Komentari na vest

Šutalo je Ajaksova zamena za Timbera, ali Dinamo odbio 18.000.000 i bonuse

T

Trpke

pre 10 meseci

Ej bre, Erak je za ovog IZMISLIO FUDBAL ! Sta ti znaci EU pasos …
b

bosko2020

pre 10 meseci

U pravu su i ne treba ga dati ma i ispod 30 min.Ajax prodao sebi za 40 min,sad bi duplo jeftinije da prodju.To treba da vredi i za klubove na balkanu.Sto kaze Sojic,nece da moze
D

DZG Rudeš

pre 10 meseci

Ima još nešto bitno tu...Kao Dinamovac od "malih nogu", još od onih "romantičarskih" vremena nogometa, kad se igralo za "sendvič i pivu", svjestan sam da ovaj najpopularniji sport evoluira (pa sve evoluira uostalom) i da je mnogima pomalo zbunjujuće sad kolika se lova tu vrti...Ali, hoću reć, meni je baš drago da se Dinamo tu jako dobro snašao, al tu je bio prilično "fajterski" put (i neka), još od onog SP u Fra 1998. kad smo se "pojavili na sceni" (i odma maznuli broncu, nije loše za "novajliju"), a kako već znate, ko već prati, Dinamo je "bazen" HR repke, hrani medom košnicu, svježa krv dolazi već decenijama, "kult" se polako gradio...I sad, npr, dođe neki bahati Holandez i veli "Evo ti 18, to ti je dosta..."..."E, stari, sorry, al fuck you, nije dosta...Odi sad doma u Rotterdam i izvagni si ponudu malo bolje drugi put...Nisu ti ovo Balkanske gudure od Karla Maya...Mi ti nismo VVV Venlo ili Willem II...Mi smo Dinamo Zagreb"...E, TO je to. Čast svakome, veresija nikome.
c

croOsijek

pre 10 meseci

Sta pricas, stvorio vas je Mamic i samo njegova zasluga je prodaja igraca za cifre kakve prodajete, a ne tu neke price fajterski gard itd. Na stranu sve, ispalo je da je i reprezentacija imala koristi od toga sto je Mamic stvarao reprezentativce tako sto je najbolje mlade igrace odveo u Dinamo, pravio im cijenu i poslije transferirao u najbolje klubove Europe. Sve ovo pricam iz perspektive nekog tko ne voli Mamica, ali cinjenica je da vam nije bilo njega igrace bi prodavali kao mi, tovari i oni tamo kod italije.
0

098

pre 10 meseci

Uuuuuuu na srpskom forumu,svsđaju se dva Hrvata. Strašno😂😂😂😂
š

šid

pre 10 meseci

Dinamo odbija 18 mil jer očito ima para. A Šutalo je top igrač. Ta Dinamova škola je malo čudo.
N

Nemanja8989

pre 10 meseci

Tako se posluje…Nije Sutalo iz Nemacke lige,nego iz lige koja je tu negde sa nasom…Ali je poenta sto imaju ljude koji znaju da posluju na pravi nacin. Ovo nase ovde,samo da mu das nesto,da se ogrebe malo i on,pa sad dal je naneo stetu klubu ili nije,koga briga,bitno da je on sebe namirio.STRASNO. Ovaj ce lagano da ode za 25,a Erakovica dali za 7,pa ko je ovde lud? Sramota.

Marko Pavlovic

pre 10 meseci

Ali je i bolji od eraka bar duplo
E

Emer

pre 10 meseci

Nema veze liga, ljudi bili drugi pa treći na SP
L

Liga sampinjona

pre 10 meseci

Kako se smekerski posluje.Bravo !
g

go4st

pre 10 meseci

Citaj Terzicu srece ne imao....
g

grhakfornbe

pre 10 meseci

xaxxaxaxaxa legendo
D

DusanSilniiiii

pre 10 meseci

Terza bi prihvatio 3M i 20%
e

er

pre 10 meseci

Brutalan stoper!
M

Mile led

pre 10 meseci

Da li ovi dole u komentarima stvarno upoređuju Sutala i Erakovića? Previše uzdižemo naše igrače a Eraković realno nema ni blizu kvalitet Sutala
h

husar

pre 10 meseci

"Rubikova kocka" ostavlja komentar unutar 23min -Da 1,85
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

ovako i Zvezda odbija milijone pa posle prodaje za 200.000 i procente
P

Plavi10

pre 10 meseci

Iskreno kaka se buranija prodaje za 20mil Sutalo vrijedi 30 i bonusi.
e

e moj terza

pre 10 meseci

E tako se prodaje a ne ko mi cim prva ponuda stigne
V

Veljko9

pre 10 meseci

Dinamu ne treba hitno lova dok Zvezdi ocigledno treba cim pustaju decka od 22god tek tako pred LS nakon koje bi mogao da vredi 20M..
i

igor978

pre 10 meseci

Terza uzme sebi dobar deo od svakog transfera, ne brini se ti za njega. Zato Zvezda prodaje igrače za siću, mnogo gladnih usta i džepova u koje se mora ubaciti nešto..
j

jjjjggggg

pre 10 meseci

Ovakav komentar se samo cekao, kad Srbija bude igrala za ulazak u finale SP a Erakovic bio kljucni igrac odrane bice i ovakvih transfera. Do tad moramo trpeti ovakva budalesanja kod svake prodaje Dinama.
Z

Zvezda Kotež

pre 10 meseci

Haha čuj dvadeset, treba da budemo zahvalni i ovoliko što smo dobili jer dečko realno nema kvalitet
S

Snam Batistuta

pre 10 meseci

Dodatno pitanje kod nas je koliko od tih para ide u klupsku kasu, a koliko na privatne račune?
R

Realan123

pre 10 meseci

Ne mogu verovat da i dalje neki ovake komentare pisete. Dinamo odbija jer moze. Nisu im pare toliko potrebne koliko Zvezdi. Zato odbija 18 … nadalje, koliko god Erakovic bio odlican, iza ovog Sutala stoji upisano da je startni stoper druge reprezentacije na svetu. I plus EU igrac. Dajte vise malo razmisljajte tom glavom
X

XD

pre 10 meseci

Hrvatska reprezentacija je ostvarila rezultate. Kada neko igra u njoj automatski dobija mnogo na ceni. Ne vidim zašto ro upoređeujete sa našim igračima i pljujete uprave. Kao oni ne znaju a vi ste svi ekonomski magovi.