Komentari na vest

Svaka čast UEFA rang listi, ali zna se koje je najbolje prvenstvo na Balkanu

f

fkp

pre 9 meseci

@d. g. Uefina lista nema nikakve veze sa kvalitetom lige. Dovoljan dokaz je naše 11. mesto na listi. Samo smo iskoristili nebulozan način bodovanja za koeficijent u Uefinim takmičenjima.
R

Rubikova kocka

pre 9 meseci

Grčka liga 14 klubova, a naša 16 klubova 🤷‍♂️
d

d. g.

pre 9 meseci

Znači uefina lista ništa ne znači nego vi to onako odokativno....
.

.i.

pre 9 meseci

Rodolfo Pizaro je Desni Bek,a Buskets je Vezni. Uopste njih dvoje nemaju dodirnih tacki.Razlicite pozicije.
B

BEDI

pre 9 meseci

Ovo je stvarno super uspeh za nas fudbal kada pet klubova igra Evropu dve, a mozda i tri godine za redom, ali ovih pet klubova treba da se i adekvatno pojacaju. Zasto mi ne bi mogli kao Grci na primer da dovedemo isto strance. Tri, cetiri kluba ima zagarantovanu zaradu od par miliona evra, igraju u grupama evropskih takmicenja, pa ulozite malo u igrace, napravite neki dobar marketinski potez, rasirite malo skauting mrezu, dovedete strance za dzabe, dajte mu malo vece platu, sada nam se i stadioni polako sredjuju, novi tereni gde ce se fudbal brze igrati. Dovedete igrace koji su igrali razlicita prvenstva, ne morate placati deset miliona za igraca, ali malo se angazujte, malo skauti, dovedite ga na pricu da igrate sigurno Evropu. Pa eto i Grci za prelazni rok ulozili 20 miliona evra, svi klubovi zajedno, vecinom doveli igrace za dzabe. Malo samo ideje, malo prosirite kontakte, malo marketing, nove ideje i eto stranaca za dazbe. Jel ovo vam je super prilika sve dok nam pet klubova igra Evropu.
D

Dzi

pre 9 meseci

Ako bi Tsc izasao sa 23 igraca i bez trenera na klupi...Panata ne bi imala sanse...
G

Gostivoj

pre 9 meseci

Grcka liga ima svoju "veliku cetvorku" koja je definitivno jaca od ostatka nase lige, ali Zvezda i Partizan su bolji ili tesan egal sa njihovom "cetvorkom" a TSC, Cuka, Vosa jaci od ostatka njihove lige. Ne pricam samo o ovoj sezoni nego unazad 4-5 godina, to sto su ove godine napravili mali bum u kvalifikacijama ne mora nista da znaci jos uvek.
R

Realnost

pre 9 meseci

Turska liga,mnogo jača od ove,e sada da li je to Balkan ili ne ne znam,kako ide ovo sve više se i ne zna ko je gde.
N

No.1

pre 9 meseci

Ova lista i atp su retko poštene liste. Jedna meri 5 a druga jednu sezonu pa svima isto. Jeste dosta olakšano za top 4 lige (16 bodova na staru LŠ) ali ostali neka se izbore da ih dostignu... I Cicipas misli da je najbolji teniser sa balkana iako lista to ne pokazuje.
Z

Znači

pre 9 meseci

Paok je veći klub od Arisa a inaju isti broj titula?
E

E da

pre 9 meseci

To sam i ja primetio. Nekako mi se PAOK tu ne uklapa.
Y

Yamas

pre 9 meseci

@Znaci - PAOK ima 9 Kupova (po cemu su 4. na listi) dok Aris samo 1 (7mi). PAOK igrao finale Kupa 23 puta (4.) dok Aris samo 9 (5ti). Od 1959-te, u top 3 ekipe na kraju prvensta, PAOK je bio 21 put (4ti) dok Aris samo 7 puta (6ti). PAOK je jedan od 3 tima (uz PAO i Oly) koji nikada nisu ispali iz lige, dok je Aris 6 sezona proveo u nizem rangu. Siromasni sever (Solun) nikad nije mogao da se takmici sa bogatim jugom (Atina, Pirej), tako da je PAOK sve u svemu 4ti u Grckoj, a Aris 5ti, s tim sto postoji velika razlika izmedju ova dva tima. Parakalo
P

Pedja108

pre 9 meseci

Ne znam da li je najbolje prvenstvo na Balkanu, ali sto se tice Grcke, ja ne vidim Olipijakos koa neki yim za titulu. Vec godinama su u padu, sve su losiji. Ni sada nikoga nisu doveli, tako da ako ostane tako, tesko da ce nesto uraditi.
.

....

pre 9 meseci

HNL je najbolji u regionu,mozemo pricati sta hocemo
С

Сале2323

pre 9 meseci

Хахаххахахах...😂😂😂 Ма иди бегај, најбољи у Европи, какав Балкан!!!
D

Daj molim te

pre 9 meseci

Po čemu je HNL najbolja liga? Apsolutno ni jedna stavka ne ide tome u prilog. Na stranu to što bi prvak Srbije razbio prvaka hrvatske. Toliko o tome.
p

prti

pre 9 meseci

Grupnu fazu nekog takmicenja vide 2 tima u istoj sezoni jednom u 20 godina. :D
m

mucci

pre 9 meseci

Čemu onda lista? Evo ja kažem naša liga liga je najjača na svetu,svaka čast listi i Premijer ligi. Malo više poštovanja da imamo prema sebi. Ovakav tekst nikad ne bi pročitali nigde u okruženju tj.Balkanu. Kad smo u nečem ispred svih,sami trčimo da pričamo kako nismo... Čemu to?
D

Delije, invazija!

pre 9 meseci

31.8. svi u Leskovac! KATI MAGIKO🔴⚪️