Komentari na vest

Sudijska komisija potvrdila rekordan broj grešaka: Oštećeni Čukarički i Radnik, ali i Zvezda i Partizan

S

Sima Arauho

pre 7 meseci

Znaci nama je ponisten cist gol i dat nam je penal,prema tome 1:1.Zvezdi sviran nepostojeci penal pa nije sviran postojeci znaci isto 1:1.Samo se nisu izjasnili o crvenom za Spajica kao poslednjeg igraca odbrane?!
Г

Гост Ад

pre 7 meseci

Звездин непостојећи пенал и Партизанов постојећи су идентични заједничко им је што је у оба случаја контакту били благи. Разлика је и у томе што је код Партизановог другог пенала искључен играч Радника а Илић и Салдања су прошли без жутог картона. Илић зања због симулирања. Код трећег гола партизана судије о поред очигледног гурања од страна Илића не реагују чак ни после прегледа вара. Има ли неко да верује или да нађе бар неко објашњење да је овакав судијски пропуст случајан и да ли судије имају образложење зашто нису реаговале. Судијска комисија још утврђује да ли је играч партизана био у офсајду.
G

Gost ali bukvalno

pre 7 meseci

E sad neka ova komisija objasni šta su rekli pre par sezona kada je igrač Radničkog iz Niša izbio loptu u aut i nakon toga nagazio na nogu igrača Partizana. Tad je dosuđen penal za Partizan, gle čuda odlučujući. Znači, tad je bio faul iako je igrač prvo igrao loptom a sad nije faul iako igrač Partizana nakon igranja loptom namerno udara igrača Radnika?! Jasno mi je za grobare, oni su poznati kao licemeri koji pričaju kad im kako odgovara...
G

Gost55997

pre 7 meseci

Partizanu su do sada sudije poklonile 10 bodova

Alo

pre 7 meseci

Prosle sezone su nam koliko 20 pa je Zvezda opet bila na +30 mali li je za vas postenjacine.

❤️❤️❤️

pre 7 meseci

Mafijaska organizacija... Mazu oci ljudima ovakvim saopstenjima. Samo velike promene mogu da spasu domaci fudbal, a treba krenuti od kriminalnog sudjenja, dodvoravanja i povladjivanja Zvezdi i Partizanu.
d

da da...

pre 7 meseci

Jedini dosuđeni penal za Zvezdu nije penal?!? Na ponovljenom snimku u prenosu su vidi da mu razvukao dres ko jedro, jel to da se brže suši od znoja. Svukao ga ko fazana u letu. Ostavio ga ukopanog bolje nego bilo koja ručna na tehničkom. Iz kog ugla li je komisija nabavila snimak živo me zanima. Kao u finalu protiv Nemačke kad sudija poništava tehničku jel mu vraćaju snimak samo sa jedne kamere gde se guranje u leđa ne vidi a u prenosu ide kamera sa leđa. Sve jasno ko dan. Jel veruješ ti svojim očima ili onome što ti ja kažem, to mu dođe to. Drugi potencijalni penal ne mogu da komentarišem nisu pustili ponovljeni snimak u prenosu. Na sredini po sedam osam startova po nogama sa ledja na istom igraču bez pomisli na žuti i tako dalje.... Partizan ne mogu da komentarišem jel ga ne gledam.
П

Пиши ћирилицом

pre 7 meseci

Нико ти ни не тражи да гледаш!

Goran Milojevic

pre 7 meseci

Али какав покушај такозване комисије само судије које су судиле близанцима као грешили на обе стране.... ивук сит и овце на броју пуууу јбм ти и фудбал и организацију
S

Slaba odbrana

pre 7 meseci

Da navijači Zvezde sude Partizan bi do sada imao 0 bodova,po njihovoj priči Partizan bi svaku utakmicu trebao da zavši sa igračem manje i usput penal za protivnika.Isto tako po njihovoj priči i komentarima posle završetka utakmice Partizan-Radnik,Partizanu je opravdano poništen gol,i dva penala za Partizan nisu postojala.Juče i danas ukupno dvojica bivših sudija i sudijska komicija FSS,jedno im je zajedničko,svi su zvezdaši,uradiše analizu i svi su ustanovili da je poništen čist gol Partizanu,prvi penal je bio,drugi nije.Ne vide oni dva dosudjena penala u prva dva kola u kojima povedu 1:0,ne vide tri dosudjena penala u zadnje tri utakmice,pola njih je bilo sramota nakon dosudjenog penala protiv Novog Pazara,ne vide čini mi se 4 autogola u njihovu korist a tek je 7 kola odigrano,ne vide kada Zvezda pobedi isti taj Radnik sa dva dosudjena penala na dve utakmice,ne vide dva dosudjena penala protiv Indjije,ne vide dva dosudjena penala u derbiju,sijatet penala im je svirano gde igrači Zvezde padaju sami od sebe bez ikakvog kontakta i oni to ne vide,ne vide kada Pavkov pravi faul nad igračem Čukaričkog i u nastavku akcije postiže gol,ne vide lakat Degeneka protiv Napredka u 90 minutu itd za ovih 6-7 godina materijala koliko nećeš...Živim za dan kada će navijači Zvezde složno reći da bio je penal za protivnika kada igraju protiv Zvede,kada će reći da bio je penal za Partizan,da Partizan je zasluženo pobedio.Partizanu se priznaju samo one pobede gde igrači Partizana daju golove sa 20-30 metara kao u večitim derbijma Petrović,Kleo,Moreira itd mada i tada se tražila dlaka u jajetu,te igrač podigao nogu,te se skupio kao curica itd...
M

Makiš Ada

pre 7 meseci

Ma dajte ljudi kako poništen čist gol Partizanu kad je veliki nezamenjivi ultra sudijski ekspert nad ekspertima j o k i ć rekao da je to faul.Uvlakuša neviđena.
A

A,

pre 7 meseci

Rekao je i da ne vidi dobro dal je penal ili nije penal za Zvezdu,kad nije penal za Zvezdu onda niko nista ne vidi.
T

To

pre 7 meseci

Vam je kad nekog godinama navikavate na nesto, kao na primer ove crvene, oni su vec nekoliko godina naviknuti da vec u prvih 10 kola beze svima po 15 bodova, da nemaju ni jedan poraz, ovo sad za njih jedan veliki šok em ne beze, nego zaostaju za ekipama koje su 10 puta slabiji od Zvezde, em doziveli poraz u gostima skoro posle 2 godine, zato sad ovolika kuknjava na sve redom na Partizan na Surbatovica, na Filipovica, e kad budu vezali sad ne dve nego 22 godine bez poraza ima da tapsu tati Terzu.
n

nebo je granica

pre 7 meseci

Na sta ste vi naviknuti? Na kukanje samo to znate!
T

To

pre 7 meseci

@nebo je granica Mi jedino kukamo na ovu Partizanovu upravu sto je osakatila i ponizila Partizan u svim sferama, i sto nemaju ni morala ni cast da posle osvojenog 4 mesta i blamaze od Gaka na JNA jos su tu. A vi kukate na poraz i to posle skoro 2 godine u gostima na svom terenu nemate poraz 5 godina, da hocete da smenjujete Surbatovica i Filipovica.

Goran Milojevic

pre 7 meseci

ви сте почели на управу да кмечите тек кад сте попушили тамо и азији до тада сте јурилинпо тсц арени да бијете судије док вам не одредише на свакој следећој штит.... до прошле сезоне сте кмечали на вучића па вам је чак и шамрок био подметнут да вас уништи....итд
O

Ovi nama prodaju

pre 7 meseci

M..a za bubtege.Sve sudije kazu da je Partizanu ispravno ponisten gol samo oni kszu su lopovu iz Humske osteceni.Ok gospo ako nije bio penal za Zvezdu a gde su jos dve sporne situcije prva kada Endujaje okrece igraca Cukarickog a ovaj sa dve ruke sa ladja povlaci a druga start nad Bykarijem koji je predhodio drugom golu Cukarickog.To ste i u skrecenim snimuku isekli da se ne bi videlo.
K

Kejn

pre 7 meseci

Niko ne spominje onaj nepostojeci penal za cz protiv Novog Pazara.Taj sudija bi trebao biti kaznjen, a takodje i sudije iz var sobe.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Naravno šutiranje igrača Zvezde u nogu nije penal al kad Katai pipne vašeg onda je školski primer. Da niste smešni bili bi žalosni i da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
J

Jaaaaaa

pre 7 meseci

Ukinite VAR ili posmenjivajte te koji očigledno ne rade svoj posao kako treba. Ovo je sramota šta se radi!
n

nisu mi jasni

pre 7 meseci

Znaci po vama ne treba da se sudi penal za partizan cak i ako to jeste jer od svih penala koji su nam sudjeni samo ovaj u 90om nije poenal po recima ovih eksperata, ali opet i gol nije trebao da bude ponisten sto vam dodje na isto. A niko ne prica o penalima za zvezdu znaci komedija od navijaca. Samo tudje dvoriste gledate
k

kkpbarsa.

pre 7 meseci

gledao sam uzivo utakmicu na Brdu, onaj penal sto je sudjen mezimici je blago receno skandal
k

knj bi vi

pre 7 meseci

Jeste. Ali je skandal i penal suđen Partizanu u 96om koji je zapravo bio faul u napadu. Imali smo dva skandala, a narod se svađa između sebe
k

kkp barsa.

pre 7 meseci

znaci po jedna greska na sve strane ishod bi ostao isti. dodao bih kradju na stetu partizana u backoj topoli
H

HOCEMO STRANE

pre 7 meseci

SUDIJE, lepo je poceo povratak toleta, TSC IMT RADNIK nikada necu zaboraviti onu utakmicu na jna kada su igrali partizan NOVI PAZAR, Pazarci dosli bez rezeevnih igraca, za hreme utakmice sudija iskljuci 2 pazarca, pobednonosni gol za partizan kao da su sumo rvace pustili na golmana pazara unistili coveka ovaj svira gol bilo 3:2 ili ti FINALE KUPA partizan VOJVIDINA.

Bojank91

pre 7 meseci

Sećam se, Luka je tad dao gol ako ss ne varam nakon što je odgurnuo golmana
K

Kejn

pre 7 meseci

Necu ni ja vasu utakmicu protiv Vojvodine.Protiv vas odmaraju igrace da bi protiv Partizana odigrali jace.Sramota.Svi vam se moraju da sklanjaju,a protiv Partizana svi igraju na krv i noz.Cim vam neka ekipa iole pokaze zube kiksnete.
n

navlacenjeProvidno

pre 7 meseci

Sta je sa sudijskim ekspertom Milosem Jojicem. Ako je slobodan mogao bi on od sada da sudi utakmice za klub iz Humske. Decko je iskusan sudija ne treba prokockati takav talenat
D

Dino Mehmeda Mujkic

pre 7 meseci

Generalno, manjak je sudija. Konkretno mislim na niže lige. Npr, jednu utakmicu PFL Sombor, sudio je jedan linijski sudija. Sa druge strane nije imao ko. I ovi sto sude su priuceni - ni prosečan kvalitet suđenja.
S

STO SUDIJSKA

pre 7 meseci

KOMISIJA NIJE PROKOMENTARUSALA KONTRU RADNIKA 3 NA 1 kada su mogli doci do 3 gola i tako zatvoriti utakmicu, tada je sudija svirao nepostojecu ruku igracu radnika dok komentator arene kaze ovde nije bilo ruke sreca za partizan, sudijskim greskama zvezda nije uzela ni bod dok partizan 7 ove sezone, pa sada kao nema razlike 3 radnik TSC itd.
z

zauzeto ime

pre 7 meseci

samo sto je ruka postojala, skliznula mu sa ramena niz ruku i dao sebi ocigledan for unapred (slucajno, ali nebitno, okoristio se) ......... to sto ti neces da vidis ruku to je druga stvar ...... realno partizan ostecen kod gola za 2:1, i da li bi izdrzali gosti pritisak do kraja da su na poluvreme otisli sa golom prednosti? ....... ne bi se spominjao nepostojeci penal za 3:2 (bio je faul u napadu) .......... kaze trener radnika "dosli smo da se nadigravamo iako to niko nije ocekivao" a realnost da je partizan 2 puta izgubio loptu na sredini, usledile 2 kontre, 2 suta zavrsila u golu, (od 3 ukupno cini mi se) 2 poklona ........ ako je pod "nadigravanje" mislio na odugovlacenja, valjanja po travi, ubijanje igre, gde nam ide onda fudbal? ....... licemerje ....... da ne spominjemo izjavu "rekli su mi da penali nisu bili", (1 cist, 1 nije bio) ali mu niko nije reako da je partizanu ponisten regularan go ?
N

Nemojte

pre 7 meseci

tako,to se zove suđenje kada okreneš i protiv IMTea i protiv Radnika u zaustavnom vremenu. Pa sad penal jedan ili dva bože moj da ne sitničarimo.
K

Kejn

pre 7 meseci

Pogledaj samo koliko ste vi utakmica dobili zato sto su se utakmice igrale do 100. minuta , tacnije dok ne date gol.
D

Dejani

pre 7 meseci

Klasika
G

Gost ĆU

pre 7 meseci

I pojeo vuk magarca; Zašto predsednik sud.organizacije Filipović određuje crno- bele sudije za gotovo sve mečeve Partizana (Jovanović,Milanović, Trifković , g- đa Cvetković)...ako nisu na terenu presuđuju iz VAR sobe.Kao Ćuprijčanin znam,a zna i celo Pomoravlje ko je i za koga navija Milanović ( podsetite se kako sudi Partizanu, a kako Zvezdi?! O g- đici Cvetković neću da trošim reči ; reći ću: Filipović je iz ne znam kojih pobuda favorizuje.Zbog ovakvih brljotina predsedništvo FSS mora pod hitno da smeni Filipovića i da drakonski kszni ( prebacivanjem u niži rang) sudije -navijače!
m

mare8

pre 7 meseci

hoces reci da komesari Babarogic..ymrakic..vujovic..koji su rekli da dok su sudili Zvezda nikada nije izgubilla i dalje delegiraju i sude...ili da to rade Surbatovici i Kokeze..nikada ne mozete biti objektivni..reci nekog osim toleta da je bio makar i orvi domar u Fss!
m

max alegri

pre 7 meseci

Ako je tako, onda ce derbi suditi najbolji srpski sudija Jovanovic ili ipak ce neki po zadatku doci?
C

Crno na belo

pre 7 meseci

Jovanović ( crno-beli) je pravi izbor za derbi!
M

MT92

pre 7 meseci

Da sudija napravi grešku na terenu razumem, nije video, itd... Ali da sudija koji sedi u VAR sobi ne pozove glavnog čisto da proveri svaku spornu situaciju i jednostavno skineš odgovornost sa sebe je čista namera i neoprostiva greška, za koju treba da lete momentalno i suspenduju se. Slazem se da ta suspenzija nece nista doneti ekipi koja je izgubila bodove, ali bar da priznaju svoju grešku, da budu na nekom stubu srama, ako ovde i dalje postoji reč SRAMOTA.
z

zauzeto ime

pre 7 meseci

ili da sudija iz VAR sobe pozove glavnog pa se ponisti regularan pogodak ?
G

Gostgosy

pre 7 meseci

Bukvalno su izjednacili sve... Ljige, ajde jednom kazite posteno!

francuskapresuda@gmail.com

pre 7 meseci

I sta cemo sad?
D

Drvo

pre 7 meseci

Ova komisija ne zna pravila fudbalske igre. Totalno ludilo.

