Komentari na vest

Sunčani dani Mejsona Grinvuda i Hetafeovih 25 odsto za tričavih milion evra

2

22111

pre 4 meseca

Grinvud je trenutno bolji od svih ofanzivaca Mancestera i to posle tolike pauze i svega sto je prosao. Mejson je ozbiljan potencijal moze napraviti dobru karijeru pa on je u sezoni 2019/20 sa svojih 18-19 godina dao 17 golova u svim takmicenjima sto naprimer Entoni nikad nece uraditi.
G

GeOs

pre 4 meseca

Pa dzabe kad je na neki nacin sam sebe zajebo. Sa druge strane, ovi su mogli da ga zadrze posle odbacivanja presude usled povlacenja svedoka. Ali, glume neku aristokratiju, pa kao intetna istraga, pa kao zenski fudbalski klub da se pita... i tako odlucili da treba na drugom mestu da se dokazuje. Inace decko je cista klasa za sve krilne igrace u Unitedu. Jos sada, posto im propao projekat "klinac iz nase skole", forsiraju ovog Garanca da on bude taj novi projekat. A on decko, operisan za Grinvuda. Najgore u celoj prici, grinvud ce zaglaviti na kraju u Realu ili Barsi i ima da kida United gde god god bude imao priliku.
v

večera za opet

pre 4 meseca

ne glume aristokratiju, nego glume budale... antoni je u istom prekršaju, al koštao je 100miliona, pa onda je oprošteno... problem su budale koje ne žele da sve greenwood vrati, odnosno žene koje ko fol navijaju za united, pa kao sponzori se razmišljaju dal da izgube par fanova il da vrate vrhunskog igrača