Komentari na vest

Šumari se ne zaustavljaju, predstavili 13. i 14. pojačanje - više potrošili samo Čelsi i Arsenal

H

Hranca

pre preko 1 godinu

Ljudi kupuju na ,,kilo" zato sto ni u championshipu nisu imali preterano jaku ekipu i moraju da se pojacaju. Oni na skoro svim igracima ako ispadnu mogu da povrate pare, pogotovo na nekima koji ce da se pokazu u PL ili su se vec pokazali (Denis). A u slucaju da pojacanja ostanu u klubu kad ispadnu, automatski imaju prejaku ekipu za championship i eto ih u borbi za promociju. Slicno razmiljaju-rade Fulam i Noric. U svakom slicaju to je za njih win-win situacija.
B

Bodibond

pre preko 1 godinu

Kakva su to pojacanja? Ja cuo samo za Henesija, Kujatea i Lingarda.
G

GO

pre preko 1 godinu

Iako sam fan Notingema ne verujem ni ja nesto mnogo u njihov opstanak, ali kako sada stvari stoje prvi kandidat za ispadanje je ipak Mancester, poslednje mesto na tabeli sa nula bodova i gol razlikom 1:6 😀
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Batice, uozbilji se, tek je prvo kolo odigrano.
G

Gosth

pre preko 1 godinu

ove sezone samo protiv NF se kladiti. Ovo je neka prica kao Watford-ova
I

Ide forest

pre preko 1 godinu

Do stare slave 😄
I

I

pre preko 1 godinu

Moraju da kupuju jer nisu bili jaki ni u čempionšipu,ali na primer Arsenal prodaje Toreiru za 7 miliona u neku Tursku i ne sete se da uzmu takvog igrača nego dovode Kujatea od 32 godine.
U

Uo

pre preko 1 godinu

Nisam pratio sva pojacanja, ali evo Emanuel Denis je odlican posao, ne znam da li ce postati bolji igrac, ali bar 10-ak golova donosi, dovoljno za tim koji zeli da ostane u ligi. Ali 14 pojacanja je malo previse i neplanski, tako je i Fulam uradio jedne godine, pa se raspao, ali svih Fulamovih 14 su bili cisti promasaji, dok ovde ima nekoliko dobrih igraca, a i morali su promeniti ceo tim, jer nisu oni izdominirali u Cempionsipu i usli kao prvi, pa da ne moraju mnogo da menjaju. Tim koji se jedva provukao kroz plejof u Cempionsipu nema sta da trazi u PL, pa su prosto bili prinudjeni da kupuju, e sad, mozda su malo preterali.
O

Ombucman

pre preko 1 godinu

Ovoliki broj novih igrača, a ne znam da li su jedan ili dva stvarno pojačanje. Ovo ostalo sve kalibar za donji deo tabele, ili za gornji deo tabele u drugoj ligi. Uz to, ovako veliki broj novih igrača potpuno ubije hemiju u timu i treba im mnogo vremena da se naviknu jedni na druge i da kliknu
h

hyper mass

pre preko 1 godinu

Postadoše i oni veštačka tvorevina.
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

Da sad ih kupi najbogatiji covijek svijeta i u jednom danu dovede 11 najboljih igrača svijeta oni ne mogu ni tad biti plastika, jer klub koji je dvostruki šampion evrope sta god da uradi ne može nikad biti plastika kao Man. City jer ovi su više proveli u nizim ligama nego li u premijer ligi a Evropa je za njih bila samo san!

Lemi

pre preko 1 godinu

Rubikova kocka - Siti je bio sampion tadasnje Lige Evrope pre 60 godina, Siti je osvojio prvu titulu sampiona Engleske pre nego Junajted. Kako onda Siti moze biti plastika?
G

Gost00000

pre preko 1 godinu

Šumari i perhani unstoppable
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Idu oni expresno nazad, ovaj masni grk Samo pere pare
V

Vito i ja

pre preko 1 godinu

Ovolike pare za igrače koji u drugim zemljama ne bi bili plaćeni više od dva-tri mil... Slažem se u potpunosti s komentarom..