Komentari na vest

Sudar dve Borusije na kakav nismo navikli, Zakarija rešio uspavanku u Gladbahu (VIDEO)

M

M. J. Katukov

pre preko 2 godine

Sprdnja od lige. Prosto neverovatno da čitavu deceniju ni jedan jedini klub ne uspeva ne da prekine dominaciju Bajerna, nego niko ne uspeva ni da je dovede u pitanje. Nekada mi se čini da Bajern ne donosi bodove za UEFA koeficijent Bundesliga bi bila na nivou ruske ili holandske lige. Možda me utisak i vara, ali ovolika razlika u kvalitetu jednog kluba u odnosu na ostalih 17 je baš previše očigledna.
m

mozda je sprdnja

pre preko 2 godine

ali je za gledanje bomba.Pratim vec 3 godine i englesku i nemacku ligu bas jako.I mogu ti reci evo 3 godine su nemacki mecevi duplo zanimljiviji kad sve saberem.Znaci ne pricam o kvalitetu nego o zanimljivosti utakmica.Svako kolo uhvatim u nemackoj neku utakmicu kao ovu sad u engleskoj liverpul brentford,samo sto je razlika u tome sto se u nemackoj to desava po par puta u svakom kolu.A bajern ko bajern uvek ljudima nesto smeta.Da dovode ko psz igrace za 200 miliona bili bi naftasi ovako pricaju da su smece posto dovode za sicu igrace iz konkurenata.Pa nije on kriv sto je toliko jak da svi zele da igraju tamo.Svakako 10 puta simpaticnija politika od sitijeve psz-ove i ostalih
M

Mghjnn

pre preko 2 godine

Sve kontrolišu , to je problem . Odstupnica je nastala poslije 2013 i dovođenja Gvardiole. Raspad nekadasnjih rivala ( Hamburg,Werder,Schalke,Stuttgart) . Zatim podržavaju i oni i Borusija 50+1, osigurava im tako mjesto 1. i 2. , nastaje tako pat situacija za druge klubove. Sef Red Bulla ,Mateschitz, je blizak partner sa Bayernom ( KK Bayern i RB München prave zajedničku dvoranu).Tako i Hoffenheim. Sudije se boje uticaja Rummenigea , Henesa itd. Liga je jaka i jeste top 5 na svijetu.Italiju je dominirao Juve - opet se gleda.