Sliks17

pre 7 meseci

Smene, led i tako u krug dok sevne dozovu pameti. Pa i strane sudije kad nemamo bolje
M

Mikki99

pre 7 meseci

Kako se pere ova sudijska komisija, namjestaju u korist Partizana jos to opravdavaju.
K

Kako

pre 7 meseci

Namestaju, sto ponistili regularan gol Partizanu, a Zvezdi dosudili penal koji nisu trebali, bravo genije😂😂😂

Goran Tubin

pre 7 meseci

Šta to nameštaju?Da nije poništio regularan gol za 1:2 situacija bi bila sasvim drugačija i Partizan bi bez problema pobedio Radnik jer je duplo bolji.
@

@kako

pre 7 meseci

Mozda se pravis lud ali u 6kola svirano vam je 5penala, svi svirani u trenutku kad vam nije odgovarao rezulatat. Sva tri prelaza preko penala. Kod 3 prelaza 4penala. Protiv Radnickog penal i nepostojeci faul, protiv IMT-a nepostojeci penal a sto se tice Radnika to je videla cela zemlja o cemu se radi i ne vredi komentarisati tu kradju
K

Kako

pre 7 meseci

@kako Pa sta ako su nam svirani, pa treba po vasim zeljama da kada je penal za Partizan da se ne svira, a kada nije za vas onda da se svira, Partizanu 23 godine nisu u derbiju svirani penali, a minimum 7 ili 8 puta u tih 23 godine trebali da sviraju, nasao si da pricas koliko je svirano u koliko kola, a tvoj tim je prvi u Evropi po dosudjenim penalima.
r

raw

pre 7 meseci

a protiv cuke bilo 7:0 za cuku pa sudija xisto onako pogresio???nije zvezda iz penala izjednacila??
M

Milos Jagodina

pre 7 meseci

Svi su oni mala deca za Gasica iz Trayala.Osakatio covek,preko sudije Maceka iz Leskovca, Jagodinu u direktnom meca u nedelju.Dva nepostojeca penala u prvih pola sata.Ugasiti fudbal u Srbiji.
T

Tradicija MVP-a

pre 7 meseci

Zabraniti neutralno suđenje u Srbiji, jer, videće se večeras kako je taj pogrešan neutralan sudijski kriterijum loš za Crvenu zvezdu kad igra u LŠ, i zato neutralno suđenje ne sme dolaziti u obzir kad je Super liga u pitanju. Neutralan se može biti u svoja 4 zida kada su u pitanju Partizan i Crvena zvezda, a na travnatom borilištu kad se sudi takvim veličinama - zna se šta je posao sudije, da bude 12. igrač, da bude MVP za 2 tima, posebno u ključnim trenucima kad ima šansu da se istakne odlukom koja najdirektnije kroji rezultat.
s

soko

pre 7 meseci

Kolko meseci ce biti kaznjen Terzic.
S

Student

pre 7 meseci

Gde si ti video i čuo Terzu ma(dj/f)iju da je komentarisao sudjenje? Jedno su novinarski tekstovi a drugo je zvanican dopis savezu… ne mesajte situaciju s’batine
X

XD

pre 7 meseci

Kada ti se čini da partizan i njegovi navijači ne movu da budu odvrtniji desi se ovakvo kolo.
д

деда

pre 7 meseci

Звездана Буди мушко и играј тај фудбал а не само претње и саопштења.

