Serhio Ramos (©Reuters)
Serhio Ramos (©Reuters)

Svecima prekipelo: Raskid saradnje sa Ramosom?

Vreme čitanja: 2min | ned. 31.10.21. | 23:57

Legenda Reala mogla bi da napusti francusku prestonicu, a da nije odigrala ni minut u dresu Pari Sen Žermena

Letos je Serhio Ramos bila jedna od zvučnih akvizicija Pari Sen Žermena, ali to je bilo pojačanje samo na papiru. Legendarni as Reala stigao je u Pariz povređen, dugo su ga čekali u redovima drim tima, ali strpljenju je došao kraj. Španac bi mogao da napusti francusku prestonicu, a da nije odigao ni minut za novi klub.

Prema informacijama francuskog lista Parizijena, bliskog klubu iz prestonice, Upravni odbor Pari Sen Žermena razmatra opciju da raskine saradnju sa Serhijem Ramosom.

Izabrane vesti

Sreda, 21.00: (3,50) RB Lajpcig (3,60) PSŽ (2,15)

Iako je veteran stigao u PSŽ rovit, niko nije očekivao da će štoper, sklon povredama poslednjih godina, da četiri meseca od dolaska u grad svetlosti ne debituje za novi klub.

"Znali samo da Ramos ima problem. Sve smo znali šta se dešava“, umirivao je prethodne nedelje navijače i javnost sportski direktor kluba Leonardo posle kritika na račun letošnjih pojačanja čete Maurisija Poketina.

Ramos je letos posle prave španske spaunice napustio Real. Bio je nezadovoljan ponudom Kaljevića, pa je napustio Santijago Bernabeu i potpisao dvogodišnji ugovor sa jednim od najbogatijih klubova na svetu. Naravno, pita se i Španac.

"Poverenje koje su neki imali u defanzivca, pa čak ni posle njegove poslednje povrede potkolenice nekoliko nedelja kasnije, danas više nije nepokolebljivo. Toliko da je opcija raskida ugovora, iako nije na dnevnom redu, više nije naučna fantastika. PSŽ počinje da priznaje da je angažovanje Ramosa bila greška“, navodi Parizijen.

Stigao je iskusni štoper letos zajedno sa Donarumom, Vajnaldumom i Hakimijem, pridružio se Nejmaru i Mbapeu, da bi krajem avgusta u Pariz iznenađujuće stigao i najbolji igrač današnjice Lionel Mesi. Iako je titula u Ligi 1 na pragu Parižana, igre skupocenog Poketinovog tima nisu na visokom nivou, pogotovo argentinskog virtuoza.

Ramos je ponikao u Sevilji, a za Real je igrao punih 16 godina, od 2005. do 2021.



tagovi

Pari Sen ŽermenFrancuska Liga 1Liga 1Serhio Ramos

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara