Sve i da hoćemo da se branimo - ne umemo

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.08.19. | 20:25

Savo Milošević iskren na pitanje o planu za revanš sa Malatijom

Turci veruju da mogu da naprave epski podvig i nadoknade dva gola minusa iz Beograda, u Partizanu se ne zavaravaju da će uspeti da odbrane 3:1 iz Humske ako ta ideja bude vodilja uoči početka revanša sa Malatijom u četvrtak od 19 sati. Savo Milošević je vrlo jasan: ova generacija crno-belih može da igra samo – napred.
"Činjenica da smo sve ono što smo planirali u velikoj meri ostvarili u prvom meču i nemamo razloga da nešto korenito menjamo za ovaj meč. A da li ćemo se vratiti u odbranu? Mi to i da hoćemo, ne umemo", decidiran je Partizanov šef struke na konferenciji za novinare uoči revanš meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Svestan je da će temperamentni turski navijači napraviti paklen doček gostima iz Srbije, ali ne misli da će atmosfera sa tribina imati poseban efekak na njegovu ekipu.
Mi smo kao klub naviknuti na toliko stvari kada je u pitanju publika da nas ništa ne može iznenaditi niti zaprepastiti. Na sve smo navikli u Srbiji, tako da će biti bitno samo ono što se dešava na terenu i to je najbitnije od svega jer ćemo tu zavisiti isključivo od nas".

Izabrane vesti

A što se tiče tog terena…
Najbitnije da moji igrači budu spremni, fizički pre svega, ali i da izdržimo psihološki pritisak koji će biti veći nego na utakmicu na našem terenu. Mislim da je to ključna stvar... Treba i da memorišemo neke stvari koje smo dobro uradili, da probamo da ih ponovimo”, rekao je Milošević.

Odgovor nije imao samo na pitanje o kvalitetu kajsija po kojima je Malatija čuvena.
"Rekli su nam da su kajsije najbolji proizvod sa ovog prostora, ali ih još nismo probali, nadam se da ćemo sutra", našalio se trener crno-belih.

Vezista Aleksandar Šćekić vrlo kratko…
"Svi smo svesni da nas očekuje teža utakmica nego što je bila u Beogradu, ali svesni smo svog kvaliteta, verujemo u sebe i ako budemo pravi kao što smo bili u Beogradu neće biti nikakvih problema".

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara