Sve manje šanse za još jednog Korejca u Zvezdi, Kostina povreda napravila ozbiljan problem Milojeviću

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.02.24. | 16:40

Curi vreme odgovornima iz Crvene zvezde

Deo plana, vezanih za aktivnosti u zimskom prelaznom roku, odgovorni sa Marakani su uspunili skraćenjem igračkog kadra i visokim izlaznim transferima, u vrednosti od preko 18 miliona evra. Doveden je i za rekordnu sumu, kada je reč o srpskim prilikama, Uroš Sremčević iz lučanske Mladosti kao prirodna zamena za Jovana Mijatovića.

Tada, na promociji, talentovanog napadača sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela je nagovestio da je srpski šampion stavio samo zarez na aktivnosti u zimskom prelaznom roku. Podgrejao je priču o interesovanju Crvene zvezde za beka reprezentacije Južne Koreje Seul Jung Vona. Putovao je Marko Marin u Dohu da 25-godišnjem igraču prezentuje Zvezdin plan i da mu na važnosti. Igrač je, nom,inalno, pristao da se preseli u Beograd, ali njegov klub Ulsan ne želi da ga pusti u zimskom prelaznom roku.

Izabrane vesti

Seul Jung Von nametnuo se kao jedan od najbitnijih igrača u redovima južnokorejskog kluba i neko ko bi u budućnosti mogao da donese lepu zaradu Ulsanu. Igrao je Seul Jung Von na poziciji levog beka u selekciji Jirgena Klinsmana na Azijskom kupu, dok se kao igrač profilisao na suprotnom boku.

Vreme curi, iz Koreje nema glasa da bi Ulsan mogao da popusti pod Zvezdinim pritiskom i za 700 hiljada evra pusti u Beograd jednog od najstandardnijih igrača. Crveno-belima je ostalo još tri dana do kraja prelaznog roka.

Na obe bekovske pozicije trener Crvene zvezde Vladan Milojević ima deficit rešenja. Novom šefu stručnog štaba crveno-belih povreda Koste Nedeljkovića napravila je mnogo problema u početnom delu drugog dela sezone Mozzart Bet Superlige. Duel sa Voždovcem prošao je bezbolno, ali pred Crvenom zvezdom je jako težak raspored. Sledi gostovanje u Novom  Pazaru, potom dolazak Čukaričkog i na kraju put u Bačku Topolu, na noge TSC-u.

Posle prodaje Jovana Mijatovića, bio je Kosta Nedeljković projektovan za prvog bonusa , kao pozajmljeni igrač Aston Vile. Međutim, njegova povredas naterala je Vladana Milojevića da značajno promeša karte.

Na desnom boku igrao je Lazar Nikolić, dok je mesto bonusa popunio Jovan Šljivić. Pristojno rešenje ukoliko se zna da je Mirko Ivanić izlazio iz povrede, i da Vladan Milojević još na raspolaganju nema Hvana i Žan Filipa Krasoa.

Izvesno je da Kosta Nedelčjković, koji je podvrgnut terapijama, neće igrati ni u narednom meču protiv Novog Pazara. I biće krajnje zanimljivo videti kako će Vladan Milojević skockati ekipu za gostovanje u Novom Pazaru.

Kao bonus može da igra i Viktor Radojević, ali bio bi to veliki rizik, uzimajući u obzir težinu narednog meča. Šnasu može da očekuje i Uroš Sremčević bez obzira što je kasno stigao.



tagovi

Vladan MilojevićKosta NedeljkovićJovan Šljivić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara