Komentari na vest

Svaka čast Kopenhagenu, ali nema te tvrđave koju De Brujne ne može da sruši (VIDEO)

M

Mr.Pexon

pre 3 meseca

Fil Foden je dosta potcenjen, bar što se tiče komentara. Dečko već ima vrhunsku karijeru, standardan je i učestvuje u mnogo golova već par sezona. Odlično se kreće i razume igru. Bojim se da će nam biti najveća pretnja na EP.
A

Ambrozini

pre 3 meseca

Nema tvrdjave koju ne moze da srusi kazete? Pa sto ne rusi tvrdjave sa Belgijom nego cetvrfinale max na svakom takmicenju? Nego za njega isto vazi kao i za Gvardiolu, dobri su kad se svake godine potrosi pola milijarde na transfere. Da ne bi stigli komentari to svi rade, kako je Murinjo s Portom a Ronaldo sa Portugalom osvojio svetsko?
A

Ambrozini

pre 3 meseca

*evropsko pardon.
e

evo zadnjih 5 godina trose 700 milona

pre 2 meseca

malo lupaj , kao i u zdravoj firmi trosis upocetku da bi imao ubir plodova
F

Fffovaccccc

pre 3 meseca

Pa ovaj Kopenhagen je tri puta jaci od Zvezde da se ne lazemo. Pogledajte Sitijevu postavu ,svi su igrali. Ali nisu bas lagano dobili. Kopenhagen je igrao u 4 5 1 ali sa takvom trkom i igrom svaka njima cast. Dok protiv Zvezde se igrali Sitijevi klinci uz 4,5 startera. Toliko o tome koliko smo mi kvalitetni. Zamisli doveli Klajsona iz Krasnodara samo takav igrac,a na klupi legenda kluba i jos po prilicno mlad Kornelijus? Ne zna se ko vise ima iskustva. Onaj lik sto je sao gol za Kopen fenomenalan. Isto i stoper iz Notingena,pa golman, pa levi bek i krilo onaj alzirac,marokanac. Odlicni su,puni snage i kondicije,zelje. Od pocetka igraju i znaju sta igraju. Golman posle ovaga ide u Wolsburg i zasluzeno.
G

Gost1976

pre 3 meseca

Zvezda od jesenas je talentovana ekipa od Kopenhabena,ne preuveličavajte Dance,čvrsti borbeni..imali su mnogo lakšu grupu,večeras se nisu pitali ništa. Zvezda nije imala dovoljnu čvrstinu u defanz.bloku ali talenat da napravi šansu je imala. Zvezda nije slabija od Kopenhagena ,pljuvači bi voleli da pljuju ali Zvezda je uvek bila sada je i biće veći klub,veći tim od Kopenhagena,UVEK.
G

Gost123...

pre 3 meseca

Pa bio je tri puta jači i kad ga je Zvezda izbacila, u tome se i ogleda veličina tog podviga, Kao i pobeda na Liverpulom i izbacivanje Salcburga, Krasnodara, Sparte, svi su oni u tom trenutku bili jači od Zvezde. Upravo u tome i jeste problem sa ispadanjem od Omonije, Šerifa, ili sad završetak iza Jang Bojsa.
K

Koan

pre 3 meseca

I? Sve je tačno, ali ti i takvi igrači nisu postojali u igri. Gol su dali a šansu stvorili nisu,ono je bio poklon. U drugom poluvremenu su bili ozbiljni posmatrači, nisu imali smišljen akciju.
G

Gost99

pre 3 meseca

Mančester Siti takav sam i ja
Z

Za mene

pre 3 meseca

Je de brujne najbolji vezni igrac ikada.Covek je pola gol pola asistencija,sve vidi sve zna uz to i atleta.Da ove stvari radi u real madridu do sada bi imao 3 zlatne lopte...
G

GistO

pre 3 meseca

Nema sanse, mora Mesiju da daju. I kad ode u penziju, davace mu zlatne lopte
h

ha ha

pre 3 meseca

otkud ti to da ce mu fifa dozvoliti penziju...nece on nikad u penziju. posle USA arabija par godina , pa kina, pa ling long ..koja bre penzija..
n

nedano

pre 3 meseca

Opet vi za messija. Selektori-igraci kapiteni su glasali za njega jer ljudi poznaju fudbal i naravno da su svjesni da je najbolji. Ne znam kako se ne pomirite vise sa tim.
H

Hammers Srbija

pre 3 meseca

Pricate o najvecem majstoru koji je ikada pipnuo loptu.
0

090

pre 3 meseca

trenutno najbolji na svetu.majstor fudbala. za mene ipak Zidan najbolje nesto sto sam video u fudbalu.do sad
T

Traore

pre 3 meseca

GistO Zasluzeno uzima da nadoknadi penaldijske kradje. 10 zlatnih lopti treba da ima!
C

Casno ili ne ..

pre 3 meseca

Srecan gol greska Edersona ,po meni zvezda u oba meca bolja protiv Citija..
I

Ime gosta

pre 3 meseca

Majstor fudbala.
B

Burek

pre 3 meseca

Časno su izginuli, svaka im čast !!!
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Oni časno,a po Zvezdi drvlje i kamenje. Licemerno.