Komentari na vest

Surova i nezaslužena kazna (VIDEO)

E

El Guapo

pre oko 2 godine

Iskreno,ne bi dali gol ni da imamo dva poluvremena…Ne dovoljno za prolaz,u svakom slucaju.Zadovoljan sam igrom svakog igraca,i Piccinija,samo da nije nista ozbiljno…Idemo dalje,napad na LS,odbrana titula,napred Zvezda,napred Srpska liga.Ziveli
G

Gost123

pre oko 2 godine

Braco cigani glavu gore!!! Rendzers je ovo zasluzio, ljudi su poslani u cetvrtu ligu zbog bednih 15 miliona, vratili su se neka ih!!! Veliki ce biti uvek veliki, forma je prolazna klasa je vecna!!! Vratice se i nama isto tako verujte u to!!!!! Zvezdi je sudjeno da bude velika, zakon prirode...
c

cobe1985

pre oko 2 godine

erakovic ispada na 50m, druga stvar pocinje drugo pol igrac sa povredom zadnje loze i vrabci na grani znaju, da prvi naredni sprint je blokada. glup gol do bola
C

Cccc

pre oko 2 godine

Večeras se nebi složio da se kritikuje Erakovic, jest da je on pogrešio u tom duelu kod gola ali mislim da je Picinijeva povreda uzrok golu. Ja mislim da je suđenje večeras jedan od uzroka što se završava ovako. Nije tu bilo nešto ekstremnih grešaka ali mislim da ovakvim kriterijmom sviranja malih faulova sudija je ite kako doprineo nervozi zvezdinih igrača. Ko je ikad igrao bar u nekoj seoskoj ligi zna koliko to iritira. Ali dobro hvala vam moći na prikazanoj borbi i htenju.
n

neshha

pre oko 2 godine

U pravu si,te sitne NAMERNE greske vise iritiraju nego neki krupniji previdi.Tako ti stavlja do znanja da ce da sudi kako on hoce a ne po pravilima.Stopostotno tacno si rekao.
n

neshha

pre oko 2 godine

I da ,iako je Erakovic ispao,to je bilo na 50 metara od gola.Da je Picini bio zdrav,verovatno bi bar zasmetao Kentu i naterao ga da se namuci da dodje do suta.
S

Slanina

pre oko 2 godine

28 faulova. Kod nas u ligi bude po 40 lagano.
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 godine

Sve je ovo sa razlogom, sve ono što rade u domaćoj ligi dugi niz godina sve se vraća i tek će.
K

K1996

pre oko 2 godine

Mislim da se na primeru Vašeg kluba u poslednje vreme vidi to o čemu pričate. Svako dobro Vam želim!
B

Bracafaca

pre oko 2 godine

Nek se uvek vraca burke u cevrt finale, zvezda je opet veceras zaeadila bodove za sebe i za nacionalni a sta cemo sa partizanom?
N

Nista neobicno

pre oko 2 godine

A sta nam se to vratilo ako mozes da nam pojasnis. Ovo je evropski fudbal a ne vase setanje kroz LLL. Idi spavaj i sanjaj titulu tamo negdje pidlije 2030-te.
T

TzT

pre oko 2 godine

Erak kao iz voza ispada, ali bukvalno.
Z

Zoran 91

pre oko 2 godine

Katai izvini jesi majstor ali često mnogo s. res.
D

Decko nije kriv

pre oko 2 godine

Decko nije kriv prvi je ispao Erakovic po obicaju