Немања Земун

pre 7 meseci

Sve u svemu = cirkus.
M

Molim????

pre 7 meseci

A penal nad Edniajem u drugom poluvremenu? https://twitter.com/Veteran1970/status/1703099600603619640?t=7hHHkDtdk1kirTw1zCbJEA&s=19
C

Cccc

pre 7 meseci

Da WAR u današnje vreme ne registruje ofsajd to je za doživotnu zabranu sudjenja. To je milion pošto dokaz da se krade i namešta. A ovo bio je penal ili nije ili prekršaj kod Partizanovog gola ili nije pre Cukinog nad Bukarijem to se nikad nece svi složiti.
i

istinagost

pre 7 meseci

Ovaj Surbatovic kako bubasvaba promenilo se 5 predsednika FSS a on uvek na istoj funkciji zadnjih 15godina. Sto se tice Filipovica on pliva od struje do struje, koja mu deluje kao trenutno jaca toj se priklanja. U svakom slucaju regularnost je misaona imenica. Ljudi vide kad se navlaci to vise niko i ne krije. Definitivno je vreme za promene...
д

деда

pre 7 meseci

Није добар наслов. Звезда није оштећена већ је направљена компензација ,али случај код Партизана је поништен чист гол.
g

goatnole

pre 7 meseci

Jeste deda, sve si u pravu bre, ne da nije isto, samo je na kraju od sudije poklonjena pobeda partizanu jer nije bilo penala.
B

Baxter88

pre 7 meseci

Tako je deda! Gol Partizana za 1:2 cist i zavrsilo bi se 2:2 a kod Zvezde nije dosudjeni bio al jeste onaj nad Lucicem tu jeste kompenzacija, znaci da rezimiramo Zvezda izgubila svakako a Partizanu je trebalo da pripadne bod a ne tri.

Goran Tubin

pre 7 meseci

Čist kao suza.
а

абвгдђ

pre 7 meseci

Звезда оштећена први пут после 5 година и већ би да смењују по савезу. Да им није истог сваку сезону би завршавали пети на табели.
а

абвгдђ

pre 7 meseci

Звезда први пут оштећена после 5 година и одмах би да смењују по савези
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Ako je ovo izveštaj sudijske komisije onda nije ni čudo što su sudije očajne kad komisija veze nema sa pravilima fudbalske igre i suđenjem ili su namerno bezobrazni u svakom slučaju ih treba zauvek odstraniti iz fudbala zbog toga.
M

Ma

pre 7 meseci

Bitno da vi imate pojma kad ste prvi u Evropi po dosudjenim penalima vec 3 godine unazad.
N

Naopako

pre 7 meseci

Bitno da Vosa nije ostecena protiv zvezde i nije ostecena za nepostojeci ofsajd pre neko kolo protiv Lucana kada je Mladosti priznat gol iz cistog ofsajda. Proslu godinu ne smem ni da pominjem da nije bilo sudijskih kradja bili bi drugi… Navlacenje stalno za protivnika.
o

obicnilopovi

pre 7 meseci

Pogledajte vi ovaj bezobrazluk od saopstenja i jos prete kaznom ako neko komentarise sudijsku kradju. Normalno da svaka ekipa ima pravo da komentarise sudjenje kad je ostecena i to se zove sloboda govora mada nekima vise odgovara cenzura, diktatura, jednoumlje i slicno. Najbolje da neko cuti kad je pokraden da se poltroni ne bi potresli u svojim preskupim foteljama.
R

Rule55

pre 7 meseci

Komentarisanja sudjenja i sudija, o tome niko nista, neka kazna izgleda nije interesantno ili samo ostrenje prema Kralju.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Nađi tu Terzinu izjavu da je komentarisao suđenje. To što ste vi u stanju da izmislite ni Žil Vern nije bio u stanju. Terza je zatražio smenu i nije spominjao suđenje za razliku od ovog vašeg posle koga je pojačano delovanje štita.
R

