(©MN Press)
(©MN Press)

Superliga Srbije sa 20 klubova? Genijalno, nema šta! Ne znam kako se toga Nemci nisu setili, nego igraju samo sa 18?!

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.05.20. | 10:14

"Jezivo... Zbilja. Mnogi nemaju finansijskih mogućnosti da selektiraju konkurentan tim. Izuzev osam klubova... Možda", kaže Dragoslav Stepanović

Legendarni srpski fudbaler i stručnjak Dragoslav Stepanović prokomentarisao je u izjavi za Sportski žurnal odluku da srpska Superliga naredne sezone broji 20 kluba. Sterateg koji se proslavio u nemačkoj Bundesligi vodeći Ajntraht iz Frankfurta i Bajer Leverkuzen uporedio je Srbiju upravo sa Nemačkom kako bi pokazao besmislenost tog poteza.

Izabrane vesti

"Superliga sa 20 klubova? Auuu... Pa kome je tako nešto palo na pamet?"

Kada je dobio odgovor - predstavnicima klubova, iliti Zajednici superligaša - popularni Stepi iskombinovao je šalu i ironiju:

"Genijalno, nema šta. Toliko da se razuman čovek zapita: kako se Nemci sa 80 miliona stanovnika nisu setili toga, nego imaju ligu sa samo 18 klubova".

Stepanović je prokomentarisao i obrazloženje da se radi o "džentlmenskom potezu"...

"Pre bih rekao da se radi o kumstvima. Pritom ne bih potcenio ni burazerzske odnose i relacije. Bi što bi, imaćemo više igrača nego publike i gledaćemo veoma interesantno prvenstvo. Al kad bismo se zezali... Biće doduše efikasno: ovi što se bore za evroscenu nagrđivaće one što su poodavno ispali iz lige. Jezivo... Zbilja. Mnogi nemaju finansijskih mogućnosti da selektiraju konkurentan tim. Izuzev osam klubova... Možda", zaključio je Dragoslav Stepanović.



tagovi

Dragoslav StepanovićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara