Komentari na vest

Superligaški podstanari, Novi Sad premali za tri kluba

3

3579

pre gotovo 2 godine

Ako Mladost Gat ode da igra domaćinske utakmice u Bačkoj Palanci, za koju godinu fuzija na vidiku Mladost GAT/Bačka BP! Živi bili pa videli!
Х

ХхХ

pre gotovo 2 godine

Младост Гат, Милиционар, ИМТ, Обилић, Раднички 1912 Сомбор и слични клубови су рак рана за српски фудбал!
m

milosstojkovic87@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Poenta njihovog teksta je da skrene paznju da nijedan klub nije adekvatno organizova, jer pravi klub razmislja o sastavu,akademiji,infrastrukturi... Svi gledaju samo da upadnu u super ligu da dobiju pare, novi sponzori,bolje se prodaju igraci...mesetarenje
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Pa i ova zvezdina filijala je visak a kamoli ovi iz slane bare!
Z

Zeljeznik

pre gotovo 2 godine

Pošto sam iz NS i živim vrlo blizu stadiona Mladosti pouzdano znam da čim se završi sezona odma kreće izgradnja 2 tribine i rušenje one kućerdače što služi kao svlačionica što je stara 50 godina a na njenom mestu će biti još jedna manja tribina sa svlačionicama i upravnom zgradom. Pitanje je samo do kada će biti gotovo. Verovatno za drugi deo sezone.
3

3579

pre gotovo 2 godine

Па шта их спречава да одмах то реше? Зашто чекају крај сезоне? Ено Бернабеу се реновира а играју се утакмице, сад ће и Камп Ноу, ...
Z

Zeljeznik

pre gotovo 2 godine

@3579 Sprečava ih to što idalje ne znaju da li će proći, razumeš? Ako npr. izgube obe do kraja, idu u baraž pa tek onda nisu sigurni.
3

3579

pre gotovo 2 godine

А шта, Младост неће играти фудбал наредне сезоне ако се којим случајем ове не уђе у Супер лигу? О томе људи не размишљају? Можда ће догодине, ако не ове, изборити пласман у већи ранг и ето стадиона? Ма да се ми не лажемо, знамо шта је пострани, овакве случајеве смо код нас већ видели. Њих не интересује клуб као клуб, да је то истина, већ би се стекли услови за Супер лигу да се то жели. Овако они размишљају: баш нас брига, имамо Карађорђе, играћемо тамо, што да трошимо паре на градњу стадиона, довешћемо за те паре боље играче. Већ сам написао да су овакве појаве рак рана за српски фудбал.
V

V V

pre gotovo 2 godine

Mladost gat gradi drugu tribinu i reflektore tako da će ispuniti uslov 300 sedišta i reflektori za ping ping. Što se tiče Proletera on ispada i igraće ponovo na Slanoj Bari. A naša Vojvodina treba u restituciji da joj vrate stadion koji je sama izgradila 1924 od osnivača do donatora kluba navijača zanatlija i trgovaca. Pa pošto su projektima 50 i 64 država izgradila stadione i još pre 10 g im dala u vlasništvo iako ni pare nisu oni kao klubovi uložili onda je normalno da i FK Vojvodini bude vraćen stadion u njeno vlasništvo posle 77 godina. To će biti zahtev nove skupštine uprave i svih navijača Vojvodine. Ako ne bude grad hteo da vrati biće tužen.. I dobićemo ih na sudu il ovde il na Marsu svejedno
Z

Zeljeznik

pre gotovo 2 godine

Brate koliko ja znam oni reflektore već imaju. Ne može se bez reflektora ni PLS igrati.
F