Rule55

pre 7 meseci

@Nenad TI bre Šone dal si daltonista ili sta, gde vidis da sam ja spomenuo Terzinja, ti ga upravo spominjes a ne ja, ocigledno vise znas od mene ko je sta pisao i ko je sta rekao.
S

Suhoj37

pre 7 meseci

Sudije su kod nas očajne, ali treba istaći da je u Evropi ista stvar. Nikada nije bilo kao sada da se ljudi toliko žale na suđenja. I pored VAR tehnologije. Šta se dešava sa sudijama? Ili je fudbal postao biznis pa se svuda namešta, samo se to u Evropi radi mnogo veštije?
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Oavj izvieštaj je farsa. Pisale su ga ili totalne neznalice ili totalni lažovi.
R

Role73

pre 7 meseci

kako je to ostecena Zvezda citamo li iste odluke komisije lijepo pise nije bio oenal za Zvezdu kod gola posle da jeste kod nedosudjenog. Partizanu ponisten cist go u prvom poluvremenu drugi penal kazu da nije bio oke...Nemoj te gospodo novinari da pisete bez argumenata ili kako vam grobar Srpskog fudbala Terzic kaze.
A

Aranđel

pre 7 meseci

Bio je faul nad igracem Radnika i to se jasno vidi kod ponistenog gola Partizana
a

alo ljudi

pre 7 meseci

pa dali je moguce da neko moze kod snimka gde se tacno vidi da covjek namjerno podize nogu i saplice igraca i oni kazu nije bio faul!!! pa ja bi pristao da taj snimak ide na neutralnu analizu i ako nije faul neka me streljaju... i neki kvazi oficijonalni disciplinski organi izadju i kazu nije bio faul :)))
z

znaci

pre 7 meseci

Komisija kaze nije trebao da bude ponisten gol vi kazete ima snimak vidi se sve komisija krade, onda nije trebao da bude penal u devedesetom i onda partizan krade....pa vi ste komedija
9

95

pre 7 meseci

Videcemo kakve ce posledice da snose sudije koje su svesno i kardinalne greske napravile. Videcemo to vec u sledecem kolu…
v

v1ad

pre 7 meseci

Svira penal gde ga nema a ne svira gde ima. Licno mislim da je shvatio da ono nije bio penal za Zvezdu pa posle nije dva svirao koja je trebao. Bio je posle saplitanja Lucica i jedno drzanje s ledja Endiajea gde ga igrac Cukarickog sa obe ruke obara na zemlju. U prevodu, lose sudije.
E

Ejjjj

pre 7 meseci

Zvezdin penal nije imao nikakav uticaj
A

Alooo

pre 7 meseci

Kako penal nad Ndiajem u drugom poluvremenu nije ni razmatran???
J

Jöle 39

pre 7 meseci

Znači u prevodu čist gol Partizana je poništen i meč bi otišao u totalnom drugom pravcu, odnosno Partizan bi slavio sa više golova razlike a zvezdi je dosudjen penal koji nema veze sa vezom odnosno da nije penala Čukarički bi dobio zvezdu sa više golova razlike što bi u prevodu značilo vanredno stanje u državi iako već jeste.
p

pitanjeGost

pre 7 meseci

Da li je trebalo dosuditi faul nad Bukarijem pre gola Cukarickog? I sta je sa situacijom kada je oboren Endijaje gde ga igrac Cukarickog obara sa obe ruke? Zanima me kako su analizarali te dve situacije.
K

Kleo

pre 7 meseci

Nisu ih analizirali. Popricali pola sata, zveknuli saopstenje i otisli svi zajedno na vruce pecenje.
g

gost46345

pre 7 meseci

Sta je sa navlacenjem za Partizan od 1. kola?
1

11080gz

pre 7 meseci

Ako malo vratis film unazad videces da je zvezdici od prvog kola sviran penal za vodjsto i crveni protivniku.
J

