Komentari na vest

Svađa u Švedskoj posle 5:0, a poruka je: Što nisi igrao za Srbiju...

B

Bolumija

pre oko 1 godinu

U Svedskoj problemi ...zdravo
O

Otodjibaje

pre oko 1 godinu

Sta ces, koliko malo treba da se dodje do ove teme....Sam izabrao da bude Svedjanin, potajno im se gadi takav covek, a i nama se gadi jer je otisao i prodao veru za veceru....Tuzan je njegov zivot, moze imati milione....
M

Milosvs92

pre oko 1 godinu

A kako je to prodao veru majstore?? On je pravolsavac, kakve to veze ima sto je igrao za Svedsku, nase poreklo ima znaci da je pravoslavac.
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Svi u komentarima pričaju ko je šta, da je Švedjanin u pravu jer je Djordjiću rekao što ne zastupa Srbiju, a samo se jedan čovek dotakao toga da ovaj špic jeste u formi i da je Djordjić u pravu. Niko drugi ne priča o njihovoj diskusiji u vezi sporta nego o poreklu.
G

Gost123

pre oko 1 godinu

U pravu je covek 100! Dobio 5:0, dosao u studio, i ovi mu nesto pametuju........
M

Miško Kg

pre oko 1 godinu

I mi smo dobili Crnu Goru a igra je bila užasna.Na momente u drugom poluvremenu je i bilo nešto. Sve u svemu mršavo
G

Gennaro

pre oko 1 godinu

Da ne ulazim u celu raspravku, al ovo sto kaze Djordjic da je Karlson u dobroj formi to je istina. Selektor il laze il ne zna koga trenira. Na zadnjih 5 utakmica 4 gola i 3 asistencije? Ne kazem da treba da igra ne pratim Svedsku ne znam nista, al da je u solidnoj formi u zadnjih 5, 6 utakmica, jeste. Ovaj selektorov komentar januar, povreda itd, to je bilo pre 2, 3 meseca, a ovo je sad. Ne razumem logiku.
g

gostgg

pre oko 1 godinu

Pa dobro mu je i rekao, to je kao kod nas kad bi neki dembele govorio kako je on srbin i svadjao se sa piksijem ili nekim nasim trenerom
N

Nix125

pre oko 1 godinu

Ma da, Šveđani imaju netrpeljivost prema Balkancima, pa im je zato najveća legenda Zlatan Ibrahimović. Ne verujem da ga je ovaj napao na osnovu porekla, pretpostavljam da je mislio na osnovu toga što Đorić nije bio neki fudbaler (nije bio uopšte reprezetantivac Švedske) niti se bavi trenerskim poslom, pa da bi se našao pozvanim da kritikuje selektora. Bilo bi jednako tome da dođe Perica Ognjenović na TV i kritikuje Piksija kako vodi ekipu.
G

GostHilti

pre oko 1 godinu

Za tvoju infomaciju većina Švedjana su rasisti.Samo ne smeju javno da iskažu. Ali neće istrpeti da je neko bolji od njih a da je Stranac, kao i kritiku od istog.
4

454

pre oko 1 godinu

pa lepo mu je i reko ,pravi se \Srbin ,a sad izigrava svedjanina pa prijatelju odluci se
s

sdfsdfsdfsdfsdfsdf

pre oko 1 godinu

pa lepo mu i reko,sto nije igrao za Srbiju..ovamo prica kako je Srbin ,a ovde se pravi svedjanin
v

vlajko jagodinac

pre oko 1 godinu

Pokvarismo jednu Švedsku! Malo li je...
g

gran canaria

pre oko 1 godinu

Nemam pojma ko je taj Đorić
7

76

pre oko 1 godinu

Андерсон је у праву.
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Дајте овако Рада Богдановића и Пиксета...и дајте слободу Раду.
w

westside

pre oko 1 godinu

Ovo u Švedskoj ne bi smelo da se dešava. Ovo je po meni težak incident selektora. Na Balkanu se to dešava, ljudi prozivaju ljude po poreklu, prezimenu, imenu ali u Švedskoj i zapadnim zemljama, gde toliko naturalizovanih državljana ima, ovo mora biti kažnjivo i kažnjeno od švedske javnosti. Ovde u Nemačkoj Turci su gradonačelnici, Rusi sa čudnim dugačkim prezimenima su šefovi u bolnicama i zdravstvu u 90% slučajeva. I niko ne proziva po poreklu.
p

prti

pre oko 1 godinu

Pa ko da proziva Turke u Nemackoj kad su u vecini mesta oni vecina. Sta manjina ce da proziva vecinu nema od te price nista dobijaju male svabe batine od detinjstva pa cute i trpe, trpeli su i Turci dok su bili manjina.
N

News

pre oko 1 godinu

Na zapadu nema diskriminacije,sta sve covek nece procitati na ovim forumima.
I

IzSvedske

pre oko 1 godinu

Ovo se u Svedskoj ne desava samo gde su stranci u vecini. Svi narodi na severu mrze strance. Neki vise, neki manje neki otvoreno. Pa pobedila je stranka koja zeli da otera sto vise migranata.
w

westside

pre oko 1 godinu

@News - Nisi me dobro razumeo. Na zapadu ima propagande i laži itekako. Time se bavi vlast a u tome prednjače Nemačka i Britanija. Propaganda i lažne vesti su nešto na čime se zasnivaju te države. Ali ja pričam o običnim ljudima, u situaciji u praksi. A to je da bez obzira na ime i prezime, niko ne pravi ovakve gafove, ni obični ljudi, a kamoli selektor na nacionalnoj televiziji. Ako si tu, tu si i niko te ne pita ništa, osim ako ne želiš samoinicijativno da pričaš o svom poreklu. Ovaj selektor je uradio nešto, čemu se verovatno sam običan svet u Švedskoj čudi i komentariše.
B

Belgrano

pre oko 1 godinu

Iz tvog komentara se moze zakljuciti da si ti upravo jedan od tih koji je kao gastarbajter ubedio sebe da je on ustvari Nemac, Austrijanac, Svajcarac, Svedjanin, Francuz, itd. Hahaha kako da niste. Ovaj selektor je samo indirektno aludirao na nesto sto ceo zapadni svet misli, a to je da javno pricaju kako su ti gastosi koji im se uvlace njihovi, dok ti se u sebi smeju u vecim gradovima - jer su stranci tu vecina, pa ovi moraju da cute. Idi malo u manja mesta i na sela u zapadnim drzavama i reci njima da si ti ustvari Nemac, Svedjanin, sta god, pa da vidis reakcije.
d

deki dx

pre oko 1 godinu

Oće da kažnjavaju baš ih briga, pa Ibrahimović je trpeo pakao dok nije postao zvezda

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre oko 1 godinu

Ako su Rusi nekada i bili sefovi, tesko da su to i dalje...
M

MikiMunze

pre oko 1 godinu

Pa i u Stokholmu je direktorka pozorista(doduse ne znam jel jo suvek,ali je bila godinama)Srpkinja.Jadni nasi gastarbjteri,a puna je ne samo Svedska vec sve Skandinavske zemkje od ljudu iz vivse SFRJ.Lepo je napisao neko gore njima najveca kegenda Zlatan Ibrahimovic.Svedska i rasizam,ne ide jednostavno
R

RAK22

pre oko 1 godinu

U pravu je ovaj selektor, previše je ovih što komentarišu i sve znaju. Dosadna im je priča