Fifa 02

pre gotovo 2 godine

Uvesti Obilić u prvu ligu!
F

FcRS1991

pre gotovo 2 godine

Bitno je da Leskovac,Zajacar i Loznica dobiju nove stadione, i ako ce 2 od 3 da igraju trecu ligu… umesto da se napravi stadion Čuki, N.Sadu, Lucanima, Napretku da se pokrije stadion… standardnim superligasima, i TV prava bi se vise prodavala ako bi imali lepse prenose sa tih stadiona… nema nista protiv ni ovih treceligasa i drugoligasa, naprotiv i njima treba da se uradi, ali neki prioriteti da postoje… recimo ovja GAT iz NS, ta firma Gat gradi stadion u Leskovcu, ulaze u Novosadski klub, njemu FSS i drzava treba da pomognu da sagradi i za Mladost neki stadion od 4-5hilj mesta… to bi bilo nekih 10mil (fss, opstina NS, drzava, UEFA i firma GAT) po 2 mil to bi bilo svima prihvatljuvo i svi dobijaju tako… tako i za Čuku mislim, ko god ulaze svoj novac u nas fudbal treba tako da mu se pomogne
G

Gooost ns

pre gotovo 2 godine

I Mladost je igrala gradsku ligu NS dok nije ušao GAT...
D

Deyan X

pre gotovo 2 godine

Zato je resenje dve lige sa po 12 klubova, I nema ulaska iz treceg ranga u drugi ako se ne ispunjava glavni uslov, stadion. Ako se vec ima za ekipu za napredovanje, onda mora da se ulozi u stadion. I opet, to sto se trazi nije strasno.
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Slazem se. 5000 za drugu ligu 10000 za prvu ligu ili ti ping pong. Ako ne mogu da izgrade zapad istok po 2500 sedecih mesta betoncinu ne treba ni da igraju ligu. Sramota je da idu okolo klubovi. I onda se pitamo gde nestadose.
M

MAjator

pre gotovo 2 godine

Graficar nije uso u JSL zato sto je filijala Zvezde
s

sssss

pre gotovo 2 godine

Al zato Pančevo i Ivanjica imaju stadione od po 4 zvezdice.
N

Nema razloga

pre gotovo 2 godine

Mladost je napravila jednu tribinu duz celog stadiona sa druge strane ima mesta da napravi jos jednu istu takvu. Trebaju da urade reflektore i to je to mogli bi da igraju superligu. Trenutni kapacitet je 1500 mesta i sa izgradnjom te jos jedne tribine bi bio 3000 mesta sto je dovoljno. Problem kod infrastrukture u Srbiji je taj sto niko ne razmislja da ako nema pare za velike rekonstrukcije bar uredi stadione koliko moze. Evo primer je TSC oni su uredili stadion u Senti i cak na tom stadionu igrali evropu sad ce neko reci oni imaju pare. Nemoj da se zavaravamo svi klubovi su koliko toliko podrzani od lokalne samouprave jer da nisu ne bi ni igrali u nekim visim rangovima. Na medjuopstinskom nivou ne mozete da napravite rezultat bez da vas neko ne podrzava novcano. Radnickom iz Nisa je rekonstruisano 3 tribine od 4 na stadionu pre oko 10 godina zbog ne odrzavanja su i one propale, isto tako im je uradjen teren od saveza pa su i to upropastili jer oni igraju prvi rang takmicenja i nemaju pomocni teren sto je sramota. I to verovatno treba grad ili savez da im obezbede.

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Nis I'ma tri lokalna terena u gradu ne znam zasto ne treniraju na jedan od tih.
Р

РФК Нови Сад

pre gotovo 2 godine

Нису проблем само те трибине што се Младости тиче,ту су сигурно проблем и свлачионице које су од пре 40 година сигурно...
t

trtamtraprta

pre gotovo 2 godine

Radnicki ima tri pomocna terena, jedan sa vestackom travom. Teren na stadionu su upropastili atletski klub pre svega, a onda i nestrucno odrzavanje od strane SC Cair koji upravlja stadionom
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Pravilnici u Srbiji služe da se krše, a ne da se poštuju! Srbi generalno ne vole pravila, ogranicavaju ih, sputavaju, čine da se osećaju nelagodno i zakinuto! Oni vole kombinacije! Vole kumovsko-rodjacko-partijske varijante!
j

jelen tranvaj ling long

pre gotovo 2 godine

Takozvanu super ligu nam igraju raznorazni klubovi bez istorije,tradicije,vestacki napravljeni,koje guraju jedno vreme umesto da tu budu Proleter Zrenjanin,Borac Cacak,Sloboda Uzice,Hajduk Kula...klubovi koji imaju stadione,tradiciji,godine postojanja,koliko toliko navijaca,klubovi za koje su igrali i gde su ponikli solidni i dobri igraci.Ali zna se kome to ne odgovara.Zasto se pre svega Vosa raspada kao nikad a Radnicki iz Kragujevca na slamcici,jedva igra super ligu.Dva kluba i dva grada koja bi uzdrama navijace blizanaca u tim gradovima i stvorila ozbiljnu navijacku bazu sa rezultatima.
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Vete ti nemaš o našem fudbal. Nabrojo si klubove koji više ne postoje. I kakve veze ima tradicija sa izborenom super ligom na terenu? Niže lige Engleske su pune klubova sa tradicijom i trofejima.
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Ne lupetaj. Cz i Partizan su hteoda da priznas ili ne 70 procenata sportske Srbije. A sto se tice pomenutih klubova iskreno da se ne pomaze Kragujevac sada nebi ni igrali ovde u ppligi vec u drugoj odavno. A Vosa ko Vosa jedne sezone bljesne ba lopine razgrabe...
С

Србија 9

pre gotovo 2 godine

Проблем је што ви не пишете о стварним проблемима.Проблем је што сумњиви богаташи,криминалци узимају клубове,намјештају утакмице,уводе их у прву лигу...Сјетите се деведесетих...Обилић,Милиционер,Бежанија,Железник...сви власници су побијени...Лигу треба смањити на 10-12 клубова...Направити добре стадионе у Суботици,Зрењенину,Новом Саду,Крагујевцу,Чачку,Нишу,Зајечару,Врању...као Мађари...стадионе од 8-10 хиљада сједећих мјеста...Који ће нам национални стадин у Сурчину,ко ће га пунити...Здравко Чолић.Цеца,Дино Мерлин...Најприје регуларност,повратак наших легенди у фудбал,па полако све остало,јер данас мало шта ваљу у српском фудбалу...
Z

Znači...

pre gotovo 2 godine

...Proleter mora da ispadne!
G

Gost 0611

pre gotovo 2 godine

Nema mesta za sekiraciju, Proleter ispada.
B

Bg

pre gotovo 2 godine

Zato i treba ostaviti Pazar, vratiti Slobodu iz Uzica, Jagodinu, obnoviti stadion OFK-e pa i njih vratiti, da napreduje liga sto se tice stadiona, ovo je smorilo da par ekipa koriste tudje, Proleteri, Backe, Donji Sremovi itd. Oni koji imaju dobre stadione i posetu, e ti da igraju najjacu ligu. Uz Zvezdu, Partizan, TSC, Vojvodinu, Vozdovac, dva Radnicka, Cukaricki, pa eto i taj Napredak i Spartak. Koliko bi liga bila drugacija samo da se trava i stolice zamene ovima sto su van Beograda, dzabe sto nam je liga na visokoj poziciji ako igramo po njivama. Malo samo da se nasminka, i stranci ce dolaziti.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Taj Donji Srem koji spominjes je ocitao lekciju svim tim gore pomenutim timcinama uz Spartak iz Subotice pa je na silu najuren a Donji Srem je imao i svoj stadion ali ono sto nije imao je pravo da se takmici protiv bogatijih od sebe a svi vi koji pricate ko "treba" da igra,vi ste izmedju ostalog jedan vise razlog zasto u svakoj ligi od prve do poslednje sve prsti od neregularnosti i kriminala.Ovamo kukate hocete posteno pa kad neki seoski klubic to zasluzi na terenu gore pomenute postenjacine ih na silu najure.Posle idite na vesti o kosarci i placite zasto se onaj drugi lopov Bertomeu igra zanimljive geografije i sto je kosarka u evropi izgubila smisao,eto zasto!
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

@Vini Sta ti mislis da se mi kopcamo na ledjima? Donji srem je bio projekat sps glavonja iz Pecinaca,a kad im je dosadilo oni su ga i ugasili isto kao sto je palma uradio sa Jagodinom.
B

BD

pre gotovo 2 godine

Nenad1246@Klub se isključivo finansirao privatnim kapitalom,ali sa rogonjama se nije moglo.Stadion se napravio privatnim parama trojice fudbalskih LUDAKA.Rade Krunić-Empoli-Milan,Lakićević Mogli-Đenova-Venecija,Stefan Bukorac -Gruzija-Kazahstan,Đuro Zec itd,itd.Mani se SPS glavonja,kada nešto ne znaš.
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Jeste kopčamo se na leđima.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Ako proleter opstane u ligi igrace utakmice na stadionu novog sada na deteinari koji se renovira, tj docice do fuzije. Tako da bi verovatno mladost igrala na karadjordju.
G

Grobarski Buldog

pre gotovo 2 godine

Sloboda Uzice, Smederevo, Hajduk Kula!
S

Sone3281

pre gotovo 2 godine

STA s njih? Svi srpskoligasi, sta vam je ljudi sa tom Slobodom?
a

aloHa

pre gotovo 2 godine

A Proleter Zrenjanin?Bio dobar prvoligas i u staroj Jugi,bolji od svih nabrojanih.Plus sampioni stare Juge u kosarci,rukometu,odbojci Gik Banat.
Z

ZuluIzKulu

pre gotovo 2 godine

Hajduk Kula više ne postoji. To je danas OFK Odžaci (u zimu 2017/18 došlo je do razmene klubova u toku pauze).
N

Navijac123

pre gotovo 2 godine

Nije Graficar odustao zbog stadiona, vec zbog toga sto, kao Zvezdina filijala, nije mogao biti u istom rangu sa njima.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

2020.... "Menadžer FSS-a za licenciranje Nenad Santrač nedavno je objasnio da ne postoje prepreke da Grafičar uđe u Superligu ukoliko to izbori na terenu, - Mi svaki klub tretiramo isto. Bilo da je Grafičar ili neki drugi, stvar je jasna: svaki klub mora da ispuni osnovnih pet uslova propisana statutom da bi mogao da se takmiči u najvišem rangu našeg fudbala. Pazite, Grafičar nije Zvezdin "B" tim, oni su klub kao i svaki drugi koji su upisani kao posebno pravno lice, što se naravno može proveriti u Agenciji za privredne registre. Dakle, oni ne funkcionišu u sklopu Zvezde, tako da ih FSS tretira kao i svaki drugi klub. - U Španiji, recimo, imate Barselonu "B", Real "B", Atletiko "B", i to su zvanično rezervni timovi tih klubova i oni ne mogu igrati u istoj ligi sa najjačim ekipama.Tamo postoje propisi koji to zabranjuju. Ali, ovo je nešto sasvim drugo. Imate isto tako i Teleoptik koji je "Partizanova filijala", ali se i on vodi kao posebno pravno lice. Isto je i on mogao ući u Superligu pre nekoliko sezona."
M

Mou

pre gotovo 2 godine

Vidi se da niste bili na mladosti, od otvaranja stadiona puna je tribina na svakoj utakmici
S

Samuraj

pre gotovo 2 godine

A ti si bio? Da jesi, znao bi da su igrali kao domacini na stadionu u Celarevu.
M

Mimi1995

pre gotovo 2 godine

Tribina od 500 ljudi. I da se tamo igra Superliga?? Na onoj njivi, sa jednom tribinom. Ne bi ih trebalo ni pustiti da igraju, kao ni ostale koji nemaju minimum uslova. Tribine i nov teren.
j

jelen tranvaj ling long

pre gotovo 2 godine

Cim ode GAT,ode i vestacki klub.Nece biti 2 navijaca.Relano u NS ljudi navijaju za Vosu,Zvezdu,Partizan i nikog vise.Ajde mi reci ko je od njih navijac Mladosti,realno?
@

@Mou

pre gotovo 2 godine

Apsolutno si u pravu. Od kako su se zimus vratili na svoj stadion, utakmice Mladosti redovno gleda 1000+ ljudi. Ako neko ne veruje neka dodje sledeci vikend, iznenadice se. Pozdrav!