Jöle 39

pre 7 meseci

Znači u prevodu čist gol Partizana je poništen i meč bi otišao u totalnom drugom pravcu, odnosno Partizan bi slavio sa više golova razlike a zvezdi je dosudjen penal koji nema veze sa vezom odnosno da nije penala Čukarički bi dobio zvezdu sa više golova razlike što bi u prevodu značilo vanredno stanje u državi iako već jeste.
g

gostt123

pre 7 meseci

Trebaju da angazuju strane sudije da sude!
D

Djjj

pre 7 meseci

Dovesti strane sudije jer nase ocigledno ne smeju da sude nesto sto ne ide u korist zvezde ili partizana, da se ne bi zamerili nekom.
G

Goust

pre 7 meseci

Eto posle sednice zakljucili su i izjavili ono sto svi zele da cuju i od vikenda idemo dalje. Iste sudije sude i dalje i to je to.
s

sve

pre 7 meseci

Kriminalci, od postavljala sudija do sudija. Ajde sad kazne 4-6 utakmica bez suđenja.
R

Realnoo

pre 7 meseci

Ma vole ljudi više da kradu nego hleba da jedu i to je prva stvar, dakle mentalitet lopova. Druga stvar, svi su potkupljivi, za pare sve, i prestanak rada VAR sobe i pogrešno donesena odluka, ima sigurno i dogovora između klubova i igre 3 za 3, gde su sudije verovatno opet umešane. Zaključak je da je naš fudbal totalno đubre i da naše klubove samo treba gledati u Evropi.
Z

Zašto

pre 7 meseci

onda pratila nase prvenstvo?Onako realno ?
o

obrazabez

pre 7 meseci

Ovi imaju sablon za analiziranje utakmica "jeste bilo gresaka ali nisu uticale na rezultat". Na taj nacin beze od odgovornosti i kao oni nisu nista krivi. Ocigledno je da se radi o amaterima jer se uvek analiziraju utakmice i situacije koje se najvise pominju u medijima
M

Maskee

pre 7 meseci

Nisu oni amateri znaju oni sta rade, stite svoje fotelje, zato mora da ispadne da nije uticalo na rezultat.
M

Mujagic

pre 7 meseci

Problem je i sto se sklanjaju…ispratite samo igrace Radnika 5 minuta pre drugog penala i pametnom dosta
N

Ne

pre 7 meseci

Problem je sto se vama nisu sklonili Vozdovac i Čuka da ste sad u malom šoku, kako to da nam se desi poraz sa strane posle skoro 2 godine, a imamo najskupljeg trenera i najskuplje igrace,ova dva poraza su za vas takav sok da morao cak i doktor da se umesa da smenjuje Jocu i Filipovica.
?

??

pre 7 meseci

Sta oni pricaju nama nesto sto vec sve znamo? Sankcionisite, kaznjavajte, suspendujte, resavajte probleme. Ovo sto su nabrojali za svakog normalnog bi znacilo da podnose ostavke, posle toliko gresaka.
R

Rubikova kocka

pre 7 meseci

Sve sudije u zatvor,a ovoga sto je sudijo Partizan - Radnik osuditi na 3 ipo godine zatvora!!! 🤪🤪🤪
O

Onda Ovog

pre 7 meseci

sto je sudio penal za zvezdu,poslati na elektricnu stolicu ili osuditi na dozivotnu robiju!
M

Ma

pre 7 meseci

Jes kad nisu osudili onog sto svira penal 1 metar van šesnest, ovaj je makar uradio kompezacija sto ponistio regularni gol Partizanu.
A

A,

pre 7 meseci

Kad će kazna zbog komentarisanja sudjenja, 6 meseci kao Kralju.
L

Lud zbunjen

pre 7 meseci

Pogresili su ali nisu Uticali na rezultat ali nisu To je u principu poruka ovde 😂
g

gosttt

pre 7 meseci

To je to. Kao svi su pomalo osteceni ali sa druge strane i nagradjeni.