Komentari na vest

Sve je spremno za kraj Romanove ere: Premijer liga konačno odobrila prodaju Čelsija

k

keba

pre gotovo 2 godine

Da im nije bilo Romana, Chelsea nikad nebi bio gigant kao danas...dokaz su trofeji prije Abramovica i sa njim na celu kluba.
B

Bez dileme

pre gotovo 2 godine

Da ne bese Rusa, London bi i dalje bio prestonica bez usatog....
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

Čitam komentare vidim da se oplakuje Abramovič. Ne zastupam Britansku vladu. Ko je Roman Abramovič? Kako je stekao imovinu? Zašto nije kupio klub u Rusiji u njega uložio i od njega napravio prvaka Evrope? Zašto je izneo novac u Britaniju? Sa kojim ciljem? itd Usmanov,Ribovljev,drugi Oplakujete SOVJETSKE TAJKUNE koji su pokrali tu Rusiju koju volite a pritom NISU RUSI. Ali nema veze jel tako?!
P

Premudri

pre gotovo 2 godine

Ahahahaha...pa kakvi sve belosvetski tajkuni kupuju po Engleskoj a ne u matičnim zemljama i zabole ih za razvoj fudbala u matičnim zemljama...kako su oni stekli kapital? Roman je englezima bio dobar 20 godina a sd su našli idealan način da ga se reše...ali neće to baš tako lako ići,jer,kako si sam napisao ,nije on samo Rus...Ozbiljne,ali ozbiljne nebuloze si napisao...
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

@Premudri Nije sporno da svakojakih ima po Britaniji. Kako možete da volite Rusiju a da niste kritični prema Abramoviču to je pitanje.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Јел добио Роман неку лову? Британци анти-комунисти хахаха отимају људима,баш право комуњарски
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

Ako toliko novca vredi Čelzi koliko vrede Mančester Junajted i Liverpul? Ne brinem za Romana. Ima on novaca da plaća struju i da ne bude gladan.
G

Gost619

pre gotovo 2 godine

Sasvim sam siguran da trenutni Celzi vredi vise od Liverpula, a ne kasni ni za Mancesterom...
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

Stižu Ameri sad će borba za sedmo mesto i bacanje para nasumično na svakog ko odigra dobru polusezonu.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Био сам њихов фан. Сад им желим све најгоре.
M

Maestro

pre gotovo 2 godine

Posto idu Aspi i Alonso trebaju im alternative za Cilvela i Dzejmsa plus dva startna stopera Kulibali i Kunde eventualno Bremer.Napred su dosta dobro popunjeni,ako bi vratila Galagera i Broju plus pazarili Tilemansa i Rafinju a prodali Zorzinja i Pulisica bio bi to pun pogodak.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Kako prodaja celsija? Ovo nema veze sa prodajom. Ovo je otimanje.

Marko Pavlovic

pre gotovo 2 godine

Ako budu nastavili istim stopama, biće u top 10 evrope i u narednim godinama.
P

PDK

pre gotovo 2 godine

Sramota....sta je taj Roman doneo englezima I ovako da mu vracaju. Uneo pare u zemlju, klub...nije imao kod njih malverzacije nikakve. Doneo LS, LE...a oni..
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Nije ima kod njih malverzacije? E onda u redu. Niko ga nije tukao po ušima da unosi tamo pare,a i nije ih on iz ljubavi nego iz koristi ipak je lepše živeti i raditi na mrskom zapadu nego u majčici rusiji, a i videlimo smo da u rusiji milijarderi oće naprasno da izgube razum pa "sami" dignu ruku na sebe.
P

Premudri

pre gotovo 2 godine

@Nenad 1256 Kad je taj "truli zapad"(a posebno smrdljivi Englezi) porobljavao ,kolonizirao i izrabljivao pola sveta i na tome gradio svoje bogatstvo,to ti je bilo u redu...a sad kad ne mogu da izgrade novi i moderan stadion,ili naprave ekipu svetskih razmera od prosečnog londonskog ili mančesterskog tima,pa zovu u pomoć arape,šeike i ruske oligarhe,onda "ko ih je šibao po ušima"...smešan si...Svi ti ruski tajkuni,koji su se neprirodno i za kratko vreme obogatili, godišnje plaćaju svoj "reket" majčici Rusiji i Putinu koji im je i omogućio da nastave da rade na "omrženom zapadu "a ko "poludi" zna se...Da Bog da je i kod nas tako...Romane,hvala ti za sve...
D

Deniz

pre gotovo 2 godine

Londonski "The Times" je jutros objavio da Tod Boli daje Tuhelu 200 miliona funti (235 mil evra) na nova pojačanja. Sezone 2020-2021 Čelsi je potrošio 250 mil na nova pojačanja (Verner, Pulišić, Haverc, Čilel, Mendi, Silva, Ziješ) koji realno nisu loša pojačanja, uzeli su LŠ, prošle godine se dogodio fiasko sa Lukakuom, doduše kupovali su na brzinu, u panici jer Haland do kraja nije želio preći, a do kraja pijace je bilo još malo ostalo. Ako ode Lukaku, plus 235 mil evra, (Lukaku na transfer marketu je 85 mil), to je 320 mil, mogu napraviti ozbiljan sastav. Meta je već Kounde, Perišić, spominje se Tielemans (ako ode Žiržnjo u Juve), kupe napadača, a dolaze sa pozajmice Galager i Broja, realno mogu napasti titulu, ne kažem da će je osvojiti, ali imaće vrlo moguće ozbiljan sastav.
p

plavac

pre gotovo 2 godine

200m je plus od poslovanja,već se zna da će da se žmuri boliju šta god mu treba,kejn prelazi na mračnu stranu
P

Pravnik

pre gotovo 2 godine

Ako gledas nominalnu vrednost, 230+ M € je dobra cifra, medjutim uracunaj tu i ifnlaciju za period od 2 godine i dobices realnu cifru. Ako je za evropu i uk samo neka okvirna brojka od 10% u odnosu na prosli letnji prelazni rok i 5% za godinu pre toga, ispadne da je realna vrednost tih 230M sada oko 185-190M. Ispada imaju da nekih 35-45M u odnosu na budžet od pre 2 godine.
A

ABCD...

pre gotovo 2 godine

Druze,gotovo je sa Celzijem kao ozbiljnim klubom u smislu velikih trofeja. Sredina tabeli,i tihi raspad. Koja crna pojacanja.