Sunovrat jedne karijere, Deni Rouz stiže u Seriju A

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.09.20. | 21:18

Posle 13 godina definitivan razlaz sa Totenhemom

Deni Rouz je na pragu dolaska u italijanski fudbal. I to za džabe!

Izveštaji sa Ostrva govore da će iskusni levi bek Totenhema karijeru nastaviti u Đenovi. Za njega je bio zainteresovan i Kaljari ali je sve ostalo na sferi interesovanja dok je Đenova bila uporna i ubedila engleskog defanzivca da se preseli na Marasi.

Izabrane vesti

Nema zvaničnih potvrda, ali se pretposatvlja da će Totenhem pustiti Rouza bez obeštećenja u Đenovu ili će u pitanju biti besplatna pozajmica. Kako god, Totenhem se definitivno rešio Rouza posle 13 godina saradnje jer mu ugovor ističe sledećeg leta, pa je Spursima svejedno da li će otići za džabe ili na pozajmicu.

Rouz je ponikao u Lidsu iz kojeg je kao talentovani 17-godišnjak prešao u Totenhem i potom se kalio na pozajmicama u Votfordu, Piterborou, Bristol Sitiju i Sanderlendu. Zaslužio je povratnu kartu u Totenhem gde je pod palicom Maurisija Poketina postao jedan od najboljih levih bekova Premijer lige. Dve sezone zaredom je biran u tim sezone i tada je bio standardni reprezentativac Engleske. U tom periodu su ga tražili mančesterski rivali Junajted i Siti, PSŽ i još neki bogati klubovi, ali Totenhem nije želeo da ga proda. Na vrhuncu karijere su počeli veliki problemi sa povredama i polako mu je padala vrednost.

Odlaskom Poketina i dolaskom Murinja, potpuno je precrtan iz Totenhemovog tima pa je drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u Njukaslu koji na kraju nije želeo da ga otkupi. Po povratku u Totenhem, Murinjo mu je saopštio da ne računa na njega, pa je trenirao sa mladim timom i Spursa, a u nedostatku boiljih ponuda je prihvatio ovu iz Đenove. 


tagovi

Deni RouzLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara