Superligaši na pripremama: Docić produžio ugovor, Šimura teže povređen, Zmajevi bez utakmice

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.01.20. | 09:19

Saša Jovanović ponovo u Radu

Razmišljali su u Partizanu o angažovanju Marka Docića, držali su ga na listi želja u slučaju da Aleksandar Šćekić ode u inostranstvo, a u tom čekanju kapiten Čukaričkog je – produžio ugovor.

Iako je na papiru bio vezan za Čukarički do juna 2022, Brđani su rešili da odmah ponude Dociću produžetak saradnje i on je to prihvatio.
Potpisao sam ugovor sa Čukaričkim do januara 2024. godine. Već u oktobru razgovarao sam sa gazdom kluba Draganom Obradovićem i tada mi je ponudio da nastavimo saradnju, bukvalno smo se dogovorili za pet minuta i u dve reči, samo je sada usledila realizacija“, rekao je Docić za Žurnal.

Izabrane vesti

On je dodao i da bi se teško desilo ove zime da sa Banovog brda pređe na Topčidersko, jer je imao dogovor sa gazdom kluba samo da može da ode u slučaju inostrane ponude.

I ekipa Spartaka je na pripremama u Turskoj, ali ponedeljak baš nije bio dobar dan za Subotičane. Pored toga što su ubedljivo izgubili od ukrajinskog Olimpika (4:0), težu povredu je doživeo Noboru Šimura.

Japanski fudbaler je doživeo povredu ligamentne kosti i odmah je završio u bolnici, a danas bi trebalo da bude operisan.

Peh je zadesio i ekipu Voždovca, koja je trebalo danas da odmeri snage sa poljskim Lehom, međutim, utakmica je otkazana. Ekipa iz Varšave je zatražila da se meč ne igra, jer ima veliki broj povređenih i bolesnih igrača na pripremama.

Tabor Rada je jači za jednog novog-starog igrača. Dres Građevinara ponovo je obukao Saša Jovanović, krilni napadač, koji je za klub iz Crnotravske već igrao od 2011. do 2014. godine. On je jesenas nosio dres Inđije, za koju je nastupio devet puta i postigao jedan gol.

Foto: instagram/Spartak


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara