©Reuters
©Reuters

Sve otvoreno pred revanše: Lacio slavio sa igrače manje, Ludogorec uz gol prednosti ide u goste Anderlehtu

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.02.23. | 23:05

Sva četiri duela Lige konferencije odigrana u kasnijem terminu završena minimalnim pobedama, uz Partizan slavili Lacio, Ludogorec i AEK iz Larnake

Izuzev Fjorentine koja će imati tek formalni zadatak da na svom terenu materijalizuje ubedljivu pobedu u gostima Bragi, svi ostali učesnici aktuelne faze Lige konferencije sa realnim nadama dočekaće drugih 90 minuta u borbama za mesta među 16 najboljih.

U drugom današnjem terminu četiri susreta okončana su minimalnim pobedama, međutim za razliku od Partizana koji se kući vraća sa golom prednosti, preostala tri gosta su u rezultatskom deficitu posle večerašnjih izazova.

Izabrane vesti

Minimalne pobede pred domaćom publikom ostvarili su Lacio, Ludogorec i AEK iz Larnake, a najviše zadovoljstva, imajući u vidu tok utakmice, može da ima klub iz Rima koji je uspeo da izbori pozitivan rezultat protiv Kluža sa igračem manje.

Italijani su od 15. minuta bili u brojčanom deficitu usled isključenja Patrika koji je kao poslednji igrač odbrane oborio Krasnićija i tako ostavio saigrače u podređenom položaju. Ipak, igrač manje nije sprečio Lacio da stekne prednost pred put u Rumuniju, a strelac za klub iz italijanske prestonice bio je Imobile duboko u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena.

Gol prednosti u goste će poneti i AEK Larnaka koja je uspela da slomi optor Dnjepra u 85. minutu i dođe do pobede preko Garsije, a veče domaćina upotpunio je ludogored. Bugarski predstavnik je golom Igora Tijaga u 9. minutu režirao idealan početak, međutim pogodak Brazilca ispostavio se kao jedini viđen večeras u Razgradu pa će Anderleht sa golom deficita dočekati utakmicu pred svojom publikom.

LIGA KONFERENCIJE – BARAŽ ZA OSMINU FINALA (PRVI MEČEVI)

Četvrtak

Bode/Glimt - Leh 0:0

Braga - Fjorentina 0:4 (0:1)

/Jović 45+1, 60, Kabral 79, 90/

Karabag - Gent 1:0 (0:0)

/Leandro Andrade 78/

Trabzon - Bazel 1:0 (0:0)

/Striger Larson 65/

AEK Larnaka - Dnjepar 1:0 (0:0)

/Garsija 85/

Lacio - Kluž 1:0 (1:0)

/Imobile 45+4/

Ludogorec - Anderleht 1:0 (1:0)

/Igor Tijago 9/

Šerif - Partizan 0:1 (0:1)

/Gomeš 45/


tagovi

LacioCFR Kluž

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara