Komentari na vest

Svaki četvrti Irac veruje u Mundijal: Protiv Srba s dva desna beka, od špica glava boli

D

DakaraCZ

pre oko 3 godine

Odrace vas Piksi i njegovi lavovi!
2

2342342

pre oko 3 godine

Protiv Shkota je bas bilo vidno da su im noge bile zavezane i ogromno nezadovoljstvo uzrokovano problemima van terena.Srbi smo,pa nas sve,ukljucujuci i fudbalere to pogadja. Sada kada nema Kokeze zvanog teniser (reket) ili kako god,kada je legenda na klupi i igrachi moraju da se dokazuju treneru..i to kakvoj legendi. podmladjen sastav,aa klasa opet za Irce. Pa i najbolji strucnjaci koji prave kvote u kladionicama imaju pravilo...prve 3 utakmice ili tim POKIDA i to bas zestoko,ili potone nikad gore. zato su vrlo oprezni u prognoziranju. mada ja licno verujem da cemo ih bas onako posteno odrati.zato i singliram duplu pobedu na Srbiju. Piksi je realno vratio poverenje nacije,samo jos da to dokazu i na terenu..a protivnik je i vise nego idealan.
G

Gostooo

pre oko 3 godine

Napraviste invalide od njih, a svi igraju u Premijer ligi. Ja ne znam čemu se mi nadamo u ovim kvalifikacijama. Novi selektor svaki novi ciklus i uvek duvanje... Ništa se tu nije promenilo.
P

Partymaker

pre oko 3 godine

Nama retko ko da gol, mi uglavnom sami sebi dajemo golove što direktno što kroz asistencije i pravljenje amaterskih grešaka
M

MA Da

pre oko 3 godine

Pa sta ako je Premijer liga kad je neko igrac WBA pritom jedva da igra, a i kad igra slaba vajda. Ne razumem, ako nam je takav kvalitet igraca mnogo, sta onda reci za Portugal. Fernandes je takodje Premijer liga, ali covek ubija kako igra, da ne pricamo i o igracima iz Vulvsa, Sitija... pa i svi oni koji igraju u Spaniji i to klubovima koji se bore za najvise domete.
C

Colman

pre oko 3 godine

Ja ne znam kako ovi mogu da nam daju gol. O tome da nas dobiju ja sad nmg ni da pomislim.
K

Kao musa jarca

pre oko 3 godine

Videćeš večeras kako. Nisžsmo znali ni za Škote pa nas odraše.

Katalonija

pre oko 3 godine

Tako što neko napravi faul ili šutne loptu u korner, jedan Irac centrira, drugi skoči i eto gola, onako baš jednostavno... A tu su kod nas i uvek popularni penali... Realno verujem da ćemo da ih pocepano samo me muči što sam u to verovao i pred Škotsku,Švajcersku,Ganu i Australiju...