dao za godinu dana, rekavši da će klub izaći u susret Srbinu i pustiti ga da kao slobodan igrač traga za novim ciljem. Centralni defanzivac i pored toga i dalje ima aktivan ugovor sa Gvozdenima koji ističe sledećeg leta. Pre dve nedelje Subotić nije otputovao na pripreme sa timom u Bad Vorishofen kako bi se posvetio traženju novog kluba. Za sada je u fokusu Turska, iako je nekadašnji fudbaler Majnca, Dortmunda, Kelna i Sent Etjena nagovestio da bi ponovo mogao da nađe angažman u Nemačkoj.


 

 


tagovi

Neven SubotićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara